Heret a vone, e shkruajtura e cilter dhe motivimi qe sa vjen e rritet bashke me interesin do t'ia heqe interesin nga bisedat bashkeshortore dhe bashke me te ....
Heret a vone, e shkruajtura e cilter dhe motivimi qe sa vjen e rritet bashke me interesin do t'ia heqe interesin nga bisedat bashkeshortore dhe bashke me te ....
Kur jam rrethuar nga njerëz të vegjël s'ndjej madhështi, por mjerim! M.Roçi
Te shkruarit neper forume e kontribuimi i shendoshe neper tema te ndryshme eshte gje e mire dhe s'ka rendesi nese je beqar, i martuar, i ndare, i dashuruar etjer. Forumi me duket me publik e me gjithperfshires.
Por nuk me pelqen kur te martuarit shkojne neper chate pasi ai eshte tjeter mjedis, me intim,, dhe ku bisedimi eshte me personal dhe ku mund te lindin lloj lloj lidhjesh e ndjenjash kur te tjeret te klikojne e te shkruajne ne privat. Personalish nqs do isha i martuar do e kisha problem nqse gruaja do me shkonte ne chat dhe po ashtu as un nuk do futesha pasi rreciproke eshte kjo pune. Sa per gallate 1 here ne vit nuk eshte problem por chatet shqiptare mendoj qe mbeten nje vendtakim me teper per beqaret, per rinine, per qeflite etjer.
Qekur e pronesoka burri gruan? Une s'hyj ne rrethin e te martuarve por martesen se shoh si kontrate qe te heq lirite personale.
Cili eshte problemi te shkruash ne forum?(apo per ato femra qe hyne ne chat)Problemi i chattit?Ju ecni akoma me mendimin qe nje njeriu duhet te ja heqesh gjitha format e komunikimit qe ai/ajo te jete besnik/e ne nje lidhje?
Gaboheni!Sado qe te mundoheni,ai qe e ka ne gjak bredhjen,do e gjeje formen ta beje.
Po natyrisht qe do kete njerez te keqinj qe do abuzojne me lirine qe i jepet,e natyrisht qe do ndiheni te zhgenjyer por...s'ju duket diçka e mire qe te zbuloni me mire heret sesa vone fytyren e vertete te atij njeriu?
Ndryshuar për herë të fundit nga Blue_sky : 17-08-2007 më 15:11
Kam vetem nje limit: qiellin!
SA mir e the o Ermal forumi esht per te gjith ,un jam acoma beqo po mendoj se s,ka ndonje gje te keqe per te martuarit te hyjn,chat esht gje tjeter mua personalisht s,me pelqen po ama femra e martuar po i pelqeu hyn qe c,ke me te edhe me pranga ta lidheshPostuar më parë nga Ermal 22
e keqja eshte re ermali se po u fute nje here ec e lere pastaj sic thote dhe nje fjale e urte :nuk kam hall se me kaloi miu poshte mustaqeve po kam hall se e ben rruge .Jam dakort me mendimin tend qe nje e martuar eshte mire te mos futet ne chat pasi zemra eshte pa mend nganjehere.....Postuar më parë nga Ermal 22
Chati eshte si puna e klubit te tipit kjoske te lagjes ku tavolinat jane ngjit e ngjit, ku nuk ka sherbim e pasterti te mire. Kurse forumi esht me teper si restorant. Ti si femer nuk e ke problem me u ul ne cdo kjoske virtuale qe ta ka qejfi pasi te mbron anonimiteti,,dhe ai burri nuk te ruan dot kurre per ate pune, prandaj dashuria bazohet ne besim,, por edhe femra duhet ta kuptoje qe jane ca vende qe nuk ia vlen me u ul pasi dihet ca bulmeti kan ca stane. Me zor nuk mbahet njeri, sidomos ne ditet e sotmePostuar më parë nga Blue_sky
Lidhu e mbshtillu tek chati dhe ne fund dihet se ne ca lloj muhabetesh perfundohet mes nje femre e nje mashkulli,, dhe pastaj kalohet ne aventura virtuale e ku i dihet si perfundon ai muhabet per disa. Mendoj qe si burri ashtu si gruaja kane te drejte te behen xheloze e te fillojne te kene dyshime nqs partneri kalon kohe rregullisht ne chat. Nqs grate flasin me gra e vazja do ishte normale, por ne martese jane ca rregulla te pashkruara ku cdo partner duhet ti dije kufijte e padukshem te normales dhe ndershmerise.
Policja,, ju femrat i dini vete pikat tuaja te dobeta e te forta ashtu sic edhe jeni me xheloze apo me te ndjeshme nqs partneri kalon kohe ne chat.
Europe 83,, nuk esht pune ajo qe duhet me e mbajt femren me zor nga chati edhe sikur policja te behet me aop atyPyetja shtrohet ne ndikimin qe ka kjo forme sociale virtuale komunikimi ne jeten e nje cifti, dhe rreziqet qe bart me vete:: obsesion, perversitet, banalitet etjer
smendoj qe ka problem per te hyre ne forum por vec mos te behet e zakonshme dhe e tepert se ka gjera me interesante qe nje grua dhe burr i martuar mund te bej,,,,,,,aktivitete te ndryshme me familje e tjere. por forumi eshte thjesht shkembim te dhenash qe mund te lexosh per cfare do.
sa per temat e nxehta te une sdo kisha qef qe burri ose gruja ime te hynte nee tema te tilla ku hyne perversat e Gay plus deshperuesit,, gjanat private jane gjithmone privare.
Two Heart, Two Minds, In Time, Did Find, One Love, One Aim, Two Paths, The Same
une mendoj se te martuarat duhet te zbrazin ndonjehere kutine e mesazheve, pasi e shkreta 20 cope mban dhe nuk mund te mare mesazhe te tjere po nuk hoqi ca.
hahahahhahahahahhahahahhahahha
Unë jam njeri i thjeshtë.
Kënaqem me pak.
Më mjafton më e mira.
Pse?Mendon qe nje njeri qe i pelqen aventurat,s'mund ti gjeje psh ne pune?Apo ne shkolle?Ne jeten reale.Ai/ajo qe do lidhje jashte-martesore mos u shqeteso se e gjen variantin per t'i pasur,ndaj te thashe dhe mesiper te shpresosh mos t'i kete ne natyre se po i pati ne ADN atehere i ndal chattin por s'mund t'i ndalesh supermarketin,punen,shkollen,shtepite e mikeshave...etj.etj.Postuar më parë nga Ermal 22
Pastaj fusni dhe nje analize lidhjes tuaj martesore,ne momentin qe njeri nga bashkeshortet frekuenton te tjere do thote qe brenda lidhjes bashkeshortore i mungon dicka.
Kam vetem nje limit: qiellin!
Shume forum i bukur![]()
![]()
![]()
Krijoni Kontakt