Përshëndetje të gjithëve
Muajt e fundit në qytetin e Torontos ka dalë gazeta shqiptare "JON" me një tirazh prej 5000 kopjesh. Edhe pse me fillimin e saj të drojtur, kjo gazetë muaj pas muaji ka filluar të bëhet e njohur e të lexohet gjithmonë e më shumë.
Tematika e saj përqëndrohet në shkrimet letraro-artistike, historike dhe lajmet mbi jeten komunitare të shqiptarëve të Torontos e rrethinave të saj. Politika e pafrytshme deri tani është mënjanuar me vendosmëri.
Deri tani gazeta JON është shpërndarë falas në zonat ku ka përqendrim më të lartë shqiptarësh, lokalet ku ata mblidhen, universitetet e ndryshme të qytetit, bibliotekat zonale, qendrat komunitare dhe bizneset shqiptare. Kohët e fundit kanë filluar edhe rregjistrimet për abonimet vjetore kundrejt një çmimi simbolik prej 15 dollarësh.
Dyert janë të hapura për të gjithë ata që dëshirojnë të dërgojnë shkrimet, poezitë dhe lajme te ndryshme për komunitetin shqiptar në Kanada, por edhe për sugjerime e kritika për të përmirësuar më tej punën dhe cilësinë e kësaj gazete.
Për çdo informacion mund të shkruani në adresën florosmani@hotmail.com
ose ronnie133@gmail.com
Krijoni Kontakt