Close
Faqja 2 prej 2 FillimFillim 12
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 14 prej 14
    eKoSoul Maska e Gerdi
    Anėtarėsuar
    29-05-2004
    Vendndodhja
    echoKinetics
    Postime
    906
    Carbon nuk mu duk dhe aq keq. Vertet qe ishte loje e shkurter dhe shume me ndryshe nga MW(mua mu be e merzitshme MW me gjith ato challange qe perseriten 1 e dy) por si loje nuk ishte aq e keqe. Pro Street nuk me pelqen shum me duket si kthim mbrapa ne kohen qe luaja GT. Dmth me pelqejne me shume garat ilegale. nuk jam ne nje i apasionuar i madh i racing genre po NFS i kam luajtur gjithmon sepse me kan pelqyer pistat ne nate dhe idet e garave ilegale kshuqe per mua NFS me e mire ka qen NFS Underground 2

Po Gerdi ka te drejte sepse edhe UNDERGROUND 2 eshte shumje e bukur.Po ama MW ka bere kerrdine dhe per mua NFS ka venosur Rekord me ket loje.
    "Expensive watches do not create time, but reflect how expensive it is to their owner."

S'di si ta le. Maska e meganoi
    Anėtarėsuar
    18-09-2008
    Vendndodhja
    Ne karrige te komjuterit
    Postime
    405

Talking

Citim Postuar mė parė nga BlooD_VenoM Lexo Postimin
    Keto linket jane per shkarkimin e lojes me kot qe ka krijuar NFS.Nuk ja vlen per mendimin tim qe te harxhosh kohen kot me nfsc sepse eshte shum kot dhe si grafike dhe si loje.NFSMW mban rekordin dhe eshte loja me e mire e te gjitha koherave qe ke krijuar nfs..Une per vete kam nxjerur nfsmw dhe carbon po gjithashtu normale dhe pro street po si mw nuk ka ta them une...
    edhe une mendoj se eshte keshtu...
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga meganoi : 16-10-2008 mė 09:54 Arsyeja: Bera nje gabim te madh

E ca ka per te qesh ketu megano?
    "Expensive watches do not create time, but reflect how expensive it is to their owner."

Faqja 2 prej 2 FillimFillim 12

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •