Close
Faqja 3 prej 12 FillimFillim 12345 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 30 prej 117
    * Yllëza e forumit *
    Anëtarësuar
    02-10-2004
    Vendndodhja
    Gjilan
    Postime
    454
    Ne kete forum eshte nje grua e martuar qe e meriton respektin tim te plote dhe te gjithe anetareve,Mina.
    Me temat e saj,keshillat ne aspekte te ndryshme ,aja na ka dhene mesazhe leksione ne kuptimin e mire te fjales per te ardhmen qe na pret,sidomos neve femrave.
    Nuk e ve ne dyshim qe ajo eshte nene dhe bashkeshorte e shkqlyer.
    E duke u nisur pikerisht nga kjo moderatore e nderuar,mudn te them se forumet jane tryeza virtuale ku gjithsecili mund t eulet per te konsumuar ushqimet e gatuara me gjuhen e bukur shqipe,qe shumekujt i mungon meqe jeta ia ka imponuar t ejetoj larg Shqiptarise.
    Vete nje grua e martuar duhet t'ia vej gishtin kokes: a me mire te verdallosesh neper forume duke u lajkatuar me persona qe ne te shumten e rastve as i njeh,as s'te njohin,apo ta ruash çerdhen e shtrenjte familjare?!
    ArsGothicë

KORCARE 4 EVER Maska e zhorzhi
    Anëtarësuar
    09-01-2007
    Vendndodhja
    atje ku lindja e diellit te jep nje shprese te re....
    Postime
    610
    Citim Postuar më parë nga shoku_tanku
    ...e thashe edhe me siper se gjykoj ashper si meshkujt
    edhe femrat e martuara qe futen ne forum per qellime te kesaj natyre...dhe mendoj se ka te tille...meshkuj edhe femra... nuk me takon mua t'i gjykoj per veprimet e tyre...por po them ate qe mendoj,ashtu si e mendoj..

Sigurisht qe ka plot te tille,qe hyjne ne forume me qellime te tilla.
    nuk e hedh poshte,po shyqyr zotit ne sbejme pjese ne keta tipa....
    nuk hyjme per asnje qellim pervec faktit per tu argetuar dhe per te dhene
    e marre mendime te ndryshme,pse jo edhe te vlefshme ne nje drejtim apo ne tjetrin.....

ti mendon shume drejt dhe eshte e jote te shprehesh mendimin tend....

edhe une bashkohem me mendimin tend yllo.......
    dont worry be happy

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    30-08-2006
    Vendndodhja
    askund
    Postime
    9,007
    tashti ne mentalitetin tone te ndritur asnjerit sja ka qejfi qe gruaja te futej ne chat apo forume.
    te jem realist sdo me pelqente qe gruaja ime te bente nje gje te tille

i/e larguar Maska e dibrani2006
    Anëtarësuar
    29-01-2006
    Vendndodhja
    Europe
    Postime
    2,693
    Nuk besoj qe ska te martuar ketu mund te them qe shumica jane ne moshen 35 deri ne 50 sa mendoj edhe tani te martuar por desha me thene se ketu jo te martuar por edhe gra te veja ka sepse une kam pas rastin te komunikoj eshte sekret.
    Dhe tani une jam i ri moshen ndoshta e dini afersisht te tjerat jane sekrete

i/e regjistruar Maska e ajzberg
    Anëtarësuar
    22-09-2004
    Postime
    2,214
    Nuk e di si ju shkon mendja te shtroni kete problem.Po jemi ne shekullin e 21 mor njerez dhe mua me duket ofenduese te meremi me kete gje qe per asnje moment nuk me ka shkuar ne mendje.

KORCARE 4 EVER Maska e zhorzhi
    Anëtarësuar
    09-01-2007
    Vendndodhja
    atje ku lindja e diellit te jep nje shprese te re....
    Postime
    610
    Citim Postuar më parë nga ajzberg
    Nuk e di si ju shkon mendja te shtroni kete problem.Po jemi ne shekullin e 21 mor njerez dhe mua me duket ofenduese te meremi me kete gje qe per asnje moment nuk me ka shkuar ne mendje.
    SHUME E DREJTE KJO .....
    dont worry be happy

ThE KinG Maska e Imperator
    Anëtarësuar
    23-04-2007
    Vendndodhja
    Albania
    Postime
    448
    Tema eshte shume interesante, me pelqeu shume.

Sipas mendimit tim, ne forum nuk ka asgje te keq te jesh thjesht nje lexues apo nje anetar aktiv, qofte burre i martuar apo grua e martuar. Por kjo ka nje kufi, sepse me te vertete te rinjte mund te harxhojne ore te tera neper forume apo chate, por ata pervecse shkolles nuk kane impenjime te tjera ose dhe ne shkolle nuk jane fare. Ndersa nje cift ka impenjime familjare, ka femije dhe ata duhet te kene vemendjen kryesore e jo forumet apo chatet. Por, e theksoj serish, nuk ka asgje te keq nese i kushton nje pjese kohe dhe internetit ne forum per te mare informacion ose per te shprehur mendimin e vet per dicka qe i duket interesante. Por pa e tejkaluar, sepse pastaj hyn ne rrjedha te tjera dhe prishen disi ekuilibrat.

Imperator
    Albanian Perandory

________
    Anëtarësuar
    08-11-2003
    Postime
    1,516
    Citim Postuar më parë nga ajzberg
    Une jam i mendimit qe femrat dhe meshkujt e martuar mund te shkruajne ne forume ose mund te marrin pjese ne chat. Por jam kunder mentalitetit kalbur te disave qe kur dikush tenton te mbroje vlerat morale te individit, nuk e kam fjalen per kete teme por ne pergjithesi paraqesin si ofensive 'jemi ne shekullin e 21'. Dhe cfare pastaj se jemi ne shekullin e 21? Meqe jemi ne kete shekull na lejohet te bejme te paberat te shohim te paparat dhe te degjojme te padegjuarat? Se me ka rene shorti i mir apo i keq sido qe te jete qe te jetoj ne shek e 21 nuk kam shans te perdhos vlerat morale qe duhet kete individi dhe shoqeria e shendoshe.

Citim Postuar më parë nga Rina3
    Ka shumë të martuara që shkruajnë nëpër forume e chate të ndryshme shqiptare, andaj do të doja të dija mendimet e juaja ërparësi kan meshkujt: për to.
    Po nëse gruaja juaj shkruan a do të ju pengonte kjo?
    A mendoni se edhe gratë shqiptare kan të drejtë pa u ndrojtur të shkruajnë, të thonë mendimet e veta, të argëtohen e të bëjnë shaka mu si bëni ju meshkujt, të shkruajnë edhe në temat e "nxehta"?
    Ju si e ndjeni veten kur kuptoni se bashkëbiseduesja e juaj është grua e tjetërkujt e ndoshta edhe nënë e ndoj fëmiu??

E pse mos ta le gruan time te flase ne forume?? Gruaja ime do jete e zgjuar edhe do tallet me te gjith kta mandakallet ktej rreth e rrotull.. lol

mundesisht un do jem ne nje karrige me afer edhe do qesh me lot, te shoh gruan time qe ben pervete ndonje viktime ktej..

Funny

~Dreams Come True~ Maska e Rudina_USA
    Anëtarësuar
    23-10-2006
    Vendndodhja
    Smile even your smile is sad,because more sad than a sad smile is,sadnnes that doesen't smile never. Remember my friend.
    Postime
    135
    Citim Postuar më parë nga Rina3
    Ka shumë të martuara që shkruajnë nëpër forume e chate të ndryshme shqiptare, andaj do të doja të dija mendimet e juaja ërparësi kan meshkujt: për to.
    Po nëse gruaja juaj shkruan a do të ju pengonte kjo?
    A mendoni se edhe gratë shqiptare kan të drejtë pa u ndrojtur të shkruajnë, të thonë mendimet e veta, të argëtohen e të bëjnë shaka mu si bëni ju meshkujt, të shkruajnë edhe në temat e "nxehta"?
    Ju si e ndjeni veten kur kuptoni se bashkëbiseduesja e juaj është grua e tjetërkujt e ndoshta edhe nënë e ndoj fëmiu??

Pershendetje te gjithve.

Ne rradhe te pare Forumi eshte per te gjithe Shqiptaret'Beqar 'te Martuar apo Fejuar.Jemi ne vitet 2007 dhe jo ne vitet e perparshme qe gruja nuk do kishte lirine e duhur sic ka dhe burri.Shpresoj ta kuptoni kete gje mire.

Se kuptoj kete hapen e Temes'
    Njeriu futet ne Forum per te per te shkrujtur nje mendim apo te mesoj dicka te re nga Jeta.

Ky eshte mendimi im.

RC

“During your life, never stop dreaming. No one can take away your dreams”

Faqja 3 prej 12 FillimFillim 12345 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Përgjigje: 24
    Postimi i Fundit: 18-03-2005, 04:16
  2. Të huaj në forume shqiptare
    Nga AuGuSt_ në forumin Tema shoqërore
    Përgjigje: 11
    Postimi i Fundit: 28-12-2004, 21:00
  3. Pershendetje! Mire se erdha!
    Nga *Dorina*83* në forumin Prezantoni veten në forum
    Përgjigje: 71
    Postimi i Fundit: 08-11-2004, 13:39

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •