Close
Faqja 4 prej 12 FillimFillim ... 23456 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 31 deri 40 prej 117
    Cobra1 Maska e Cobra1
    Anëtarësuar
    18-01-2005
    Vendndodhja
    New York
    Postime
    288
    Shikoni, kush me falni per shprehjen eshte Idiot /Idiote le ta han turpin me buk .

Nuk ka pse te na shqetsoj .
    Kush mundet te gjej gjuhen e perbashket ketu neper mjet forumeve le ta jetoj perseri nuk mendoj se na prish pun
    Martesa Nuk eshte turp qe ta tregoj dikush kur ajo qendron ne realitet .
    Si do tju vinte neqofte se gruaja juaj do te shfrytezonte dhe ajo forumin per dashnor te perkohshm? Prandaj kujdes, se cfar paguan ate mundesh te blesh vetem ne dyqan .
    Me pelqen shum te kem kontakt ne forum dhe te diskutoj te argetohem te blej nje mendim nga dikush /dikushe por nuk mundem ta fyej veten dhe familjen time .
    I gezohem marteses time cunit dhe gezoj dashurin e tyre . shoqeria eshte ne vendin e saj .Ju uroj harmoni kushdo qe arrin te njihet dhe te gezoj respektin reciprok ketu ne forumet Shqiptare.

Faleminderit Borshi ne Emigrim A Lleshi

Emathia Maska e MaDaBeR
    Anëtarësuar
    20-05-2003
    Vendndodhja
    Në çdo vend ku ka jetë
    Postime
    5,321
    Per mendimin tim nuk ka asgje te keqe qe nje e martuar te mare pjese ne forum, ashtu siç kemi dhe tani shume te martuara qe jane anetare te forumit tone madje ato jane anetaret qe i japin nje hijeshi te veçante forumit me postimet e tyre. Nuk e di perse ky lloj paragjykimi ketu tek ne.
    Për inad të Djallit dhe Shqyptarëvet, Zoti ka me mbajtë Shqypninë më kambë me nder e me lumni

Citim Postuar më parë nga FierAkja143
    Rina teme interesante kjo e jotja.

Per ne chat se di sepse dhe per te pa martuarat besoj se chati eshte nje "ambient" negativ. Sa here jam futur lexoj nga budalliqet me te medhaja dhe seriozisht se kuptoj ca dreqin duan ato femra qe futen ne chat rregullisht. Ndoshta eshte anonimiteti qe i lejon.

Sa per forumin, besoj se forumi eshte nje vend ku mundesh te mesosh dicka dhe antaret jan me serioz. Por prap varet ca muhabetesh ben secili ne forum dhe ne ca temash futet. Ato femra te martuara qe u pelqejn ngacmimet e cunave dhe flasin me njerin apo me tjetrin per mua sjan femra serioze dhe un po te isha burri tyre si lija te futeshin ne forum. Por mire nuk eshte te gjykojm sepse secili e din vet ca ben. Ka femra te martuara qe futen ktu sepse u mungon shqipria dhe ktu eshte ndoshta i vetmi vend ku munden te komunikojn me shqiptar. Ska as gje te keqe. Nuk do te thot je e martuar apo jo, kur ta lejon koha dhe nuk neglizhon aktivitetet e tjera ne jete, ska gje te keqe te shkembesh dy fjal me patriotet. Por prap varet ca jan ato fjal qe shkemben

???? kete punen e chatit negativ nuk e morra vesh

Ndersa ideja e lejes ma habiti - ne nje cift te sakte nuk ka vend per te dhene apo marr leje, cdo gje behet ne baze respekti reciprok
    Aty ku qendron problemi i komunikimit virtual per mu eshte mosdallimi i grupmoshes se ciles i perket bashkebiseduesi, dhe jo statusi civil i tij.

Gjithesesi nuk e kuptova nocionin e kesaj teme, dhe diferencimin femer -mashkull akoma me shume

i/e regjistruar Maska e Hirushjaa
    Anëtarësuar
    10-05-2004
    Vendndodhja
    ..ne krahet e princit
    Postime
    36
    Jo kaq i ashper,meereni pak me me qetesi,PO JEPNI NJE ARSYETIM TE GABUAR,PER MENDIMIN TIM.
    Po e marr nga vetja,ka pak kohe qe jam martuar jam shume e lumtur,dhe nderkohe jam antare e forumit,pasi jam larg vendit tim,larg shoqerise dhe ketu kaloj nje pjese te kohes sime qe kaloja atje,dhe kete im shoq e di.

RINA TE UROJ SHUME FAT NE JETE
    Ndryshuar për herë të fundit nga Hirushjaa : 17-07-2007 më 07:17

i/e regjistruar Maska e Hirushjaa
    Anëtarësuar
    10-05-2004
    Vendndodhja
    ..ne krahet e princit
    Postime
    36
    Citim Postuar më parë nga Hirushjaa
    me kusht se t'besoj se je gru e martume po m'vjen keq se paske probleme n'martese ||| mosbesimi osht njo pej problemeve ma t'mdhaja t'martes e po shfaqet ktu se t'paska shty me e hap kete teme |
    vllai jo kaq i ashper,meere pak me me qetesi,PO JEP NJE ARSYETIM SHUME TE GABUAR,PER MENDIMIN TIM.
    Po e marr nga vetja,ka pak kohe qe jam martuar jam shume e lumtur,dhe nderkohe jam antare e forumit,pasi jam larg vendit tim,larg shoqerise dhe ketu kaloj nje pjese te kohes sime qe kaloja atje,dhe kete im shoq e di.

RINA TE UROJ SHUME FAT NE JETE[/QUOTE]

Konservatore Maska e Dita
    Anëtarësuar
    17-04-2002
    Postime
    2,925
    Me duket se kjo teme eshte ezauruar me mendimet e shumta qe jane sjelle, gjithsesi une kur hyra te lexoja, se pse e pata pershtypjen qe ishte per vajzat qe jane martuar neper forume, pra qe kane shfrytezuar forumin dhe njohjet qe kane bere ketu, qe te martohen. Kjo po qe do te ishte teme interesante.
    Nuk ishte ashtu. A ekziston nje teme e tille, meqe ra fjala? Albasoul dhe Forumi Shqiptar ekzistojne prej disa vitesh. C'eshte bere nderkohe?
    Baptist, s'eshte puna tek dating ketu jo. Dating eshte shume pak. Martesa, martesa. Ka histori ketu po he.

Gjeja me e mire ishte qe temen e kish zgjeruar nje djale me ate qe duhej quajtur Te martuarat/it ne forume. Pra jane te dy gjinite e prekura. Ne fakt brezi i ri qe akoma s'jane martuar dhe qe jane rritur me internet, qe kane te pakten nja shtate-tete vjet qe e perdorin dhe qe e quajne gjene me normale qe shkruajne ne forum apo ne chat, a mendoni se do te ndryshojne menjehere pas marteses, pra bram! pernjeheresh ta lene forumin e mos t'i kthehen me kurre se u martuan. Edhe neqoftese ia ndalon bashkeshorti/bashkeshortja do vije dikur koha qe do fillojne te hyjne fshehurazi me nickname qe nuk merren vesh qe jane ata/ato. E keshtu eshte me mire? E gjitha ka te beje me besimin e ndersjellte burre-grua dhe me dashurine qe i lidh, me kurrgje tjeter. Ata qe sakrifikojne c'kane ne shtepi, zemer e mendje per shaka forumore qe shkrihen per pak kohe, ne qafe pacin veten.

Restaurator Orbis Maska e Baptist
    Anëtarësuar
    20-11-2004
    Postime
    8,690
    Citim Postuar më parë nga Dita
    Me duket se kjo teme eshte ezauruar me mendimet e shumta qe jane sjelle, gjithsesi une kur hyra te lexoja, se pse e pata pershtypjen qe ishte per vajzat qe jane martuar neper forume, pra qe kane shfrytezuar forumin dhe njohjet qe kane bere ketu, qe te martohen. Kjo po qe do te ishte teme interesante.
    Nuk ishte ashtu. A ekziston nje teme e tille, meqe ra fjala? Albasoul dhe Forumi Shqiptar ekzistojne prej disa vitesh. C'eshte bere nderkohe?
    Baptist, s'eshte puna tek dating ketu jo. Dating eshte shume pak. Martesa, martesa. Ka histori ketu po he.

Gjeja me e mire ishte qe temen e kish zgjeruar nje djale me ate qe duhej quajtur Te martuarat/it ne forume. Pra jane te dy gjinite e prekura. Ne fakt brezi i ri qe akoma s'jane martuar dhe qe jane rritur me internet, qe kane te pakten nja shtate-tete vjet qe e perdorin dhe qe e quajne gjene me normale qe shkruajne ne forum apo ne chat, a mendoni se do te ndryshojne menjehere pas marteses, pra bram! pernjeheresh ta lene forumin e mos t'i kthehen me kurre se u martuan. Edhe neqoftese ia ndalon bashkeshorti/bashkeshortja do vije dikur koha qe do fillojne te hyjne fshehurazi me nickname qe nuk merren vesh qe jane ata/ato. E keshtu eshte me mire? E gjitha ka te beje me besimin e ndersjellte burre-grua dhe me dashurine qe i lidh, me kurrgje tjeter. Ata qe sakrifikojne c'kane ne shtepi, zemer e mendje per shaka forumore qe shkrihen per pak kohe, ne qafe pacin veten.
    Une nuk mund ta di, sepse jam shume i ri ne kete forum, (te parin qe jam regjistruar dhe ku kam shkruar aktivisht qe prej atehere), por eshte e mundur qe ka pasur edhe raste njoftimesh mbase edhe martesah mes anetareve te rregullt dhe te vjeter te ketij forumi (iu uroj jete te gjate dhe te lumtur, dhe heh, sa me pak zenka rreth terminalit).

Mua per vete nuk me intereson nese nje femer e forumit eshte e martuar apo jo kuptohet derisa nuk shkruan pallavra, nuk me intereson as mosha derisa nuk e shoh se ka shkruar ndonjepallaver qe do te mund ta arsyetonte vetem mungesa e pjekurise...

Mua te gjithe me duken njesoj dhe mundohem t'i trajtoj njesoj dhe ekskluzivisht duke u bazuar ne ate cfare shkruajne...

Megjithese nje teme e tille qe propozove Dita, nuk do te ishte jo-interesante por sa njerez do te mund te shkruajne ne lidhje me te eshte nje gje me probabilitet shume te vogel.

-Perse nuk e hap nje teme te tille pa te shohim ...
    Aeneas Dardanus
    Lavdi, pasthirrme fosilesh, germadhash e rrenojash vershelluese. -Eja pas meje!...

Konservatore Maska e Dita
    Anëtarësuar
    17-04-2002
    Postime
    2,925
    Baptist,

ka kohe qe nuk hap tema ne forum une. Tek i letersise bej ndonje perjashtim, edhe tek i historise, ku nderhyra per shkak te temes qe ia mbyllen BARAT-it (korrigjim i vogel: dhe ate per At Zef Pllumin), po perndryshe mjaftohem me te hapurat. Tani ka aq shume anetare e ka aq shume qe shkruajne, ca shkruajne me mend, ca pa mend, nje pjese e madhe bejne gallata qe te mjaftojne t'i kthesh ne mendje nje here ne jave shkrihesh duke qeshur me fantazine, nje pjese persekutojne persona te tjere per gallate, nje pjese hyjne se nuk kane tjeter c'te bejne, nje pjese per te gjuajtur, nje pjese per t'u gjuajtur, nje pjese thjesht se jane jashte vendit te vet e duan patjeter ta flasin nje fjale shqip me shqiptare etj, etj., saqe temen mund ta hape fare mire dikush tjeter. Ose le te mbetet ketu. Ne fakt drejtuesit e Albasoul (nuk po bej shaka ketu!) duhet ta njohin kete si nje arritje, sepse te mberrijne njerez te njihen deri aq mire me njeri-tjetrin sa te lidhin jeten e t'i ndryshojne rrjedhen qe do kish pasur ne rast tjeter eshte gje e madhe.

Me te mira!
    Ndryshuar për herë të fundit nga DI_ANA : 03-12-2007 më 13:47

Restaurator Orbis Maska e Baptist
    Anëtarësuar
    20-11-2004
    Postime
    8,690
    Citim Postuar më parë nga Dita
    Baptist,

ka kohe qe nuk hap tema ne forum une. Tek i letersise bej ndonje perjashtim, edhe tek i historise, ku nderhyra per shkak te temes qe ia mbyllen BARAT-it (korrigjim i vogel: dhe ate per At Zef Pllumin), po perndryshe mjaftohem me te hapurat. Tani ka aq shume anetare e ka aq shume qe shkruajne, ca shkruajne me mend, ca pa mend, nje pjese e madhe bejne gallata qe te mjaftojne t'i kthesh ne mendje nje here ne jave shkrihesh duke qeshur me fantazine, nje pjese persekutojne persona te tjere per gallate, nje pjese hyjne se nuk kane tjeter c'te bejne, nje pjese per te gjuajtur, nje pjese per t'u gjuajtur, nje pjese thjesht se jane jashte vendit te vet e duan patjeter ta flasin nje fjale shqip me shqiptare etj, etj., saqe temen mund ta hape fare mire dikush tjeter. Ose le te mbetet ketu. Ne fakt drejtuesit e Albasoul (nuk po bej shaka ketu!) duhet ta njohin kete si nje arritje, sepse te mberrijne njerez te njihen deri aq mire me njeri-tjetrin sa te lidhin jeten e t'i ndryshojne rrjedhen qe do kish pasur ne rast tjeter eshte gje e madhe.

Me te mira!
    Do te perpiqem ta minimizoj kete qe the ne fund duke terhequr vemendjen se njoftimet dhe galata tjera vertete kane ndodhur ne internet sikur qe ndodhin vazhdimisht neper hapesira publike ne jeten e perditshme ashtu edhe ne kete virtualen nuk ka ndonje perjashtim. Kuptohet me perjashtimin se ketu do te njohesh personalitetin e tij e procesin e te menduarit te tij shume para se te njihesh me pamjen e tij dhe kjo eshte nje plus ose avantazh i madh.

Mjafton t'ia lexosh nje replike diku dhe te shohesh se cfare niveli te edukates primare ka ai person pa e lodhur mendjen fare. Une ne jeten e perditshme flas ne dialekt urban prishtinas qe nuk ngjet fare me formen letrare qe e shkruaj ketu. Etj, etj..., te mos i vargezoj.

Por ne nje abient si ky do te kesh mundesi te njihesh drejtepersedrejti me psikologjine e njerezve, qe eshte nje perparesi e madhe. Qe e s'qe, fsh, njerezit jane qenie shoqerore dhe do te komunikojne kudo qe t'u ipet rasti dhe do te ngaterrohen edhe aksidentalisht po qe se terhiqen ku do qe te rastisin, atraksioni nuk pyet shume.

Kurse forumet t'i leme anash keqkuptimet e "misinterpretimet" qe bejne njerezit. Forumet jane rezultat dhe merite e anetareve. Secili njeri mund ta hape forum ne internet, por po s'u gjeten njerez interesante dhe produktiv qe shkruajne ne to ato do te mbesin germadha.

Per t'ia futur flaken nje mali nuk mjafton nje fije shkrepese as njeqind, jane drute e "thata" ato qe i japin zjarr, shkrepesja eshte vetem pretekst.

Prandaj, harroi kepucet :')
    Aeneas Dardanus
    Lavdi, pasthirrme fosilesh, germadhash e rrenojash vershelluese. -Eja pas meje!...

Fine Wine Maska e ildushja
    Anëtarësuar
    06-12-2002
    Vendndodhja
    Rr. A Kasemi, N'ajër
    Postime
    832
    Citim Postuar më parë nga Rina3
    Ka shumë të martuara që shkruajnë nëpër forume e chate të ndryshme shqiptare, andaj do të doja të dija mendimet e juaja ërparësi kan meshkujt: për to.
    Po nëse gruaja juaj shkruan a do të ju pengonte kjo?
    A mendoni se edhe gratë shqiptare kan të drejtë pa u ndrojtur të shkruajnë, të thonë mendimet e veta, të argëtohen e të bëjnë shaka mu si bëni ju meshkujt, të shkruajnë edhe në temat e "nxehta"?
    Ju si e ndjeni veten kur kuptoni se bashkëbiseduesja e juaj është grua e tjetërkujt e ndoshta edhe nënë e ndoj fëmiu??
    Une mendoj se ne c'do situate, te mire apo te keqe, i mencuri zgjedh anen e drejt.

Tani, forumi nuk eshte tradheti, pse duhet te ket xhelozira? Shume gra apo burra te martuar (sidomos ne diaspore) futen ne forum per tu mbledhur me patriotet e tyre, per te lexuar mbi vendin e tyre dhe per te shtyre kohen ne punra apo shtepi...

Pse eshte kjo dicka e keqe? Pse duhet bere xheloz dikush?

Nese partneri dyshon se partnerja psh "po ja dredh" neper private apo chate, problemi nuk ndodhet tek interneti apo forumi/chati, por tek ai person - mungesa e konfidences ne vetvete, pasiguria, xhelozia, fanatiklleku nuk jan faj i asnjeriu por i vetvetes nese ti i ndjen keto ndjenja ndaj partnerit.

Mua nuk me pelqen kur shikoj qe gra apo burra te martuar futen ketu dhe mundohen te me japin mend mua.. ose moshatarve te mi, doemos ne boten virtuale do kesh te besh me njerez qe ne jeten reale nuk do ju thoje nje llaf goje, ndaj shume here grupmoshat ketu perzien.

Gjithsesi po te isha e martuar do doja te ishte burri ok me faktin qe futem ne forum, dhe nuk do rrija te beja llafe me 20 vjecar e posht mbi tema, se kam pare gra te martuara qe rrin zien me goca t'moshes time e shahen lart e poshte...lol.

Nejse se shum e zgjata.
    "and..nothing makes us so lonely... as our own secrets..."-Nebelstern

Faqja 4 prej 12 FillimFillim ... 23456 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Përgjigje: 24
    Postimi i Fundit: 18-03-2005, 04:16
  2. Të huaj në forume shqiptare
    Nga AuGuSt_ në forumin Tema shoqërore
    Përgjigje: 11
    Postimi i Fundit: 28-12-2004, 21:00
  3. Pershendetje! Mire se erdha!
    Nga *Dorina*83* në forumin Prezantoni veten në forum
    Përgjigje: 71
    Postimi i Fundit: 08-11-2004, 13:39

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •