Ju falenderoj personalisht qe ngushellimet tona i percollet ne familjen e Fabjanit!
Ju falenderoj personalisht qe ngushellimet tona i percollet ne familjen e Fabjanit!
Kenga me e larte qe mund te degjoje njeriu eshte belbezimi i shpirtit njere
Sic e njoftoi "Huggos" (Zoti e shperblefte) te gjitha ngushellimet tuaja iu percollen familjes se Fabianit, gje e cila pakesoi sadopak dhimbjen per humbjen e djalit te tyre te dashur.
Nga ana tjeter, ata m'u luten mua qe t'ju percjell falenderimet e tyre per ngushellimet tuaja, por m.q.s une nuk kam pasur kohe u vonova pak ne permbushjen e premtimit, prandaj ju kerkoj falje.
Zoti ju shperblefte te gjitheve!
Sa mirė do tė ishte tė mos kisha lindur,
por meqė kam lindur sa mirė do tė ishte tė mos vdisja,
por meqė do tė vdesė sa mirė do tė ishte tė mos ringjallesha.
por meqė do tė ringjallem sa mirė do tė ishte tė mos dėnohesha, e nėse dėnohem tė mos dėnohem pėrgjithmonė...
Ngushėllimet mė tė thella pėr tė afėrmit e Danielit,
Ja c'ėshtė jeta!!!
I pavdekshėm qoftė kujtimi i tij!
Mbahu, Nėno, mos ki frikė,
se ke djemtė n'Amerikė!
Ngushellimet e mija familjes dhe miqve te tij
I qofte i lehte dheu.
ishallah allahu xh,sh ja celt diert e xhehnetit
por ti moter e nderuar nje e ju qeret qe do ta lexoni kete mesazh timin analionja nje gje
ai vdic e do te jap llogari per veprat e tij edhe te mirat edhe te kqijat mendonja ju tani nje fakt konkret si do ti dalim na ati qe na krijoj para vllezer e motra lexoni kuranin e faelni namazin dhe beni vepra te mira se pa dishim qe do te shperbleheni me xhehnet
per kete person allhu ja falt gabimet e ishallah me xheneht ta shperblej
Cka eshte ne Tok eshte vetem Tok
ishallah allahu xh,sh ja celt diert e xhehnetit
por ti moter e nderuar nje e ju qeret qe do ta lexoni kete mesazh timin analizonja nje gje
ai vdic e do te jap llogari per veprat e tij edhe te mirat edhe te kqijat mendonja ju tani nje fakt konkret si do ti dalim na ati qe na krijoj para vllezer e motra lexoni kuranin e faelni namazin dhe beni vepra te mira se pa dishim qe do te shperbleheni me xhehnet
per kete person allhu ja falt gabimet e ishallah me xheneht ta shperblej
Cka eshte ne Tok eshte vetem Tok
per familjen dhe te aferm te tjere te tij!
me vjen vertete keq!
Shqiptar ne shpirt ...
Tironc ne zemer...
shpirti ne paqe te jotoft
The Queen's Head Is Kissing my Ar$$!
Krijoni Kontakt