Close
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 6
    i/e regjistruar Maska e saimiri-uk
    Anėtarėsuar
    13-01-2003
    Vendndodhja
    All over Albania
    Postime
    252

Ma perfundoni antarsimin ne Forumin Shqiptar ju lutem!

A mund te me perjashtoni apo mbyllni regjistrimin ne forumin katundar Shqiptar?
    Mjaft eshte mjaft!
    Mirembeci

Saimiri-uk, ne anekesen tende te pareq e bere pata lexuar se kishte thene: ky forum nuk ka kushte per nje njeri si une apo njerez te kalibrit tim: Ore djalo, po ti qenke dashuru ne vetveten ore. Ec shko sherrohu diku, se do mbetesh imbecil perjete. Cka te duket ty vetja, shkenctar, filozof apo inorant? Nje dite kerkoje te japesh edhe lek per forumin shqiptar, sot del dhe akuzon se keto qe mbajne forumin shqiptar jane te paafte apo ketu eshte ferr.

Mandej cka kerkon c'antarsim, te ka kerkuar administratori te regjistrohesh ketu? Te njeh ai ty? Te ka ofenduar dikush ty? Apo pse te mungojne disa shkrime une tash do iki. Pune kalamash. Edhe mua me fshihen poste, por prap jam anetare i ketij forumi, sepse kur ne fillim jam regjistruar kam pranuar rregulloren e cila shume qarte i sqaron shume gjera. Hajt shko ik, se ne albasoul tipa shkenctaresh sikur ty jane te demshem per rrethin, sa qe tash kur jam duke postuar me eshte aktivizuar edhe antivirusi nga ndytesira qe ke.

Turp
    æQuién ganarį la Champions? = BARĒA

Texas Ranger Maska e Clauss
    Anėtarėsuar
    19-06-2003
    Vendndodhja
    Athens
    Postime
    1,483
    dashuria me veten nuk eshte gjithmone e keqe; disa here eshte e vethtire po jo e keqe. hhhahahah
    You were meant for me. Perhaps as a punishment.

automotive Maska e ClaY_MorE
    Anėtarėsuar
    16-05-2004
    Vendndodhja
    Deutschland
    Postime
    4,456
    Nuk eshte e nevojshme te hapesh tema, mjafton nje email ne adresen webmaster@forumishqiptar.com dhe mund te merrje pergjigjen e kerkeses suaj.

Nuk mendoj te te fshihet llogaria, pasi nese do te ndodhe nje gje e tille do kete pasoja te tjera ne forum.
    Te gjitha temat dhe postimet e tua do te fshihen.
    Kjo do te sjelle nje rremuje te vertete ne forum pasi do te humbiste vlera e diskutimit qe ju keni bere me anetare te tjere.

Gjithsesi dergoje njehere kerkesen tek adresa qe kam vendosur me siper,
    Jeta ime, mban emrin e saj..

Ngelem unė! Maska e DI_ANA
    Anėtarėsuar
    30-12-2006
    Vendndodhja
    France.
    Postime
    5,874
    Citim Postuar mė parė nga saimiri-uk
    A mund te me perjashtoni apo mbyllni regjistrimin ne forumin katundar Shqiptar?
    Mjaft eshte mjaft!
    Mirembeci

Me fal per kete nderhyrje po si anetare e ketij forumi po te pergjigjem!
    Te gjitheve ne qe jemi ketu na jane fshire shume postime te cilat gjykohen si te perseritura ose jo edhe aq te rendesishme,dmth dua te them qe ne nuk jemi moderatore dhe nuk dime te merremi me drejtimin e mijerave postimeve neper tema te ndryshme...dikush tjeter merret me to dhe mendoj qe eshte mese normale qe fshirja e postimeve eshte e detyruar ,sepse ne rast te kundert do te ngarkohej shume forumi dhe nuk do e merrte vesh i pari te dytin!
    Ka shume tema psh qe kthehen ne chit_chat dhe nuk eshte aspak e mire per ate qe hap temen..
    Mendoj personalisht qe ky forum ka drejtues te shkelqyer dhe shume kompetente ashtu sic ka edhe anetare te tille.
    Per ne si shqiptare jashte atdheut ky forum eshte menyra me e mire per tu njohur me problemet e vendit tone,patrioteve tane ashtu edhe te dialogojme ne gjuhen tone.
    Asnje nuk na ka detyruar qe te rregjistrohemi dhe asnje nuk na pengon qe te largohemi kur gjerat nuk na pelqejne,ose kur nuk na vijne pas avazit!
    Te gjithe duhet te mesojme nga njeri tjetri dhe te gjithe ndonjehere gabojme,po me fal qe po te them,nuk eshte fare nje sjellje prej te rrituri kjo qe po ben!
    Duhet te leme kapriēot menjane dhe te japim njohurite tona nepermjet ketij forumi,ashtu sic mund te kemi marre dhe marrim shume prej tij.
    Pershendes drejtuesit e ketij forumi ashtu si te gjithe anetaret dhe i pergezoj per gjithcka,ne lidhje me drejtimin dhe mirembajtjen e ketij forumi ne te cilin kemi mundesine te shprehemi ne gjuhen e nenes.

respekte
    "Carpe Diem"

Shpirt Shqiptari Maska e Albo
    Anėtarėsuar
    16-04-2002
    Vendndodhja
    Philadelphia
    Postime
    33,455
    Postimet nė Bllog
    23
    Saimir-uk, vete u regjistrove, vete u largove.

Rruge te mbare e qofsh mire,
    Albo

Tema tė Ngjashme

1. Ē'mendim keni pėr nacionalizmin shqiptar?
    Nga Anton nė forumin Ēėshtja kombėtare
    Pėrgjigje: 45
    Postimi i Fundit: 25-09-2012, 16:09
  2. Ku po shkon kombi shqiptar?
    Nga ARIANI_TB nė forumin Ēėshtja kombėtare
    Pėrgjigje: 5
    Postimi i Fundit: 18-01-2007, 05:47
  3. Konfederata e Artizanatit Shqiptar
    Nga pekomeri nė forumin Arti shqiptar
    Pėrgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 16-10-2006, 07:16
  4. Gjergj Kastrioti sipas pikėpamjeve antishqiptare
    Nga Davius nė forumin Historia shqiptare
    Pėrgjigje: 77
    Postimi i Fundit: 28-04-2006, 12:45

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •