Close
Faqja 5 prej 12 FillimFillim ... 34567 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 41 deri 50 prej 117
    i/e regjistruar Maska e R2T
    Anëtarësuar
    18-04-2003
    Postime
    1,061
    Citim Postuar më parë nga Rina3
    A mendoni se edhe gratë shqiptare kan të drejtë pa u ndrojtur të shkruajnë, të thonë mendimet e veta, të argëtohen e të bëjnë shaka mu si bëni ju meshkujt, të shkruajnë edhe në temat e "nxehta"?
    Le te shkruajne sa te duan por pasi i kane mbaruar: punet e shtepise, gatimin, larjen e rrobave, larjen e pjatave, pagesen e faturave, larjen e kembeve te burrit, nje tegel te shpejte, ndihmen ne mesime te kalamanit, vurjen ne gjume te kalamanit, dhe ndonje plotesim tjeter i nevojave te burrit. Po deshen te futen ne tema te nxehta, leja jepet vetem nese qellimi i futjes eshte te bisedojne me ndonje femer tjeter per ta terhequr per nje treshe te shpejte apo akt lezbik ne prani te burrit te saj.
    Postimi i mesiperm nuk shpreh detyrimisht opinionin e autorit mbi temen e ngritur.

i/e regjistruar Maska e D&G Feminine
    Anëtarësuar
    08-08-2003
    Postime
    2,659
    po kur je ne pune lejohet

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    27-06-2007
    Vendndodhja
    Ne bote
    Postime
    192
    Po te kisha qene e martuar, nuk do lejoja burrin tim te qendronte ketu. Do beja lufte per kete.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    12-07-2006
    Vendndodhja
    tirane
    Postime
    856
    Citim Postuar më parë nga Gurracake
    Po te kisha qene e martuar, nuk do lejoja burrin tim te qendronte ketu. Do beja lufte per kete.

weeeeeee...sa me habiti kjo....
    kurse une burrin tim (kuptohet po te kem ndonjeher e burre..se kush me merr mua me kete tip qe kam ) do ta fusja me zor ketu edhe po te mos ta kishte qejf...

habitem se sa paragjykime kane ca njerez per forumet...

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    27-06-2007
    Vendndodhja
    Ne bote
    Postime
    192
    po pra...ne kohen e idioteve te modernizuara. Po ku kane shqiptaret mentalitet per shoqeri me nje femer, he?? Apo sa te ngritur jemi dhe aq te modernizuar ne shqiptaret saqe kemi nje mirekuptim per te martuarat neper forume? hahahahahahahahah. Ore, shqiptari eshte shqiptar. Ka venen e gjakut shqiptar. Ai nuk kupton gjera te tilla, t`i qendroja grua neper internet. hahhaha, sa naiva qe jeni.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    12-07-2006
    Vendndodhja
    tirane
    Postime
    856
    ah sa komplekse paske e dashur gurracake

p.s
    nese do dike...lere te lire te ike...nese kthehet perseri ka per te qene tere jeten i yti...nese iken e nuk kthehet më...nuk ka qene kurr i yti as kur ke qene me te...

nje gje eshte te flirtosh ne internet dhe krejt nje gje tjeter eshte te shprehesh mendimin tend ne forume...

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    27-06-2007
    Vendndodhja
    Ne bote
    Postime
    192
    Jeni shume pak qe keni nje mendim te tille. Mesa kam takuar une shqiptare, hm, nuk do thoja qe jane aq te hapur ne mendime sic je ti, dhe ai, apo i treti.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    12-07-2006
    Vendndodhja
    tirane
    Postime
    856
    jo kjo eshte nje thenie e nje njeriu te famahem...emri i te cilit nuk me kujtohet nuk eshte thenie e imja

p.s
    ti qe i druhesh shume internetiti duhet te kesh pervoje ne filtrime se ska mundesi te kesh kaq shume frike

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    27-06-2007
    Vendndodhja
    Ne bote
    Postime
    192
    Jo, Engjellorja. Dituria nuk behet vetem duke u bazuar ne perjetimin e njeriut, por edhe ne vezhgime.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    27-06-2007
    Vendndodhja
    Ne bote
    Postime
    192
    Armend, me fal qe te paragjykoj, edhe pse kjo falje ne fakt nuk eshte legalizim per te thene dic qe edi qe do kaloje ne integritetin tend si person, por shume pak jane keto te Tetoves qe mendojne keshtu sikur ti? Je vertete aq i hapur ne mendime? Do e kishe lejuar gruan tende te qendroje ne internet duke bere chat me meshkuj tjere? hahahhahaha . Nese kjo eshte pohim nga tye, atehere qenke vertete nje devijim.
    PS: Te gjitha te thenat e mia jane supozime, dmth qe juridikisht jam e falur ne cdo koment qe bej.

Faqja 5 prej 12 FillimFillim ... 34567 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Përgjigje: 24
    Postimi i Fundit: 18-03-2005, 04:16
  2. Të huaj në forume shqiptare
    Nga AuGuSt_ në forumin Tema shoqërore
    Përgjigje: 11
    Postimi i Fundit: 28-12-2004, 21:00
  3. Pershendetje! Mire se erdha!
    Nga *Dorina*83* në forumin Prezantoni veten në forum
    Përgjigje: 71
    Postimi i Fundit: 08-11-2004, 13:39

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •