Close
Faqja 14 prej 16 FillimFillim ... 41213141516 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 131 deri 140 prej 160

Tema: Mitrovica

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    01-08-2007
    Postime
    1,281
    Kishte edhe poezi tė tjera qė nuk ishin nė nivel, por njeriu shkruan ashtu si di. Edhe unė shkruaj, por tė m i kėpusin gishtat nuk di mė mirė.
    Mitrovica? Edhe sot pas dhjetė vitesh, nga mbarimi i luftės, fatkeqėsisht ėshtė e ndarė, por ka shenja pėr optimizėm se do tė bashkohet. Kėshtu na thonė edhe miqtė tanė, se nuk ka ndarje tė Kosovės. Mjaft ėshtė ndarė e coptuar nė tė kaluarėn.

Prap e fshehur pas Teje Maska e e panjohura
    Anėtarėsuar
    24-02-2007
    Vendndodhja
    Aty mė gjen, nėn hijen tėnde qė mė le amanet!Nėse tė duket qė kam humb,mė kerko atje ku fryn uragani i kohės,atje do mė gjeshė,duke tė kėrkua Ty!
    Postime
    7,750
    Citim Postuar mė parė nga &Mitrovicalia& Lexo Postimin
    Eu Daja e ti e panjohura po shum ja keni zili dikujt qe kqyr me shpreh ndjenjat e veta e qe juve ju doken ato ma te mira se te juaja.Kur prej permallimi baba thot ah femit e mi...e ata femit e tij i kan pas permb te 30-tave , aje ashtu i ka emeru jo qe ata jan kon ne te vertet fmi por ate e ka pas prej dashnije ndaj tyre.Edhe une kur tash qyteze ket e thash prej dashnije e jo qe ajo eshte vertete qyteze.Por kopuka si ju dy qe me jeni skam qka me ju bo.E ti Daja sje kurfar vendasi im se me kon sem kishe perbuz siq me perbuze.Po qka me bo une ty Dajo qe ti senet i sheh veq me inat e jo me nje mirekuptim e logjike.
    I nderuar!Thua qe ka 16 vite nuk jeni ne Mitrovice,dmth.nuk e perjetuat luften ketu a po?Une nuk u largova kurr nga qyteti ime,kam te drejt me teper se Ju t'a mbroj,edhe une ne qytetin tim pran shtepis ne veri paguaja qira ne juge po kurr nuk me shkoj mendja ta shes.Thua se,,,,Daja e ti e panjohura po shum ja keni zili dikujt qe kqyr me shpreh ndjenjat e veta e qe juve ju doken ato ma te mira se te juaja.''Ajo nuk qendron fare!Kete thenje qe po citoj tani,nuk ta pata borgj asesi:.Por kopuka si ju dy qe me jeni skam qka me ju bo.""
    Kete e quani logjik Ju i nderuar!Flm.
    Rėndesia e njė personi nuk vlerėsohet nga hapėsira qė zė, por nga boshlleku qė le kur nuk ėshtė mė.

i/e regjistruar Maska e ZANOR
    Anėtarėsuar
    25-09-2002
    Postime
    1,114
    Postuar mė parė nga &Mitrovicalia&
    eu bre po mos tish kon NATO deshti serbia edhe ne deti krejtve me na cit he o ju e lopt e gjalla ju edhe UQK-ja e juve o Zot i madh sa te semur ne kry te kokan keta

***ahaaa a shtu koka shpreh Mitrovicalia a?
    HISTORIA NUK SHKRUHET ME SHKROLA E SHKOKLA!

i/e regjistruar Maska e &Mitrovicalia&
    Anėtarėsuar
    19-05-2009
    Postime
    339
    rrezon, me njė keqėardhje tė madhe mė p'shtun prej goje qato fjal qė ti mi pėrmende.Q'ka me bo bre rrezon , unė jam njė njeri i thjeshtė qė nuk di tė shprehem nė mėnyr Intelektuale dhe me njė gjuhė shqipe tė pėrsosur letrare, q'ato fjal tė mija qė ti pi cekė pėr mua jan njė mllef ndaj mosbashkimit tė luftėtarėve tė liris nė njė strategji tė pėrbashkėt ushtarake kundėr Kriminelve sėrb.Do thojn jo Hashimi do tė tjerėt thojn jo Ramushi , jo Ahmet Krasniqi e kėshtu me radhė...kjo ndasi sa mė dhemb aq edhe mė t'meron, pėrse?, vetėm kėshtu tė ndar siq jemi ne sod , kėt kam dro mos vallė Armiku nė tė ardhmėn mos ta shfrytėzon kundėr atyre brezave qė do tė vijn mbas neve, qė kur s'mujtėn ata neve tė na shtijn tė zhdukemi me njėrin t'jetrin duke u grindur nėrmes veti hajt tė provojm tė tjerėt qė d'ot vijn mnas tyre qė ata ti shtijm tė grinden nėrmes veti.....E ti zonj tė kishe mar p,sh ndonjė katund tjetėr nuk isha ofendu nė ty por kur ma pėrmende "svinjarėn" atėherė unė u zemrova siq u zemėrova nė ty...por prap se prap me gabim tondin unė po tė kėrkoj falje.

Prap e fshehur pas Teje Maska e e panjohura
    Anėtarėsuar
    24-02-2007
    Vendndodhja
    Aty mė gjen, nėn hijen tėnde qė mė le amanet!Nėse tė duket qė kam humb,mė kerko atje ku fryn uragani i kohės,atje do mė gjeshė,duke tė kėrkua Ty!
    Postime
    7,750
    .E ti zonj tė kishe mar p,sh ndonjė katund tjetėr nuk isha ofendu nė ty por kur ma pėrmende "svinjarėn" atėherė unė u zemrova siq u zemėrova nė ty...por prap se prap me gabim tondin unė po tė kėrkoj falje.

Degjo i nderuar,une nuk e thash Svinjarin per te Ju ofendua Juve,por vetem qe ishte shum afer Mitrovices,dhe ashtu pa u hamend fare e thash pasi ju as qe jeni kah i lidhni mendimet fare,here e shan Uck-n here e lavdron,kush spo mund te te bie ne fije!,,Ndonjėherė heshtja flet mė shum se sa fjala!''Pra kur nuk i din ca pune me mire hesht!
    Rėndesia e njė personi nuk vlerėsohet nga hapėsira qė zė, por nga boshlleku qė le kur nuk ėshtė mė.

i/e regjistruar Maska e Llapi
    Anėtarėsuar
    08-08-2002
    Postime
    10,979

"Shtetet e Bashkuara e kanė bėrė tė qartė se njohja e pavarėsisė sė Kosovės ėshtė e pakthyeshme dhe kjo nuk do tė ndryshojė.

Sė dyti, njė Kosovė e tėrėsishme dhe e bashkuar ėshtė minimumi qė duhet tė pėrmbushet nė kuptimin e politikės amerikane. Kosova e bashkuar dhe e pandarė ėshtė absolutisht thelbėsore”, ka thėnė nėnpresidenti amerikan Bajden.
    Do t“i luftoj spiunet dhe tradhtaret e kombit deri ne vdekje.

i/e regjistruar Maska e Flora82
    Anėtarėsuar
    17-04-2006
    Vendndodhja
    afer detit
    Postime
    899
    Citim Postuar mė parė nga Llapi Lexo Postimin

"Shtetet e Bashkuara e kanė bėrė tė qartė se njohja e pavarėsisė sė Kosovės ėshtė e pakthyeshme dhe kjo nuk do tė ndryshojė.

Sė dyti, njė Kosovė e tėrėsishme dhe e bashkuar ėshtė minimumi qė duhet tė pėrmbushet nė kuptimin e politikės amerikane. Kosova e bashkuar dhe e pandarė ėshtė absolutisht thelbėsore”, ka thėnė nėnpresidenti amerikan Bajden.
    Shum sakte e ka thenź kete , me kete ne kurre s'duhet friguar se qa eshte e jona e jona ka me kanź sote e miljona vjetź

i/e regjistruar Maska e &Mitrovicalia&
    Anėtarėsuar
    19-05-2009
    Postime
    339
    Zonjė, unė i dua dhe gjithėmon i kam desht ata djem e vajza qė kan luftu nė UQK-ė por unė si du njerėzit qė jan paraqit rejshėm se ata i kan prri atyre ne vijėn e parrė tė frontit.A e dini zonje ju se sa komandanta te vertet jan vra a?, perse jan vra?...jan vra per arsye se ata se pari jan fut ne fushen e luftimit e masandej kan dhen urdher qe edhe te tjere te futen ne ate fushe te luftes, d, m, th komandanti perpara e masandej ushtari e jo e kunderta.Me duket se u s'kjarum Zonjė.

i/e regjistruar Maska e Llapi
    Anėtarėsuar
    08-08-2002
    Postime
    10,979
    per disa forumista qe din te shkruajn e te flasin shqip
    e qe ne te vertet e kishin ne zemer ndarjen e Mitrovices

“Unė sapo vij nga Beogradi dhe iu kam thėnė liderėve atje se mbėshtetja e SHBA-sė pėr njė Kosovė tė pavarur mbetet e pandryshuar. Unė iu kam bėrė thirrje liderėve serb tė bashkėpunojnė me EULEX-in, tė heqin embargon ekonomike ndaj Kosovės si dhe iu kam thėnė se Kosova nuk mund tė ndahet. Nuk mund tė ndahet”, ka theksuar z. Biden.
    Do t“i luftoj spiunet dhe tradhtaret e kombit deri ne vdekje.

i/e regjistruar Maska e shalja1
    Anėtarėsuar
    18-05-2009
    Postime
    427
    mitrovica duhet te popullohe duhet per mitrovice te ipen para te kthen njerzit atje une isha ne mitrovice deri te vorret e shqiptarve reth shkolles se lare te burgu te kro nen kala te zveqanit neper qytet atje ishte ndalur koha a e dini poletin vinte era shkreti kishin mbush qenden me kioska te ndyshme postera re sheshelit ishin mete shkiet per gjynah edhe qdo vite shkoj pa asnje frig se aty ishte problemi i kontabandes e jo qe shkijet mujn me ba diqka se me nji turr se priten ollujen as ne koshare se kan prite po ne dohet ti ndihmojm njerzit te kthehen me mjete materjale ti leme ndertimet e plaqken se ka boll me plaqkit edhe kur qlirohet mitrovica m,os te harrojm se mitrovica eshte sulmuar nga shala ne vitin 1903 dhe siku edhe drenica ti binte turkut as sot shqiptaret nuk e kishin problem se ne e qliruam sangjakun deri ne pazar po pa plaqk ndaleni turrin e pasurimit e qlirohet mitrovica se ska as tank as top shkau aty ai u cof po ne po flejm duke u knaqur me te mirat e pasurimit te pernjehershem matan jan nipat e arif lisices e cenes e kadri bistrices ne ulemi teracave duke mashtruar kush njerin e kush tjetrin pra ndihnoni njerzve ne mitrovice ke kthehen nese doni te krekoseni se tani u qlirua ndihmoni edhe ju hajna se e keni zanat e jeni trima po jo me fjale po me lek se me leke kthehet uji perpjete tung

Faqja 14 prej 16 FillimFillim ... 41213141516 FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Rexhep Mitrovica
    Nga PORTI_05 nė forumin Elita kombėtare
    Pėrgjigje: 13
    Postimi i Fundit: 06-04-2011, 08:15
  2. Mitrovica mon amour, eshka qė pret shkėndijen
    Nga gentius nė forumin Ēėshtja kombėtare
    Pėrgjigje: 9
    Postimi i Fundit: 01-02-2008, 19:15
  3. Mediat Ne Kosove
    Nga ARIANI_TB nė forumin Aktualitete shoqėrore
    Pėrgjigje: 2
    Postimi i Fundit: 26-03-2006, 19:08
  4. ICG: - UNMIK-u ka lejuar ndarjen e Kosovės
    Nga kosovar nė forumin Tema e shtypit tė ditės
    Pėrgjigje: 10
    Postimi i Fundit: 10-06-2002, 06:51

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •