Close
Faqja 7 prej 16 FillimFillim ... 56789 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 61 deri 70 prej 160

Tema: Mitrovica

i/e regjistruar Maska e Llapi
    Anėtarėsuar
    08-08-2002
    Postime
    10,979
    Citim Postuar mė parė nga beni33 Lexo Postimin
    O Vllezer Dhe Motra
    Duhet Te Jemi Real Se Mitriovica Esht E Ndar De Factoo Por Edhe Pak Durim Edhe Dote Behet De Juro Edhe Tani I Bim Fyllit
    Ne Veri Te Mitrovices Hyn Veq Hajnat Qe Bashkpunojn Me Serb
    Ajo Esht E Vertet
    Kur Ne Te Vedisohemi Mitrovica Dote Bashkohet Fitorja E Thaqit Nuk Ishte E Rasishtme Por E Qellimt
    Europa Ket Edin Mir Por Ne Shqoptaret Jemi Ne Agoni Ne Gjum
    Nga Ldk Dhe Pdk Nuk Ka Mitrovic Mos Harroni
    Mos Qitni Petlla Ne Uj
    jo prej juve te vetfundosjes qe paguheni prej UNMIKU qe te krijoni tollovi e ti vazhdohet mandati
    e te marrin rroga te majme nga 30-40.000 euro ne muej e ju pisat e vetfunndosjes tuj ju que vajza te reja shqiptare e kha kinse ini kunder UNMIKUT e veq ai qe su njef juve he pisa
    veq bravo se earritet qellimin UNMIKU po e vazhdon mandatin e juve do tu rriten rrogat he te poshtrit e botes
    Do t“i luftoj spiunet dhe tradhtaret e kombit deri ne vdekje.

i/e regjistruar Maska e beni33
    Anėtarėsuar
    27-04-2008
    Postime
    4,230
    Me Poezi Nuk Qlirohet Mitrovica

Anėtarėsuar
    27-04-2008
    Postime
    4,230
    Bac, Nuk U Krye
    Po T Rrejne Pisat
    Mitrovica Ka Rrezik Te Ndahet Edhe De Jure Ket Duhet Ta Kemi Parasyesh
    Se Pse Europa Ajo Ben Analiza Te Thella Ne Si Shqiptar Nuk Jemi Te Interesuar Ata Qe Ngritin Zerein Poj Quajne Spihuna Ktu Esht Nje Prapagand Nga Disa Qarqe Te Caktuara Edhe Diqka Albin Kurti Kur Ju Thoshte Se Kosova Ka Rrezik Te Ndahet Disa Matrabaz Shqiptar Thoni Se Albini Esht I Shitun Kjo Esht Nje Tragjedi O Vllezer Albin Kurti Kishte Te Drejt Plotcisht Mitrovica Nuk Shlirohet Me Fjal Po Me Veprime Konkrete

Anėtarėsuar
    27-04-2008
    Postime
    4,230
    Eh More Pis Ti Qenke Oh Pdk Po Ku E Din Ti Se Me Cilen Parti Jam Un Po Ti Ruaje Familjen Tuaj Mamir E Din Ti Ku Imer Kto Informata Ti Sigurisht Punon Per Naj Sherbim Te Huaj Un Skam Degju Per Kso Gjera Po Benu Pak Ma I Edukum E Mos Njellos Njerz Qe Nuk Mendojn Si Ju Po Ti Ske Faj Se Je Far E Komunistit Bjell E Pan Sllavistit Ket Ekin Tradit Oj Qelbsir Ku Esht Thaqi Yt Tash Kur Nje Sebo Fashist Masakroj Ne Qlirimatar Nje Ish Ushtar Te Uqk-s As Ne Varrim Nuk Ishte
    Eh More E Ti Njellos Vajzat Shqiptare Duhet Te Kesh Turp Nese Dikush Esht Kunder Zgjedhjeve Sebo Fashiste Ti Menjeher Poe Quajshe Spihun Marre Per Ty
    Un Te Kam Then Edhe Me Heret Se Kam Qen Nje Idhtar I Flakt I Thaqit Dote Thot Se Kam Qen Krahun E Luftes Por Disa E Keq Perdoren Luften Si Thaqi Pershembull Por Nuk Dote Thot Qe Ata Qe Sjan Memua Jan Spihuna Jo Zotri Jo
    Secili Ka Te Drejt Te Mendoj Ndryshe Por Ti Paske Nje Urrejtje Patologjike Kjo Esht Nje Smundje E Pasherueshme Ket Memir E Ke Ta Shprehesh Ndaj Armikut Te Perbashket Nese Ke Ndonje Armik Un Jam Perkrahes I Te Gjith Atyre Qe Jan Per Nje Shqiperi E Tnike Por Edhe Levezjen Vetvendosje E Rrespektoj Ka Shum Te Drejt Dhe Mos Harro Nat Moment Qe Aj Devijon Nga Qashtja Kombetare Un Dota Kritikoj Kam Te Drejt Por Tash Nuk Kam Arsye Ta Quaj Spihun O Zotri
    Zorti Pdk Makadal Se Qenke Fut Ne Nje Tunel Pa Drit Kerkoh Ndihm Nuk Esht Turp Nese Kerkon Ndihm Por Esht Menquri Edhe Diqka Un Jam Me Prejardhje Nga Drenica Nga Fshati Qikatov E Di Qe Ka Thaqista Aty Por Nuk Mendojne Si Ju
    Nese Edhe Ju Jeni Nga Ajo Ane Me Vjen Shum Keq Qenke Mbet Shum Mbrapa
    Edhe Shum Shpejt Dota Le Nje Takim Me Ju Edhe Dote Me Njoftosh Ma Per Se Afermi Dota Bem Nje Vizit Te Varrezat E Deshmorve Nese Te Kujtohet
    Tash Te Pershendes Beni33 Pr..

Anėtarėsuar
    27-04-2008
    Postime
    4,230
    e more pdk UNMIKU PO HAN ME THAQIN E JO ME ALBIN KURTIN O IMJER
    KTO MARREZIRA I KAN SHPIK EDHE NDAJ ADEM DEMAQIT KINSE ADEM DEMAQI ESHT NJE SPIUN E NJEJTA PO BEHET EDHE ME ALBIN KURTIN TURP NGA JU
    KTO JAN FJAL TE KAFENEVE O IMJER PDK
    EDHE NESE KE HARRU NE PROTESTEN E 10SHKURIT 2007 NJE NDER VIKTIMAVE ISHTE NJE ISH USHTAR I UQKS OH PDK
    PO TI PASKE MENDJEN SHUM TE POSHTER AJENI JU QE SHANIN IBRAHIM RUGOVEN PA NGURRIM O TE MJER KUR THEM JU FJALEN E KAM TEK JU PERSONALISHT .
    ETASH PER INTERESA PERSONALE PO HANI MENJE SAHAN JU JENI NJERZ PA IDEAL PA MORAL PA SHIQOJE HASHIMIN TEND SE KU JETON NE QFAR PALLATI JETON JO VETEM KY POR QE TE GJITH EDHE RAMUSH HAREDINAJ ME GJITH RRESPEKTIN QE KAM PER TE SI NJE LUFTETAR POR NE PAQ ISHIN TE PA NGOPUR PER BIZNESE TE PISTA
    E TI PDK ME TREGON SE KUSH ESHT SPIUN JU PO FLISNI NE EMER TE PDK-S NUK BESOJ QE KA NEMSENI E PDK-S SI JU NE PDK KA SHUM NJERZ QE FLASIN DHE MENDOJN SHQIP POR KA EDHE TE ATILL QE FLASIN SHQIP POR MENDOJN SERBISHT KET MOS HARRO
    O ZTRI PDK PER KON DOME VOTU NEJSE UN EDI PER TY ME FAL TADIQIN E VOTN TI AHAHAH THAQI E KA SHHPALL HERO NE KOSOVE DIT HISTORIKE A KA HARRU THAQI QE NE SERBI JAN ME MJIRA TRUPA TE SHQIPTARVE TE PA GJETUR QE PO KJO SEBI I MASKROI E AJ HYN SA HER TI TEKT NE KOSOVE KET TI ZOTRI PDK SIKUSRISHT E PASKE HARRU SKE FAJ SE TI NUK SHEF MA LARG BOLET TUA
    TUNG

i/e regjistruar Maska e Daja-GONI
    Anėtarėsuar
    21-03-2006
    Postime
    1,546
    Mitrovica ne fakt eshte e ndare.Shtrohet pyetja se a do te bashkohet perseri apo jo.Une personalisht mendoj se ne fakt gjithmone e ndare do te jet.

Anėtarėsuar
    27-04-2008
    Postime
    4,230
    Zotri ,olindel Un I Kam Then Kti Zotriut Me Nukun Pdk
    Se Nuk Jam Perkrahes I Asnje Prtie Po Ky Sa Duket Qenka Dashuru Ne Thaqin Ska As Gje Te Keqe Por Un Si Qytetar I Kosoves Kam Drejt Te Protestoj Nese Nuk Pajtohem Me Ket Qeveri Apo Po Ky Zotria Me Nicun,pdk Nuk Po Ngurrojka Ta Quan Spiun Dikend Nese Nuk Je Me Te E Un Them Hapur Se Nuk Jam Me Thaqistat Dhe Nuk Kam Qen Me Rugovistat Te Cilet Kan Shkel Mbi Gjakun E Deshmorve
    Un Nuk Jam Komunist I Urrej Komunistat Dhe Titistat

Anėtarėsuar
    27-04-2008
    Postime
    4,230
    Bac, Nuk U Krye Pot Rrejn Pisat

i/e regjistruar Maska e Daja-GONI
    Anėtarėsuar
    21-03-2006
    Postime
    1,546
    Citim Postuar mė parė nga beni33 Lexo Postimin
    Bac, Nuk U Krye Pot Rrejn Pisat
    Jo jo "gabim" e ke ti se eshte krye.Per ata qe gjithmone kan luftuar per poste politike,per pompa benzini,per fabrika e restaurante,eshte krye kjo pune.Ka marre fund.Per ate shkak edhe nuk deshirojne te degjojne kur dikush thot:"Nuk u krye".Nuk deshirojne te degjojne sepse u prishet rehatia dhe pasuria te cilen e kan "fituar"(ishalla ne fyt ju mbetet).Me rendesi per ta eshte te pallen sikur lopet,te falsifikojne historine,te "identifikojne"tradhtaret e kombit dhe ti shperndajne grada ushtarake njeri tjetrit.Per ATA,ka mare fund cdo gje.

Anėtarėsuar
    27-04-2008
    Postime
    4,230

daj gjon

Citim Postuar mė parė nga Daja-GONI Lexo Postimin
    Jo jo "gabim" e ke ti se eshte krye.Per ata qe gjithmone kan luftuar per poste politike,per pompa benzini,per fabrika e restaurante,eshte krye kjo pune.Ka marre fund.Per ate shkak edhe nuk deshirojne te degjojne kur dikush thot:"Nuk u krye".Nuk deshirojne te degjojne sepse u prishet rehatia dhe pasuria te cilen e kan "fituar"(ishalla ne fyt ju mbetet).Me rendesi per ta eshte te pallen sikur lopet,te falsifikojne historine,te "identifikojne"tradhtaret e kombit dhe ti shperndajne grada ushtarake njeri tjetrit.Per ATA,ka mare fund cdo gje.
    edhe un at mendoj se pisat e gezojne lirin e trirmat luftojn
    rsti ma ifresket kur para ca ditesh nje qetnik serb masakroj ne ish ushtar te uqk- as nee nga udhheqesit e qeveris nuk ishte ne varrim se nga friga se mos po nervozohet unmiku sa te poshter qe jan kta njerze ne udhheqesin ton paramendoni ne mediumet tona as gje e veqant kur nje ushtari i hiqet koka pra maskrohet dhe nuk qon pesh as gje
    por sigurisht dote ndodhin gjera edhe tjera me radh ....

Faqja 7 prej 16 FillimFillim ... 56789 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Rexhep Mitrovica
    Nga PORTI_05 nė forumin Elita kombėtare
    Pėrgjigje: 13
    Postimi i Fundit: 06-04-2011, 08:15
  2. Mitrovica mon amour, eshka qė pret shkėndijen
    Nga gentius nė forumin Ēėshtja kombėtare
    Pėrgjigje: 9
    Postimi i Fundit: 01-02-2008, 19:15
  3. Mediat Ne Kosove
    Nga ARIANI_TB nė forumin Aktualitete shoqėrore
    Pėrgjigje: 2
    Postimi i Fundit: 26-03-2006, 19:08
  4. ICG: - UNMIK-u ka lejuar ndarjen e Kosovės
    Nga kosovar nė forumin Tema e shtypit tė ditės
    Pėrgjigje: 10
    Postimi i Fundit: 10-06-2002, 06:51

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •