Close
Faqja 10 prej 12 FillimFillim ... 89101112 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 91 deri 100 prej 117
    Citim Postuar më parë nga Gurracake
    Dhe po, ke te drejte Morning Star. Vetem dy here jam futur ne chat, dhe verrejta qe ne chat qendrojne shumica nga ata qe ne realitet nuk perfituan asgje. Qendrimi i grave te martuara ne chat nuk ka fare te beje me emancipimin e femres. Aman, sa te avancuar jemi ne shqiptaret- KUR KA TE BEJE ME DREJTAT E GRAVE TE TJEREVE.

Nuk mund ta quaj kurrsesi chatin emancipim, aty ka vetem sharje ofendime edhe nga me te ndryshmet, nje ndyrsi e papare.. Cfar lloj emancipimi eshte ai?
    Nese gruaja do ishte pak e zgjuar, sdo futej vete ne ate chat, pse te detyrohem un edhe ti them mos u fut ne chat?

Nese i ka syte ne balle edhe ta shohe se cfar lloj llumi ka aty, atehere skam pse i them fare mos te futet ne chat, sepse sdo futej vete.

Ne chat e kam then me lart, futen vetem ato gra te martuara qe kan qejf te flirtojne me chatiste qe fundja se vlejn nje leke, sepse aty me duket se i gjith llumi virtualiteti futet. Nuk ka asnje gje interesante edhe te bukur, nuk ke as cfar te mesosh, as per te kaluar kohen nuk ben ai vend.. Ndaj pse futen ne chat grate e martuara???

Eshte e habitshme se si te hudhen ne fyt ca femra ktu ne forum kur u flet per chatin edhe te thone se chati eshte i bukur, jan ber si ato njerzit kur u thua ke shkelur ti ne m*ut qe po te vjen era?? Te pergjigjet JOOOOO edhe pse kepuca e tij eshte plot e m*ut!!

Erga omnes Maska e fisniku-student
    Anëtarësuar
    11-10-2006
    Vendndodhja
    Nën hijen e Diellit
    Postime
    4,408
    jo te gjithë nuk e konsiderojnë chatin si mundesi Kismeti (mundesi fati)...

mirpo femra e martuar nuk e ka kete hallë jam i bindur...
    "Idea është Këshilltari më i mirë i Veprës"

Erga omnes Maska e fisniku-student
    Anëtarësuar
    11-10-2006
    Vendndodhja
    Nën hijen e Diellit
    Postime
    4,408
    Nje ndodhi qe ka lidhje me temen...

personazhet: Dy bashkeshortë

Njeri (gruaja) ecila ishte zonja e shtepis dhe e cila frekuentonte internetin goxha mire dhe gjatë komunikimit ne chat has me nje adress te huaj me shifra te nje mashkulli...

Tjetri (burri) icili ishte ne punë dhe ne zyren e tij e kishte te instaluar internetin dhe ai poashtu ishte ne chat dhe po te njejtin chat ne te cilin ishte gruaja e tij...dhe ky zhvillonte biseden me atë adres me shifer te nje femre...

Dhe keshtu duke biseduar ,kalon nje kohe dhe keta fillojn te ndjejn diqka per njeri tjetrin dhe bien dakord qe te dalin ne takim dhe te shifen me njeri tjetrin ,keshtu qe vendosin dhe dalin ...

kur del burri dhe duke e pritur ne vendin caktuar te len ne marrveshje ...kur e shef gruan e tij!!! e pyet qfar benë ketu oj gruaj ime ???

edhe gruaja e shtangur i thotë te njejten pyetje se edhe ti qfar po pret ketu???

burri i zene ne veshtirsi ,dhe thot se po e pres kete shifer... te cilen e kam njoftuar ne chat dhe kam ardhur ta takoj...dhe keshtu e zbulojnë se keta dy bashkeshort ishin ne chat duke biseduar...

Dhe pas kesaj keta e zbulojn se e kan tradhtuar besimin e ndersjellet ...dhe ky ishte shkak qe nuk munden te jetonin me bashkë dhe vendosin te ndahen apo divorcohen....

ky ishte emancipimi ne Chat ...
    Ndryshuar për herë të fundit nga fisniku-student : 23-07-2007 më 10:31
    "Idea është Këshilltari më i mirë i Veprës"

Restaurator Orbis Maska e Baptist
    Anëtarësuar
    20-11-2004
    Postime
    8,690
    Shume po kqyre filma djalo.

Ata nuk diten ta interpretonin "shenjen"!

Sidoqofte ky perfundim per mendimin tim, tragjik i lidhjes se tyre nuk do te vinte kurre, se po t'i kishin dy fije mend me teper ne koke do ta kuptonin drejte mrekulline qe u ngjau!

Thua ti "pse" e "si"?

Sepse kjo ngjarje atyre u tregonte se sa ishin te lindur dhe te lidhur per njeri-tjetrin. Atyre edhe ne chati anonim ua vertetoi se mund te pelqenin vetem shortin e vet! Edhe ne keto rrethana si plotesisht te panjohur, ata plotesonin njeri-tjetrin aq shume sa e lane edhe te takoheshin.

Sepse une jam i binur se ata nuk kishin shkuar deri ne ate shkalle me chatistet tjere kurre me pare.

Andaj po te mos ishin budallenje, kete "Shenje" do ta kuptonin si konfirmim, do ta kuptinin si te drejte si deshmi te gjalle se ishin lindur per te qene bashk...

p.s.: Edhe nje here duhet terhequr verejtja se tema eshte:"Të martuarat nëpër forume!" e jo ne chat!
    Aeneas Dardanus
    Lavdi, pasthirrme fosilesh, germadhash e rrenojash vershelluese. -Eja pas meje!...

*~100% Shqiptare~* Maska e Zemrushja
    Anëtarësuar
    19-11-2002
    Vendndodhja
    Larguar!!!!!
    Postime
    2,753
    Citim Postuar më parë nga Dita
    E dashur Zemrushe,

falet kjo rreshkitje

Nga ekstremistet per kete teme ka gjasa te zhvillohen disa lloj bashkeshortesh:

-ata qe i mbajne grate gjithe diten mbyllur ne shtepi, nuk i lejne as te punojne, as te shohin njeri tjeter me sy pa pranine e tyre (i mbajne pa televizor, pa kompjuter, pa radio, pa libra, revista gazeta) dhe grate iu binden
    -ata qe i mbajne grate gjithe diten mbyllur ne shtepi, nuk i lejne as te punojne, as te shohin njeri tjeter me sy pa pranine e tyre (i mbajne pa televizor, pa kompjuter, pa radio, pa libra, revista gazeta) dhe grate nuk iu binden dhe e gjejne rrugen si t'i marrin hak rendshem sa t'ia marrin fytyren para shoqerise e fisit
    -ata qe bien ne dashuri rendshem me ndonje chatiste dhe hajne veten me dhembe dhe ndahen nga shoqeria se nuk i tregojne dot qe gruan e gjeten ne chat
    -ata qe mbeten beqare gjithe jeten
    -open end per pjesmarresit e tjere ne teme...

Djema qe i shkruani keto fjale, eshte gjynah qe shkruani keshtu, po ju ndoshta e dini me mire dhe pjesa tjeter qe ju gjykon eshte duke bere mekat.
    E dashur Dita..

Mua nuk me besdisin sinqerisht paragjykimet e mizave, te njerezve qe nuk influencojne aspak ne jeten time reale. Do me vinte keq qe kto fjale si shprehen ata ti kisha degjuar nga ty apo te tjeret qe kam vertet respekt. Por nga ata qe hiqen dhe i bien gjoksit me grushta, se si do te sillen me grate/te dashurat/ te fejuarat/ dhe qe ne te vertet s'kam fijen e kenaqesise kur i lexoj, nje vesh shurdh e nje sy qorr dhe ja mbaroi.. Qente le te lehin, karvani shkon para..

Sa per kete liste do te doja te te shtoja dhe pak me shume

Gjithcka varet nga marredheniet qe do kene brenda familjes nje cift. Nese nuk e le psh partneren/partnerin ne virtualitet per te shtyre kohen kur ti nuk ke mundesi te jesh aty dhe te shoqeroni diten bashke, atehere per mua i bie qe ti ske besim tek ai/ajo, dhe me pak fjale, lidhja jote eshte e bazuar tek dyshimi, problemet etj etj.. Per mua si forumi dhe chati jane njesoj.. Pse?

Ju e konsideroni serioz forumin, kur njekohesisht ne chat mund te futesh ne dhoma personale nje grup shoqeror prej 10 vetash te themi, dhe e bllokon ate dhome dhe hajt shendet te tjereve. Nuk ke pse degjon lloj lloj gjerash.. Pra me pak fjale njeriu zgjedh se si vepron, dhe nuk merr mendjen e 'te zgjuarve' se ohuha, kushedi ku dilnim.. Kane pas qene hapur deri pak kohe me pare dhoma "letersia" " forumi" etj

Cunat e rinj gezojne me idene se do futen ne chat se mos gjejne ndonje te dashur. Sa per te shtyre kohen. Por ata qe jane serioze e gjejne mundesine te mos bejne budalliqe e mos merren me adoleshente qe dine vetem te shajne/ofendojne. Chati ka qene shume ndryshe derisa 'fryma adoleshente' mbajti frymen aty. Jane kta, brezi i ri, me kto paragjykime qe nuk e kane idene se nga lidhet gomari, jane kta qe japin paragjykimet e 'jetes' ato me te domosdoshme. Te dish qe me shume gjykohesh nga kta tipa se sa nga bashkeshortet/te dashurit/fejuarit etj..

Un nje gje nuk e kuptoj, si ka mundesi nje fmije 14 vjec, vjen i ben moral nje 25 - 30 vjecari (psh.).Por thuaj e kane nga mosha. .. Sa te rriten, ashtu si percollem breza ne vazhdim kete pune do kemi..

Pra, sa te piqen, mos u merzit nese do i lexosh apo rilexosh keto gjera. Nuk e di por, kush eshte ajo grua/femer/e dashur/ etj qe vika jeten virtuale para asaj reale? Kush eshte ajo qe lika punet e shpise per te hyre ne kompjuter? Asnje.. Sa vlen jeta reale nuk vlen ajo virtuale, dhe kete e dine te gjithe. E pse nuk paska te drejte nje femer/mashkull te argetohet? E per cfare arsye duhet te biere pre e opinionit publik. (Ta kam thene qe kam shpirt rebel )

Ja pra Dita.. jane shume gjera qe ndikojne.. Si ta thashe me acarojne pambarimisht sepse shumica qe hyjne nga USA/Canada/UK etj hyjne nga puna, por ata nga TR (gati 85% e tyre) nuk kane me ca te merren, dhe normalisht do gjejne dicka per te bere 'trimin'..

Flasim e dashur ne ndonje teme tjeter..
    Ndryshuar për herë të fundit nga Zemrushja : 23-07-2007 më 12:36
    Jeta eshte labirinth.. nese do ta fitosh.. zbuloje

Cobra1 Maska e Cobra1
    Anëtarësuar
    18-01-2005
    Vendndodhja
    New York
    Postime
    288
    Cili do qe ka mendime dhe e mundojne iluzionet e tila pse grat e martuara futen ne forume .
    Pyesni veten disa her dhe ne qofte se nuk mundeni ta kuptoni athere drejtojuni dikuj me te afermi .
    Pergjigjeja eshte kjo .
    Bravo na qofte dhe te jemi krenar qe ne forumet tona marrin pjes dhe gra te martuara .Sepse kjo tregon vet fakti qe neve paskemi nje far edukate dhe jo do si do, nuk perdoren shprehje ekstravagante, fyerje ,ofendime dhe keshtu gjejme menyren e komunikimit, dialog te paster dhe forume te kendshme ,me humor barcoleta ,lajme te ndryshme kultur, te paster e e shum te tjera ...

Mirse te vini motra ne forumet shqiptare
    Borshi ne emigrim A Lleshi

E dua letërsinë Maska e tiramisu
    Anëtarësuar
    03-07-2007
    Vendndodhja
    Escondido, CA
    Postime
    37
    Citim Postuar më parë nga Cobra1
    Cili do qe ka mendime dhe e mundojne iluzionet e tila pse grat e martuara futen ne forume .
    Pyesni veten disa her dhe ne qofte se nuk mundeni ta kuptoni athere drejtojuni dikuj me te afermi .
    Pergjigjeja eshte kjo .
    Bravo na qofte dhe te jemi krenar qe ne forumet tona marrin pjes dhe gra te martuara .Sepse kjo tregon vet fakti qe neve paskemi nje far edukate dhe jo do si do, nuk perdoren shprehje ekstravagante, fyerje ,ofendime dhe keshtu gjejme menyren e komunikimit, dialog te paster dhe forume te kendshme ,me humor barcoleta ,lajme te ndryshme kultur, te paster e e shum te tjera ...

Mirse te vini motra ne forumet shqiptare
    Borshi ne emigrim A Lleshi
    Te faleminderit Cobra qe ke hedhur pak drite mbi kete ceshtje. Edhe faleminderit te gjithe forumistave qe nuk vendosin te paragjykojne por gjithmone shohin dhe presin me te miren nga ne, grate e martuara.
    Per mua eshte gezim kur kaloj disa caste ne forum, pas nje dite te lodhshme ku kam folur anglisht me cdo njeri tjeter vec vetes.
    Me duket sikur nje copez memedheu me shfaqet para syve dhe cdo pjese e tastjeres, e kompiuterit edhe e vendit ku shkel shnderrohet ne vend shqiptar.

Kush Kerkon Gjen

I qete Maska e BEHARI
    Anëtarësuar
    28-12-2005
    Vendndodhja
    ME MENDJE DHE ZEMER NE SHKODER!!
    Postime
    2,119
    pse mor njerz, rrini tuj qa
    si per burra ,se per gra
    fundi fundit, ne forum
    ska te`ndalume gje kerkun!

une per vehte jam i ri
    kur n`forum,une kam hi
    e kam luajtur, maksimumin
    te luaj beqarin, dhe te martuemin!

por pa prit, e pa kujtua
    pata fol un, me nje grua
    lujta rolin ,e beqarit!
    gadi rash me te n`pik te hallit!

nje as dy, me dha pergjegje
    po te them tha, me ndergjegje
    se jam grua, ne forum
    ti asgje nuk, gjen tek un!

i dhash vehtes en maksimum
    hajt ,po luaj si martuem
    por vashtir me lujt ket rol
    pasi duhet shum pervoj!

megjithat, une fillova
    si martuar,te aktroja
    fjalte te mira,nisa t`nxjerr
    pa i dhen forumit er!

shum kerkova,e propozova
    por n`forum, nuk u martova
    mbase zura, miq aq shum
    si beqare dhe t`martuem

megjithat une s`po zgjatem
    me kto mend,une do plakem!
    si beqar ,si te martum
    s`behen te kqi, ne kyt forum!

por dicka esht e vertete
    moralin gjithkush, per vehte
    prandaj, kur hyj ne forum
    s`hyj ta shes, as tja blej kuj!

BEHARI! jam ne pritje per fejes!!

i/e regjistruar Maska e Poeti
    Anëtarësuar
    18-03-2003
    Vendndodhja
    Ferizaj-Kosovë
    Postime
    4,216
    Citim Postuar më parë nga tiramisu
    Te faleminderit Cobra qe ke hedhur pak drite mbi kete ceshtje. Edhe faleminderit te gjithe forumistave qe nuk vendosin te paragjykojne por gjithmone shohin dhe presin me te miren nga ne, grate e martuara.
    Per mua eshte gezim kur kaloj disa caste ne forum, pas nje dite te lodhshme ku kam folur anglisht me cdo njeri tjeter vec vetes.
    Me duket sikur nje copez memedheu me shfaqet para syve dhe cdo pjese e tastjeres, e kompiuterit edhe e vendit ku shkel shnderrohet ne vend shqiptar.
    tiramisu,

Mendoj se me kete qe ke thene ti ke dhene nje mendim shume te zgjuar dhe shume me vend per sa i takon shfrytezimit te forumit nga mengimtaret, por pse kjo te mos vlej edhe per te tjeret, kur ne pune duhet te flasim per punen, apo per tema te caktuara qe na imponohen, kurse ne forum flasim dhe shkembejme mendime per gjithe cfare duam dhe mendojme se ia vlen te diskutohet!
    Ai/ajo qe nuk ka ndergjegje do jete njesoj se ne si jasht forumit.
    MOS SHIKONI KISHA E XHAMIA, FEJA E SHQIPTARIT ËSHTË SHQIPTARIA

rrushja Maska e Bejbi
    Anëtarësuar
    03-06-2007
    Vendndodhja
    Këndej rrotull
    Postime
    382
    pasi lexova te gjitha mendimet a anetareve per kete teme mendoj se te gjithe kane te drejte dhe ata qe nuk duan qe nje femer e martuar te jete ne chat dhe e kunderta.Ka nga ato femra re cuna qe nuk ju permbahen dot ngacmimeve te disa cunave qe jane simpatike dhe romantike,apo jo femra te martuara?Por mendimi eshte qe te mundoheni te kete me edukate sidomos nga ana e cunave pasi e kane felliqur chatin perndryshe i pret arrestiiiiiiiiiiii hahahahaha

Faqja 10 prej 12 FillimFillim ... 89101112 FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Përgjigje: 24
    Postimi i Fundit: 18-03-2005, 04:16
  2. Të huaj në forume shqiptare
    Nga AuGuSt_ në forumin Tema shoqërore
    Përgjigje: 11
    Postimi i Fundit: 28-12-2004, 21:00
  3. Pershendetje! Mire se erdha!
    Nga *Dorina*83* në forumin Prezantoni veten në forum
    Përgjigje: 71
    Postimi i Fundit: 08-11-2004, 13:39

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •