Close
Faqja 2 prej 9 FillimFillim 1234 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 88
    Jezusi ju do! Maska e Astrit77
    Anėtarėsuar
    26-09-2002
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    390
    Sinqerisht me vjen shume keq per Danielin dhe shpreh ngushellimet e mia per familjen e tij dhe te afermit e tij.
    Cdo njeri prej nesh nje dite do te shkoje.Prapa do te mbesin vetem kujtimet, me vjen mire per ata qe e kane njohur Danielin shprehin konsideraten e tyre per te.Une se kam njohur ate as kam patur rast te diskutoj me te, pasi jam i ri ne kete forum, por e gjitha kjo edhe njeher na kujton se Zoti eshte sovran dhe se ne te gjithe jemi nen pushtetin e tij.

Me respekt, Astriti!
    Zoti ju bekofte!
    Duani armiqte tuaj bekoni ata qe ju mallkojne, per te qene bij te Atit tuaj qe eshte ne qiej -Jezus

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    02-11-2002
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    117
    Zoti e meshirofte dhe i dhente miresi te pafundme. Amin...
    Kur te mer mendt Perenia, s'ka kush te bo dermon...

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    30-04-2002
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    174
    Pershendetje te gjitheve!
    Ju falenderoj te gjitheve pa perjashtim qe morret pjese ne ngushellimin e atyre qe e deshen "Danielin"...
    I falenderoj edhe ata qe me derguan mesazhe private dhe kerkuan te dinin shkakun e vdekjes.
    Me thene te drejten une akoma jam teper i shokuar nga ajo qe ndodhi, dhe kjo per faktin e thjeshte, sepse une po thuajse rrija gjithmone me "Danielin", dhe tani edhe pse xhamia eshte plot (sidomos per shkak te muajit te Ramazanit), mua me duket e shkrete.
    Danieli ka dy-tre muaj qe i mbushi 17 vjeē, por si ne trup ashtu edhe ne pjekuri ai dallonte me i madh.
    I kam akoma te fresketa momentet, kur diskutonim per ceshtje nga me te ndryshmet, duke filluar nga Teologjia e duke mbaruar tek Filozofia e Politika (me gjithese ne gjithe keto fusha kemi qene vetem amatore dhe jo me shume.)
    Si ndodhi?????
    "Danieli" (ose Fabiani) ishte nxenes ne vitin e katert, tek shkolla "Karl Gega"dhe ishte per teknik Ndertimi.
    Duke bere "praktike" mbi nje mur, ishte rrezuar nga muri dhe koka i kishte kape ne nje cope betoni.
    E kane cuar ne spital dhe te nesermen (data 7) ka nderruar jete.
    Kaq mund te them per momentin.
    Edhe nje here shume faleminderit per ngushellimet tuaja.
    Le te sherbeje vdekja e ketij, si fillimi i nje "epoke" te re (pa sharje, pa ironi, por vetem perpjekja per te kuptuar njeri-tjetrin), ne diskutimet tona (te pakten i ketij mendimi jam une)...
    Sa mirė do tė ishte tė mos kisha lindur,
    por meqė kam lindur sa mirė do tė ishte tė mos vdisja,
    por meqė do tė vdesė sa mirė do tė ishte tė mos ringjallesha.
    por meqė do tė ringjallem sa mirė do tė ishte tė mos dėnohesha, e nėse dėnohem tė mos dėnohem pėrgjithmonė...

Revolucioni ėshtė afėr Maska e Nuh Musa
    Anėtarėsuar
    02-05-2002
    Vendndodhja
    vjenė, austri
    Postime
    4,463
    allahu e shperbleft me xhenet

"te atij jemi, dhe tek ai do te kthehemi"
    albanish by nature

i/e regjistruar Maska e huggos
    Anėtarėsuar
    02-08-2002
    Vendndodhja
    Hell-As
    Postime
    869
    Postuar mė parė nga drita
    Le te sherbeje vdekja e ketij, si fillimi i nje "epoke" te re (pa sharje, pa ironi, por vetem perpjekja per te kuptuar njeri-tjetrin), ne diskutimet tona (te pakten i ketij mendimi jam une)...
    Pashe me kujdes reagimet e anetareve ne lidhje me humbjen e "Danielit", dhe vura re se shumica ishin te krishtere... Panvarsisht se "Danieli" i perkiste nje besimi tjeter, pothuajse te gjithe me fjalet e tyre, deshmuan se nuk e perkrahin ndarjen, nuk e deshirojne percarjen e per me shume ne momente te veshtira... duan te jene afer njeri-tjetrit...

Le te te tejkalojme pra cdo gje qe na ndan, e te perpiqemi te gjithe (ndoshta duke u privuar edhe nga disa ide personale) te sjellim ne kete pjese te forumit, frymen e paqes e te pranise se Perendise.

E di, humbja e "Danielit" ishte nje fatkeqsi... por jam i bindur, se Perendia mund ta shnderroje kete fatkeqsi ne nje bekim per te gjithe (mjafton bashkepunimi yne i denje).

krejt miqesisht,
    huggos

Άγιος Ειρηναίος της Λυών Maska e Seminarist
    Anėtarėsuar
    10-05-2002
    Postime
    4,982
    Sigurisht qe ne nuk mund ti dime te gjitha arsyet e nje fillimi apo fundi te jetes...

sidoqofte edhe pamvaresisht nga te gjitha une vazhdoj te kem te njejten ndenje shokimi edhe keqardhjeje.

Danieli, sikur tha edhe Matrix, respektohet mbi te gjitha per devotshmeri edhe ndershmeri ndaj asaj qe beson (teper e rendesihme kjo per nje njeri)...edhe une kur i pashe moshen (ne urimin e ditelindjes prej forumit) u habita edhe fillova ta respektoj edhe me teper.

Zoti e ndjefte!

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    07-06-2002
    Vendndodhja
    Stamboll
    Postime
    115
    Lajmin e hidhur e morra vesh dje po s'munda ta hap temen e te pergjigjem per shkaqe teknike. Shpreh ngushellimet e mia per ata qe e njihnin. Allahu e meshirofte ate dhe ua shtofte durimin te afermve te tij. Paqja qofte mbi te e xheneti qofte banesa e tij.

Moderatore
    Anėtarėsuar
    09-06-2002
    Postime
    1,812
    Pushofte ne paqe! Ngushellime per te afermit!
    Kenga me e larte qe mund te degjoje njeriu eshte belbezimi i shpirtit njere

i/e regjistruar Maska e DACI
    Anėtarėsuar
    23-10-2002
    Vendndodhja
    atje
    Postime
    19
    Qoft i XHENETIT.

Personalisht nuk e kam njohur.Ngushellimet e mija ,Familjes dhe te afermeve te tij,,,,,,
    ------------------------------------------------------
    TA DUAM SHQIPERIN
    SI SHQIPTARET AMERIKEN

Shpirt i Lirė
    Anėtarėsuar
    15-04-2002
    Postime
    898
    Ngushellimet me te sinqerta Familjes & shokeve te Danielit.

I qofte dhču i lehte.

Faqja 2 prej 9 FillimFillim 1234 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Dr. Ibrahim Rugova - Presidenti i parė i Republikės sė Kosovės
    Nga Albanino nė forumin Elita kombėtare
    Pėrgjigje: 2055
    Postimi i Fundit: 27-11-2014, 11:11
  2. Ndėrroi jetė kompozitorja Dhora Leka
    Nga Brari nė forumin Muzika shqiptare
    Pėrgjigje: 5
    Postimi i Fundit: 30-12-2006, 15:35
  3. Studentja Natali, ndėrroi 64 burra pėr njė natė!
    Nga Kinezja nė forumin Aktualitete shoqėrore
    Pėrgjigje: 12
    Postimi i Fundit: 14-08-2005, 16:08
  4. Ndėrroi jetėn Haxhi Hafiz Sabri Koēi
    Nga altin55 nė forumin Komuniteti musliman
    Pėrgjigje: 9
    Postimi i Fundit: 28-07-2004, 15:24
  5. Ndėrroi jetė Ferdinand Deda
    Nga Eni nė forumin Muzika shqiptare
    Pėrgjigje: 10
    Postimi i Fundit: 03-09-2003, 08:16

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •