Me respekte Erioni.
Me respekte Erioni.
Burri tė mbytė ose ta falė, i ligu as tė mbytė as tź falė!!
Ngushellimet e mia te afermve dhe shoqerise, qofte i Xhennetit inshalla, iu lehtesofte shpirti atje ku ndodhet. Amin
Me respekte
Orges Balla
Quis custodiet ipsos custodes?
Ngushellime Familjes..Prinderve..e te afermeve..!
I pushofte shpirti ne parajse Danielit te vogel e te pafajshem!
Le ti gjenden pran sa me shume Nenes se tije shoket e miqte e Danielit qe sa do pak t'ja lehtesojne kete dhimbje te tmershme..
Me keq ardhje te thelle..
Brari.
Ngushellimet me te sinqerta familjes dhe te njohurve te Danielit. Jane tronditje te tilla qe na bejne te gjitheve te reflektojme mbi jeten tone.
Zoti paste meshire per shpirtin e tij.
Ilirjan Papa
"Babai i shtetit ėshtė Ismail "Qemali", e zbuloi Edvin shkencėtari!"
Ngushellim atyre qe e kan desht ate dhe atyre qe ka desht ai.
uroj qe shpirti i tij te mari nje gezim te plote edhe pse eshte ne ate bot ndoshta e ka kenaqesine e vet dhe gjen lumturine e plot
dhe te pa trazuar.
Kur e lexova ke te mesazh! me erdhi shume keq nuk munde te ta lexoja po me mbushen syte me lot , vertet nuk kam fol me te po do ti lutesh se kush enjifte te jap ndonje informacion me te plote ju lutem .
jam i bindur se shpirti i tij te ket shkuar ku ka deshirur vete djali.
I pa harruar qofte kujtimi i tij .!!!
ngushellimet e mia me ka ardhur vertet shume keq ,nga valtidi per
shoket shoqet dhe nga familja e tij shpresoj qe gjera te tilla mos te ndodhin mė .!!!
me respekt valtidi
12/11/02 ..... london
................ .........................londar england
dashuroni se e gjithe bota e juaja eshte :)
Ngushellime familjes se Fabjanit....
Midis endrres dhe realitetit nuk ka asnje ndryshim, sepse ti di te besh realitet gjithcka qe kam enderruar!
BeRaTsE 83
Une nuk e kam njohur , por gjithsesi i shpreh familjes se tij ngushellimet e mia. Zoti qofte me Te dhe ne jeten e Pertejme !
Ngushellimet e mia familjes te afermve te Danielit dhe gjithashtu shoqerise Me erdhi shume keq per kete djal qe u nda nga jeta ne rinin e tij DHEU QOFTE I LEHTE PER TE ! Me respekt Erioni![]()
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Lemon_X : 12-11-2002 mė 19:50
Jeta ėshtė e mbushur me grimca dhe ēdo grim mbart nė vetvete njė kuptim..!
Edhe un shpreh ngushllimet e mia per familjen e Danielit edhe Zoti ja lehtesoft dhimbjen e Familjes te tij. Shpirti tij Shkoft ne xhehnet.
Me keq ardhje DURIMI
JETA ESHT JET SA TE JETOJME TA DUAM NJERI TJETRIN![]()
D01ng Th1$ Th3 H@rd W@y
Krijoni Kontakt