Close
Faqja 7 prej 12 FillimFillim ... 56789 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 61 deri 70 prej 117
    OPENMINDED Maska e land
    Anëtarësuar
    12-12-2003
    Postime
    7,684
    Citim Postuar më parë nga engjellorja
    e ke gabim

teori shume sadiste kjo e popullit tone
    E ke ti gabim,populli eshte me i zgjuar se ty dhe se mua
    UNE JAM TI-TI JE UNE

E LA NOSTRA GIOIA CON NOI

KORCARE 4 EVER Maska e zhorzhi
    Anëtarësuar
    09-01-2007
    Vendndodhja
    atje ku lindja e diellit te jep nje shprese te re....
    Postime
    610
    Citim Postuar më parë nga land
    Ai qe te shan te do thote populli
    edhe njeri qe e vravi gruan nga xhelozia ashtu tha;

e vrava se e doja shume...........
    dont worry be happy

Te flasim drejt.
    Un sdo e lejoja gruan time qe te kalonte ore te tera ne forum, ka pune te tjera per te bere se sa te kaloje gjith kohen forumeve, flit me kte flit me ate tjetrin, sikur sja vlen mendoj un!
    Duke pare edhe kto lidhjet kshu "virtuale" tani eshte bere edhe pak me e sikletshme, por sinqerisht ktyre gjerave sjua kam friken, se nese gruaja te del e hajrit, ska shanse qe dikush tjeter te fusi hundet.

Mbreme isha futur ne chatin e Albasoul... hej zot cme lexonin syte, sharje, ofendime.. mu duk sikur aty ishin mbledhur gjith manjaket e seksit nga meshkujt, edhe gjith prostitutat nga femrat, ishin ca goca qe sdinin ca flisnin, i jepnin gojes me keq se meshkujt.

Femra jan ato? Nje femer te tille uroj mos ta keme ne lagje, lere per grua qe sja uroj asnjeriut.. Kurse cunat aq shofin aq bejn, se fundja cuna jan.. per ate pune futen ne chat.

Ndaj gruaja ne chat ta harroje se do futet, ska shanse.

ne forum mund te futet sepse ka me shume rregull edhe pasterti fjalori, pastaj neper forume meson shume gjera qe si di, gjen gjithcka per gjithcka.. edhe te hapet horizonti dijeve, ndaj te futesh ne forum nuk eshte gje e gabuar, por thjesht nuk duhet te kalosh shume kohe, edhe nuk duhet te leshe gjera pa bere ne jeten reale, sepse te pengon virtualiteti.. ne virtualitet futesh ne kohen e lire.. kur nuk ke asgje per te bere.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    10-05-2006
    Postime
    3,344
    Citim Postuar më parë nga Morning star
    Te flasim drejt.
    Un sdo e lejoja gruan time qe te kalonte ore te tera ne forum, ka pune te tjera per te bere se sa te kaloje gjith kohen forumeve, flit me kte flit me ate tjetrin, sikur sja vlen mendoj un!
    Duke pare edhe kto lidhjet kshu "virtuale" tani eshte bere edhe pak me e sikletshme, por sinqerisht ktyre gjerave sjua kam friken, se nese gruaja te del e hajrit, ska shanse qe dikush tjeter te fusi hundet.

Mbreme isha futur ne chatin e Albasoul... hej zot cme lexonin syte, sharje, ofendime.. mu duk sikur aty ishin mbledhur gjith manjaket e seksit nga meshkujt, edhe gjith prostitutat nga femrat, ishin ca goca qe sdinin ca flisnin, i jepnin gojes me keq se meshkujt.

Femra jan ato? Nje femer te tille uroj mos ta keme ne lagje, lere per grua qe sja uroj asnjeriut.. Kurse cunat aq shofin aq bejn, se fundja cuna jan.. per ate pune futen ne chat.

Ndaj gruaja ne chat ta harroje se do futet, ska shanse.

ne forum mund te futet sepse ka me shume rregull edhe pasterti fjalori, pastaj neper forume meson shume gjera qe si di, gjen gjithcka per gjithcka.. edhe te hapet horizonti dijeve, ndaj te futesh ne forum nuk eshte gje e gabuar, por thjesht nuk duhet te kalosh shume kohe, edhe nuk duhet te leshe gjera pa bere ne jeten reale, sepse te pengon virtualiteti.. ne virtualitet futesh ne kohen e lire.. kur nuk ke asgje per te bere.
    une te mora pak inat ty ,po e di qe me pelqen kjo qe fole ?
    forumi dhe per mua nuk eshte gje e keqe per te martuarat sepse do njeriu te argetohet ,kurse chati nuk e di nje here kam hyre kohe me pare deh sdi c'te them me duket pak i banalizuar .mos thuaj qe nuk do e lesh gruan po thuaj nuk te qellon ashtu se sa te kthesh krahet do e gjej momentin ajo te hyj ne chat apo forum .

Citim Postuar më parë nga alnosa
    une te mora pak inat ty ,po e di qe me pelqen kjo qe fole ?
    forumi dhe per mua nuk eshte gje e keqe per te martuarat sepse do njeriu te argetohet ,kurse chati nuk e di nje here kam hyre kohe me pare deh sdi c'te them me duket pak i banalizuar .mos thuaj qe nuk do e lesh gruan po thuaj nuk te qellon ashtu se sa te kthesh krahet do e gjej momentin ajo te hyj ne chat apo forum .
    Nese e ka ne gjak qe te futet ne chat, atehere le te futet skam si e ndaloj, ama do ja shpjegoja se chati nuk eshte per femra serioze.. atehere le te vendose vete se ca do beje

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    02-10-2005
    Postime
    35
    Femrat serioze nuk kane nje chat te pershtatshem ky eshte problemi jo se chati nuk ehste per femrat serioze , eshte mendimi se chati ehste vetem per femra jo seioze qe i fillon (nje nga arsyet) ato biseda pa lidhje , me sharje e me ngacmime , dhe jo i gjithe faji ehste i femrave te martuara apo te divorcuara qofshin ato , si dhe cunat , bisedimi ehste i dyanshem dhe jo i nje anshem , pse ju cunat kur hyni ne chat nuk beni dot nje muhabet serioz ? Dhe c'eshte kjo excuse (Si thuhet ju lutem ?) se cuna jane ata dhe ashtu sillen po keta cuna nuk quhen kurva ? te padenje , idioter dhe te pa kulture ? apo fakti se kane nje dicka ne mes te kembeve e ndryshoka kee? deri sa te ndryshoni mentalitet ne nje pozicion neutral kshu ka per te shkuar . Ja une psh jo se dua ta nxjerr veten si femer serioze se dhe une shaj kur jam me nerva si te gjithe por do te doja te dija se ku eshte ai chat ku mund te behet bisede normale? ku mund te njihem dhe te flas me Shqiptare te tjere qofshin keta meshkuj apo femra per tema te dites seriozisht apo per dhenie idesh dhe njohje le te themi profesionale?

Citim Postuar më parë nga elis d
    Femrat serioze nuk kane nje chat te pershtatshem ky eshte problemi jo se chati nuk ehste per femrat serioze , eshte mendimi se chati ehste vetem per femra jo seioze qe i fillon (nje nga arsyet) ato biseda pa lidhje , me sharje e me ngacmime , dhe jo i gjithe faji ehste i femrave te martuara apo te divorcuara qofshin ato , si dhe cunat , bisedimi ehste i dyanshem dhe jo i nje anshem , pse ju cunat kur hyni ne chat nuk beni dot nje muhabet serioz ? Dhe c'eshte kjo excuse (Si thuhet ju lutem ?) se cuna jane ata dhe ashtu sillen po keta cuna nuk quhen kurva ? te padenje , idioter dhe te pa kulture ? apo fakti se kane nje dicka ne mes te kembeve e ndryshoka kee? deri sa te ndryshoni mentalitet ne nje pozicion neutral kshu ka per te shkuar . Ja une psh jo se dua ta nxjerr veten si femer serioze se dhe une shaj kur jam me nerva si te gjithe por do te doja te dija se ku eshte ai chat ku mund te behet bisede normale? ku mund te njihem dhe te flas me Shqiptare te tjere qofshin keta meshkuj apo femra per tema te dites seriozisht apo per dhenie idesh dhe njohje le te themi profesionale?

Un i futa te gjitha chatet ne nje thes, nuk thashe se ky chat eshte i keq edhe ai tjetri i mire.
    Mbreme per here te pare pas 3 vjetesh, u futa ne nje chat shqipetar, edhe me sa pashe aty vetem femije qe rrijn edhe shajn nga te gjitha anet, edhe femra qe flasin me keq se cunat.

Nuk eshte normale kjo elis, ndaj thashe se ne forum ka nivel kulturor edhe mund te kalosh caste te kendshme, kurse chati sme pelqeu aspak.. nese gruaja ime do futej ne nje chat shqipetar, e vetmja arsye qe mund te futej eshte se ndoshta i kam dal un nga qejfi, edhe ka dashire te shkoje me dike tjeter.

Ndaj kur te marr nje grua edhe te martohem, chati sdo jete fare ne plan.. nuk do egzistoje..

Shume i piset, nivel i ulet shume.. shumm shum shume i ulet

*~100% Shqiptare~* Maska e Zemrushja
    Anëtarësuar
    19-11-2002
    Vendndodhja
    Larguar!!!!!
    Postime
    2,753
    Burracaket kane frike mos ua vjedhin edhe hijet grate...!!
    Jeta eshte labirinth.. nese do ta fitosh.. zbuloje

*~100% Shqiptare~* Maska e Zemrushja
    Anëtarësuar
    19-11-2002
    Vendndodhja
    Larguar!!!!!
    Postime
    2,753
    Citim Postuar më parë nga Dita
    Zemrushe,

do te perpiqem qe te te mesoj se c'eshte rezistenca. Ta premtoj. Per shembull fillojme me leksionin 1: permbaje veten mos t'i pergjigjesh kesaj qe do te te shkruaj tani

Po si mi goce me shat? Nuk ke qene ti ne momentin kur u shpik makina qe revolucionoi jeten e korresve te barit ne kopshte shtepish? Po as kur e promovuan ne televizor? Apo i ke fantazite ti me arme te ftohta, ne fillim me arme prej kocke e tani me shat. Po armen prej kocke e morem vesh qe ta ka sekuestruar BE dhe i ka vene numer amze, po per sekuestrimin e shatit cili institucion mendon do te ishte pergjegjes?
    Ate me kepucet nuk e dija, por padyshim eshte deshmi e inteligjences se popullit barbar.
    E dashur Dita u perpoqa po qellimit s'ia arrita..

ti je si grope thithse qe me barbarizmin tend me thithen gjithmone e me shume per te shkruar ktu. Un perpiqem dhe ti me ben nje derro romani qe po deshe mos iu pergjigj pastaj

Nejse, leji shtatat dhe lopatat rehat, po shiko kto shatat e forumit qe bejne si 'mendjendritur' dhe si te dashuruarit e shekullit. Sikur skane pare femer me sy dhe duan ta izolojne e te mos ta lene te dale nga guacka e saj e marteses, sikur nuk e dine se respekti fitohet dhe jo merret me dhune.. etj

Nejse, per ti rene me shkurt tani.. me takojne nervat si dy fije telash kur takohen per te dhene shkendijen e pare disa parafoles.. Uroj qe veretet te izolojne femren ne shpite e tyre, dhe po njekohesisht uroj qe ashtu si izolojne ate i prangosshin ato femra ishalla e mos i lencin kompjuter e TV e asgje para..

Qashtu, shkruani se pambuk do merrni pergjigje ne vazhdim,(perjashtim bejne disa)
    Ndryshuar për herë të fundit nga Zemrushja : 22-07-2007 më 14:17
    Jeta eshte labirinth.. nese do ta fitosh.. zbuloje

i/e regjistruar Maska e Poeti
    Anëtarësuar
    18-03-2003
    Vendndodhja
    Ferizaj-Kosovë
    Postime
    4,216
    Eshte sjellur ketu para nesh nga shume postues mendimi se chat-i nuk eshte i mire per femrat e martuara (une mendoj se nuk eshte i mire as per femrat e as per meshkujt, as per te martuar e as per te pamartuar, shkaku i fjalorit qe aty perdoret), kurse forumi sillet si me i pranueshem gje qe pajtohem dhe une. Sikur te mos pajtohesha nuk do te isha edhe une pjese e ketij forumi per me shume se 5 vite. Kujtoj se me jeten dinamike te cilen e jetojme gadi-gadi na mbetet menyra e vetme e komunikimit, ne vecanti per ata qe jane larg vendlindjes.
    Pse duhet ti dallojme anetaret ne meshkuj dhe femra, kur ata do te duhej te trajtohen njesoj sepse kane te drejtat e barabarta. Une do ti dalloja ne te moralshem dhe te pamoralshem (sa i perket postimeve ne forum) ndersa se cfare jane ne jete eshte qeshtje e tyre. Kujtoj se ne raport me humbjen e kohes duke u marrur me thash e thenme, apo me gjera koti, forumi ofron mundesi te komunikimit dhe njohjes me te mire ne mes njerezve. Eshte mendim i imi, sepse une ketu le qe kam gjetur shume miq, por forumi me ka mundesuar edhe te shpreh mendimin tim dhe te marr mendimin e tjereve sidomos per punen time poetike, gje e cila me ka dhene vullnet dhe deshire per te vazhduar. Nese forumi perdoret per gjera koti dhe per postime ne temat te ashtuquajtura banale, atehere nuk do te ua preferoja te martuarave apo te martuarve, por as atyre qe ende jane te lire!
    Ishe mendimi im.
    Ndryshuar për herë të fundit nga Poeti : 22-07-2007 më 17:52
    MOS SHIKONI KISHA E XHAMIA, FEJA E SHQIPTARIT ËSHTË SHQIPTARIA

Faqja 7 prej 12 FillimFillim ... 56789 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Përgjigje: 24
    Postimi i Fundit: 18-03-2005, 04:16
  2. Të huaj në forume shqiptare
    Nga AuGuSt_ në forumin Tema shoqërore
    Përgjigje: 11
    Postimi i Fundit: 28-12-2004, 21:00
  3. Pershendetje! Mire se erdha!
    Nga *Dorina*83* në forumin Prezantoni veten në forum
    Përgjigje: 71
    Postimi i Fundit: 08-11-2004, 13:39

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •