Close
Faqja 9 prej 12 FillimFillim ... 7891011 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 81 deri 90 prej 117
    KORCARE 4 EVER Maska e zhorzhi
    Anëtarësuar
    09-01-2007
    Vendndodhja
    atje ku lindja e diellit te jep nje shprese te re....
    Postime
    610
    Citim Postuar më parë nga Morning star

un gruan time normale qe sdo e le te futet ne chat, ti lere te behet dashnorja chatistave.

ua ua ua, po ti qenke si stergjyshi im ,ndjese paste............(se gjyshin e kam te kohes)

po ty te pelqen te behesh dashnori i chatisteve e????

po pse ti prandaj hyn ne chat,per te gjet dashnore???

thirri mendjes.........................o mendje ku me ke ik??????
    dont worry be happy

ciao belli !!! Maska e donna76
    Anëtarësuar
    30-08-2005
    Postime
    1,491
    Citim Postuar më parë nga Baptist
    E ke fjalen per maskilizem femeror sepse mbi 90% te meshkujve qe u pergjigjen ketu nuk po shprehnin qendrim negativ ndaj frekuentimit te forumeve nga gra te martuara.
    e di qe meshkujt dhe ti i pari sei ben contento qe graaate e martuara futen ne forum

kshu tema eshte nxitese e maskilizmit dhe kjo qe e paska hapur qenka femer.
    s'ka pune do luaj deren
    "Mi dissero che per farla innamorare dovevo farla ridere. Ma ogni volta che ride, m'innamoro io."

Restaurator Orbis Maska e Baptist
    Anëtarësuar
    20-11-2004
    Postime
    8,690
    Citim Postuar më parë nga donna76
    e di qe meshkujt dhe ti i pari sei ben contento qe graaate e martuara futen ne forum

kshu tema eshte nxitese e maskilizmit dhe kjo qe e paska hapur qenka femer.
    s'ka pune do luaj deren
    error !
    sorry donna, por nuk e kuptova cfare ke shkruajtur.

Kush di te ma perktheje cfare ka dashur te thoshte autroja me kete varg se mbeta une:

"e di qe meshkujt dhe ti i pari sei ben contento qe graaate e martuara futen ne forum "
    Aeneas Dardanus
    Lavdi, pasthirrme fosilesh, germadhash e rrenojash vershelluese. -Eja pas meje!...

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    12-07-2006
    Vendndodhja
    tirane
    Postime
    856
    je tej mase i kenaqur qe te martuarat futen ne forum

p.s
    hudh leket e perkthimit tani baptist

Citim Postuar më parë nga zhorzhi
    ua ua ua, po ti qenke si stergjyshi im ,ndjese paste............(se gjyshin e kam te kohes)

po ty te pelqen te behesh dashnori i chatisteve e????

po pse ti prandaj hyn ne chat,per te gjet dashnore???

thirri mendjes.........................o mendje ku me ke ik??????

Ne chat ka dy dite qe jam futur per te pare se cbehet andej, sepse duke pare temat e shumta ne forum qe jan hapur, thashe te shoh edhe un cfar eshte chati.

E pashe edhe ta them tamam eshte shum pisllik i madh, ti nese futesh ne chat, duhet ta dish shum mire se per cfar behet fjale.. nese je chatiste e rregullt atehere normale qe te djeg ajo qe kam shkruar.

nese nuk je, atehere pse acarohesh kot? Nese te pelqen te futesh ne chat edhe te lesh punet e shtepise pa bere, te lesh femijet pas dore, sepse po flet me nje te dashur virtual, atehere mjer burri qe do te marre, ose mjere ai qe te ka.

hajt zhorzhi kalofsh bukur

ps: sa per kte ane, akoma si stergjyshi jot dua te rri, sdua ta kap civilizimin qe ta le gruan te shkoje me te tjere.. gruan e dua pervete, jo per komshinjt apo cahtistat.

Mua tme vije turp???? aspak, turp te keni ju.

Restaurator Orbis Maska e Baptist
    Anëtarësuar
    20-11-2004
    Postime
    8,690
    Citim Postuar më parë nga engjellorja

p.s
    Si, ky qenka perkthimi?!
    Si ta kuptoje tani kete, ironizim i skajshem apo rreshtitje e rastit?

Sepse nuk mund te them "se jam i lumtur qe grate e martuara futen ne forum", por nuk mund te them as qe jam kunder e as qe me brengose kjo gje.

Sepse:
    Grate e martuara dhe konstruktive mund te japin nje kontribut te madh ne edukimin si dhe ngritjen e emancipimin e te rejave te pamartuara ketu. Te tjerat sigurisht se mund te sherbejne edhe si shembuj negativ.

Por njerezit e prirur per te perqafuar vlera gjithmone do te kapin vetem ato, kurse ata qe jane te prirur per te kapur antivlerat, do t'i gjejne edhe jasht forumit dhe s'do te ngelen mangut per shembuj negativ.

Keto gjera varen nga prirja e individit.

ps.:
    Leket s'kam si ti hedh ketu por do ta mbaj borxhin te kthej ndonjehere tjeter. Per tani, te pershendes me nje buzeqeshje te lehte.
    Aeneas Dardanus
    Lavdi, pasthirrme fosilesh, germadhash e rrenojash vershelluese. -Eja pas meje!...

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    12-07-2006
    Vendndodhja
    tirane
    Postime
    856
    nuk e kuptoj se perse vini shenjen e = mes chatit dhe forumeve

mua per vete ne forume me pelqen te shprehem ne ndonje teme...te lexoj ndonje poezi...pse jo dhe te ngacmoj ndonje (pa e banalizuar fjalen ngacmoj) per te provokuar ndonje pergjigje inteligjente apo ndonje batute qe te me beje te qesh dhe te haroj se sa e vaket eshte jeta kulturore ketu ne tirane

Citim Postuar më parë nga engjellorja

p.s

Edhe un jam i kenaqur qe grate e martuara futen ne forum edhe JO NE CHAT

Forumi eshte vend dijesh, ku mund te lexosh shume gjera edhe mund te mesosh shume gjera qe nuk i di.. forumi eshte vend pozitiv.

CHATI NUK ESHTE ASPAK POZITIV.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    27-06-2007
    Vendndodhja
    Ne bote
    Postime
    192
    Baptist, nuk me ke pare asnjehere, dhe nuk do me takosh asnjehere. Ne kete jam shume e bindur. Dhe mos tento te me bejsh pallavra me fjale bukurie, sepse nuk i takoj atij karakteri qe shiten per ca komplimente dashurie.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    27-06-2007
    Vendndodhja
    Ne bote
    Postime
    192
    Dhe po, ke te drejte Morning Star. Vetem dy here jam futur ne chat, dhe verrejta qe ne chat qendrojne shumica nga ata qe ne realitet nuk perfituan asgje. Qendrimi i grave te martuara ne chat nuk ka fare te beje me emancipimin e femres. Aman, sa te avancuar jemi ne shqiptaret- KUR KA TE BEJE ME DREJTAT E GRAVE TE TJEREVE.

Faqja 9 prej 12 FillimFillim ... 7891011 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Përgjigje: 24
    Postimi i Fundit: 18-03-2005, 04:16
  2. Të huaj në forume shqiptare
    Nga AuGuSt_ në forumin Tema shoqërore
    Përgjigje: 11
    Postimi i Fundit: 28-12-2004, 21:00
  3. Pershendetje! Mire se erdha!
    Nga *Dorina*83* në forumin Prezantoni veten në forum
    Përgjigje: 71
    Postimi i Fundit: 08-11-2004, 13:39

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •