Me erdhi vertet shume keq kur e lexova kete lajm. Nuk kisha patur rast te bisedoja me Danielin por nuk e di pse kam pershtypjen se e njihja prej kohesh...
Ngushellimet e mija familjes se Danielit.
Le te prehet ne paqe !
Me erdhi vertet shume keq kur e lexova kete lajm. Nuk kisha patur rast te bisedoja me Danielin por nuk e di pse kam pershtypjen se e njihja prej kohesh...
Ngushellimet e mija familjes se Danielit.
Le te prehet ne paqe !
Ai qe sheh me syrin e te mires edhe kur mendon, mendon mire. Ai qe mendon mire arrin te gjeje kuptimin e kesaj jete dhe ta shijoje ate.
Me vdekjen e Fabianit u informomova nepermejt shtypit.Me erdh akoma me shume keq kur e mora vesh qe Fabiani ishte pjesmarres ne forumin Shqipetar.
Po kerkoja ne forum shkrimet qe ka ber,dhe u habita me inteligjencen e ketij djali kaq te ri.
Dhimbja eshte teper e madhe.
Une i percjell ngushellimet familjes dhe gjithe te afermeve te Fabianit.
Ps.Shkrimet e tij te mbeten ketu ne forum sepse jan pjese e jetes se tij.Ajo pjese qe Fabiani na i detikoj ne.Duke lexuar shkrimet e tij ai mbetet i gjalle mes nesh.
Rrespekt Tironsja.
:^zilet
Ngushellime sinqerta per familjen e Danielit!
Zoti bekofte shpirtin e tij.
Ngushullime familjes dhe te afermeve te Fabjanit!
I qofte dheu i lehte!
Me gjithe zemer shpreh ngushellimet e mija per familjen e Fabianit.Jam e bindur se shpirti i tij eshte ne xhenet tani prane ALLAHUT.Megjithese nuk e njihja derdha lot per kete djale kaq te ri ne moshe...edhe njehere paqa qofte mbi familjen e te afermit e tij
glob
ngushellimet e mija per familjen e fabianit dhe te afermve te fabianit, ti prehet shpirti ne paqe.
eshte me verte nje lajm teper i hidhur qe degjova, per fabianin e vogel 17 vjecar.
allahu qofte me te.
labe jam labe keni gje ju?
Nuk e njof......kush ishte "Danieli".....por ngushellimet e mija te gjitheve te dashurit e tij...dhe i ndrihte shpirti.....te ben te mendohesh si mund te mbaroje jeta e nje personi ne sekond......te pakten ai do jete ne vend me te mire.
Holla Back!!!
Iu prehte shpirti ne paqe!
Mos urre kurre ate qe ke dashuruar se do te jete nje urrejtje plot dashuri!
zoti e meshirofte
me erdhi shume keq sepse ishte i ri
Ngushellimet e mia familjes, dhe gjithe atyre qe e deshen dhe i donte.
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga huggos : 16-11-2002 mė 13:50
Ku ėshtė besa aty ėshtė dhe shpresa.
Krijoni Kontakt