Close
Faqja 8 prej 12 FillimFillim ... 678910 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 71 deri 80 prej 117
    i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    22-03-2003
    Postime
    10,240
    Citim Postuar më parë nga Morning star
    Pse nxitohesh gjithmone?

E kam then me lart nje pergjigje te sakte timen, e kam then me lart, nese gruaja ime do futej non stop ktej, normale qe do i thoja ti vinte gishtin kokes.. se nuk lihen punet e shtepise per nje chat apo forum..

chatin do i thoja ti rrinte larg, se nuk eshte chati per femra serioze... kuptove.

edhe un tani jam ne chat :P

Pse kush i len punet e shpise dhe futet ketu ne forum apo chat?
    Shumica futen nga puna se sdine cte bejne dhe shtyjne diten ketu, gjithashtu dhe kur kane kohe te lire per te frekuentuar forumin... askush nuk e le pas jeten reale per tu futur neper forum/chat virtualisht

P.S Sa per gruan tende se a do e lejosh apo jo ajo eshte problemi yt personal aty ste perzihet askush por dhe ti smund te gjykosh te tjeret se a kane te drejt te futen apo jo...

Kalofshi mire.
    #VamosArgentina

Konservatore Maska e Dita
    Anëtarësuar
    17-04-2002
    Postime
    2,925
    nga Zemrushja

Nejse, per ti rene me shkurt tani.. me takojne nervat si dy fije telash kur takohen per te dhene shkendijen e pare disa parafoles.. Uroj qe veretet te izolojne femren ne shpite e tyre, dhe po njekohesisht uroj qe ashtu si izolojne ate i prangosshin ato femra ishalla e mos i lencin kompjuter e TV e asgje para..

E dashur Zemrushe,

falet kjo rreshkitje

Nga ekstremistet per kete teme ka gjasa te zhvillohen disa lloj bashkeshortesh:

-ata qe i mbajne grate gjithe diten mbyllur ne shtepi, nuk i lejne as te punojne, as te shohin njeri tjeter me sy pa pranine e tyre (i mbajne pa televizor, pa kompjuter, pa radio, pa libra, revista gazeta) dhe grate iu binden
    -ata qe i mbajne grate gjithe diten mbyllur ne shtepi, nuk i lejne as te punojne, as te shohin njeri tjeter me sy pa pranine e tyre (i mbajne pa televizor, pa kompjuter, pa radio, pa libra, revista gazeta) dhe grate nuk iu binden dhe e gjejne rrugen si t'i marrin hak rendshem sa t'ia marrin fytyren para shoqerise e fisit
    -ata qe bien ne dashuri rendshem me ndonje chatiste dhe hajne veten me dhembe dhe ndahen nga shoqeria se nuk i tregojne dot qe gruan e gjeten ne chat
    -ata qe mbeten beqare gjithe jeten
    -open end per pjesmarresit e tjere ne teme...

Djema qe i shkruani keto fjale, eshte gjynah qe shkruani keshtu, po ju ndoshta e dini me mire dhe pjesa tjeter qe ju gjykon eshte duke bere mekat.

i/e larguar
    Anëtarësuar
    09-11-2005
    Vendndodhja
    France ...
    Postime
    6,159
    Tashi ta fillojm pak , ku esht e then se duhet me qen beqo me hy ne forum ose ne chat ,ose e martuar, cdo njeri ben ate qe do dhe duhet te jet i vetedijshem per ate qe ben , nje grua ose burrin nuk mund ti ruash sepse aty pastaj fillon inoti , gjithcka duhet ber me kompromis, dhe duhet ta ndjesh nje gje , normal qe chatet jan prishur ajo ben mmuuuu , sepse sjan ato te viteve me par kur njeriu hynte bente muhabet edhe knaqej ,ndoshta kan lindur edhe martesa nga kto biseda , tani hyn edhe shahen ,ofendohen e me the te thash , por sjan femrat fajtore per ket , jan meshkujt qe per inot qe femra su flet fillojn e shajn , epo normale qe po u sham do shajm , kjo vlen per meshkuj e femra , edhe neper forume kemi par gjera te pahijshme ndonjeher , por kjo sdo te thot qe o burra duhet me u largu , nejse nje njeri me mend ne kok di cben edhe se hyn ne chat e forum kjo se ndryshon , puna esht kur burri ose gruaja hapin syt per laraska ateher ti bej cte duash se ndalon dot se ajo o burra ta ben mas kraheve ,jemi ne nje koh demokratike ku cdo njeri ka te drejt te bej cte doj , edhe jemi te barabart si burra e gra , kshuqe te mos gjykojm njeri , cdo njeri do dhe ben ..........

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    27-06-2007
    Vendndodhja
    Ne bote
    Postime
    192
    Baptisht, Mbreteria e te matupepsurit dhe te pallaqinje. Cdo njeri ka fatin e vet, dhe poqese nuk edin, po ta tregoj une qe ekziston nje "force majeure" qe nganjehere ca njerez devijojne nga tjeret- edhe kur ka te beje me fatin. Pra, rri urte, dhe mos bej ze per gjera qe nuk ta kap mendja.
    Kam verrejt qe ti si zakonisht mundohesh te degradosh tjetrin per hire te egoizmit tend. Mua mos me fut ne kategorizime te tille, sic ke bere me larte. Qenke vertete njeri i vobekte. Sa keq per tye.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    27-06-2007
    Vendndodhja
    Ne bote
    Postime
    192
    Shume pak kam qendruar ketu, por sa pak kohe me eshte nevojitet ta shof se sa njerez primitive paska ketu- ti je njeri nga ata Baptist.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    27-06-2007
    Vendndodhja
    Ne bote
    Postime
    192
    Perseri e them, qe asnjehere nuk do e lejoja burin tim te futet ketu, sepaku besoj qe ne martese ka gjera shume e shume me vlera se sa te humbasin kohen ketu. KJO NUK KA TE BEJE ME SHEKULLIN 21 ETC DHE CFAR NESE JEMI NE SHEKULLIN 21?? POR THJESHTE KA TE BEJE ME ATE QE KOHEN QE DO E HUMBASE NJERIU I MARTUAR KETU, DO JETE ME ME VLERE ATJE NE REALITET ME FEMIJTE E SAJ APO TE TIJ. JETOJ NE VEND SHUME TE MODERNIZUAR, POR CHATI KETU KU JETOJ UNE ENDE KONSIDEROHET SI BOTA PROTEANE E TE MARTUARIT TE DESHTUARIT. JAM KONSERVAZIVE? PO, DHE KESHTU ME PELQEN TE JEM. NUK KA FARE TE BEJE ME DASHURINE.

IT Maska e Toni07213
    Anëtarësuar
    26-06-2007
    Vendndodhja
    Prizren
    Postime
    69
    une mendoj se femra e martuar ka te drejt te bisedon
    Mendja nuk shpenzohet, prandaj mendoni para se te flisni.

ciao belli !!! Maska e donna76
    Anëtarësuar
    30-08-2005
    Postime
    1,491
    Une mendoj qe te martuarat mos te lejohen as te ecin rruges dhe gjithashtu kur te kapen qe shkruajne neper forume tu priten duart
    sa maskilizem qe ka ketu .
    Ndryshuar për herë të fundit nga donna76 : 23-07-2007 më 04:59
    "Mi dissero che per farla innamorare dovevo farla ridere. Ma ogni volta che ride, m'innamoro io."

i/e regjistruar Maska e adibela
    Anëtarësuar
    06-01-2006
    Vendndodhja
    larg dhe afer
    Postime
    46
    o Zot o madh! C'te lexojne syte ketu, po vetem syte ama se mendja nuk po mi kap dot, si duket me ka trash martesa.
    Per shumicen e parashkruesve (vini re gjinine) kam vetem nje urim shume te sinqerte, mos u martofshi kurre vellezer!! Ju zencin duart kallo!!
    Eshte vertet turp te lexosh gjithe keto mllefe mashkullore o zot sa testosteron i skaduar!
    Nuk dua te fyej njeri po ama kur eshte e tepert eshte e tepert. E di si eshte puna sipas meje, "kush ka macokun ne bark nuk e ze gjumi"!!! Shkoni beni ndonje pune me te mire tash

Tung vllazen!
    koha eshte armiku i vetem qe kam

Restaurator Orbis Maska e Baptist
    Anëtarësuar
    20-11-2004
    Postime
    8,690
    Citim Postuar më parë nga donna76
    Une mendoj qe te martuarat mos te lejohen as te ecin rruges dhe gjithashtu kur te kapen qe shkruajne neper forume tu priten duart
    sa maskilizem qe ka ketu .
    E ke fjalen per maskilizem femeror sepse mbi 90% te meshkujve qe u pergjigjen ketu nuk po shprehnin qendrim negativ ndaj frekuentimit te forumeve nga gra te martuara.
    Aeneas Dardanus
    Lavdi, pasthirrme fosilesh, germadhash e rrenojash vershelluese. -Eja pas meje!...

Faqja 8 prej 12 FillimFillim ... 678910 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Përgjigje: 24
    Postimi i Fundit: 18-03-2005, 04:16
  2. Të huaj në forume shqiptare
    Nga AuGuSt_ në forumin Tema shoqërore
    Përgjigje: 11
    Postimi i Fundit: 28-12-2004, 21:00
  3. Pershendetje! Mire se erdha!
    Nga *Dorina*83* në forumin Prezantoni veten në forum
    Përgjigje: 71
    Postimi i Fundit: 08-11-2004, 13:39

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •