Close
Faqja 2 prej 16 FillimFillim 123412 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 160

Tema: Mitrovica

Prap e fshehur pas Teje Maska e e panjohura
    Anėtarėsuar
    24-02-2007
    Vendndodhja
    Aty mė gjen, nėn hijen tėnde qė mė le amanet!Nėse tė duket qė kam humb,mė kerko atje ku fryn uragani i kohės,atje do mė gjeshė,duke tė kėrkua Ty!
    Postime
    7,750
    Sa Shum Me Dhemb Zemra
    Per Fjalen Pavaresi
    Athua Moj Mitrovice
    Do Ta Kesh Edhe Ti??

Me Dridhet Edhe Dora
    Kur Kto Vargje Shkruaj
    Nga Friga Ne Zemer
    Mos Po Mbesesh E Huaj!!!!

Athua Do Valoj Flamuri
    Ne Jug E Ne Veri
    Apo Do Te Mbetesh
    E Ndar Nga Ky Gji??
    Rėndesia e njė personi nuk vlerėsohet nga hapėsira qė zė, por nga boshlleku qė le kur nuk ėshtė mė.

i/e regjistruar Maska e Ēaushi
    Anėtarėsuar
    03-05-2006
    Vendndodhja
    Nė Atdhe!
    Postime
    3,283
    Citim Postuar mė parė nga e panjohura
    Sa Shum Me Dhemb Zemra
    Per Fjalen Pavaresi
    Athua Moj Mitrovice
    Do Ta Kesh Edhe Ti??

Me Dridhet Edhe Dora
    Kur Kto Vargje Shkruaj
    Nga Friga Ne Zemer
    Mos Po Mbesesh E Huaj!!!!

Athua Do Valoj Flamuri
    Ne Jug E Ne Veri
    Apo Do Te Mbetesh
    E Ndar Nga Ky Gji??

E Panjohur !

Sa bukur qe e ke thene ...sa shume te shkojka edhe Nacionalja ne Poezi ... por besoi qe Ti je Nacionaliste Moderne tenden e Mbron te huajen se Do ....!?
    E Nderuar Sdo Na Gjej Shpirti Qetsi Pa u Bashku Kah i Thone Shqiperi ....!

Respekte Ty dhe atij qe ka hape temen !
    Dhuro shumė...e prit pak!

Anėtarėsuar
    24-02-2007
    Vendndodhja
    Aty mė gjen, nėn hijen tėnde qė mė le amanet!Nėse tė duket qė kam humb,mė kerko atje ku fryn uragani i kohės,atje do mė gjeshė,duke tė kėrkua Ty!
    Postime
    7,750
    Citim Postuar mė parė nga Ēaushi
    E Panjohur !

Sa bukur qe e ke thene ...sa shume te shkojka edhe Nacionalja ne Poezi ... por besoi qe Ti je Nacionaliste Moderne tenden e Mbron te huajen se Do ....!?
    E Nderuar Sdo Na Gjej Shpirti Qetsi Pa u Bashku Kah i Thone Shqiperi ....!

Respekte Ty dhe atij qe ka hape temen !

Te falenderoj i nderuar kam besim ne ata qe luftuan qe nuk do e humbin sepse do ti mallkojn nenat e deshmoreve,do te na mallkoj ISA BOLETINI qe VENDLINDJA E TIJ TE MBETET NE DORE TE GJAKPIRESIT,do te na mallkoj ADEM JASHARI QE U FLIJUA ME TERE FAMILJEN..........DO TE NA MALLKOJ SHQIPONJA NESE NUK VALON NE VERI.TE GJITH DO TE NA MALLKOJN,pa MITROVICEN E BASHKUAR...
    DHASHT ZOTI TE BASHKUAR TE JEMI TE GJITHE KAH FLITET SHQIP
    ILIRID,QAMERI EPIR KOSOVE SHQIPERI TE GJITHE TE BEHEMI NJE...
    Rėndesia e njė personi nuk vlerėsohet nga hapėsira qė zė, por nga boshlleku qė le kur nuk ėshtė mė.

mall Maska e bili99
    Anėtarėsuar
    05-04-2007
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    1,804
    ...Pershendetje Mitrovices....

Mitrovice e ndare,
    por , nuk ndahet zemra.
    As me lum , gure e bare,
    as me tel me gjemba..

Edhe une nje vit nga ti,
    thitha plumb moj e uruar.
    Dhe nje dite do te vij,
    Te te shoh te bashkuar.

Dhe le te behet more deti kosit,
    Do te jeshe gjithmone e jona.
    Prape do thithim ajrin e fafosit,
    Une , e panjohura dhe Dona.

Tek Kulla e Ises shkova n'Boletin,
    Pashe at shpirtbardhe si bilur.
    Atje pashe Kosoven ,vendin tim,
    Ne nje trup te vetem, nen nje flamur.

Me nderime per Mitrovicen e bashkuar..per Kosoven e bashkuar...per ardhmerine..Shqiptaret e Bashkuar.......
    bili99,USA

Anėtarėsuar
    24-02-2007
    Vendndodhja
    Postime
    7,750
    Citim Postuar mė parė nga bili99
    ...Pershendetje Mitrovices....

Mitrovice e ndare,
    por , nuk ndahet zemra.
    As me lum , gure e bare,
    as me tel me gjemba..

Edhe une nje vit nga ti,
    thitha plumb moj e uruar.
    Dhe nje dite do te vij,
    Te te shoh te bashkuar.

Dhe le te behet more deti kosit,
    Do te jeshe gjithmone e jona.
    Prape do thithim ajrin e fafosit,
    Une , e panjohura dhe Dona.

Tek Kulla e Ises shkova n'Boletin,
    Pashe at shpirtbardhe si bilur.
    Atje pashe Kosoven ,vendin tim,
    Ne nje trup te vetem, nen nje flamur.

Me nderime per Mitrovicen e bashkuar..per Kosoven e bashkuar...per ardhmerine..Shqiptaret e Bashkuar.......
    bili99,USA
    Te lumt dora qe shkruan
    E mendja tu befte nur
    Qe na i ngjall kto shpresa
    T'valoj nje flamur!!!!

sa bukure e ke thene me gjuhen e zemres te lumt!!!!!

Anėtarėsuar
    24-02-2007
    Vendndodhja
    Postime
    7,750
    Mitrovice!!!!

A degjoni ju nje klithm nga varri
    A degjoni nje thirrje tek blini
    A degjoni more ju qe pranuat ndarje
    A degjoni thirrje nga ISA BOLETINI!

Pse me lat ne dore te shkaut
    Pse me ndat nga gjiri i vellaut
    Pse kullen ma late shkret
    Pse mua me lat atje vet???

Nuk meritova te me ndani
    Nuk luftova te jetoni te ndar
    Luftova per ti bashkuar
    Te gjithe popullin SHQIPTAR!!

Mbi kete lum te uruar
    Rrethojat me gjemba qendrojn
    Ne qytetin tim te lindjes
    As varret s'mund ti vizitojm!

Do ju mallkojn Nenat
    Qe mbeten me duar ne gji
    I dhan me te shtrejtit e tyre
    Qe ne te jetojm ne liri!!!!!!

Anėtarėsuar
    24-02-2007
    Vendndodhja
    Postime
    7,750
    Dita e qlirimit?????

Mitrovice qe nuk ke feste
    Athua e bren ndokend?
    Nuk ke dite qlirimi
    Nuk valon flamuri
    Sepse telat gjembor
    Na jan bere si muri
    Festuan te gjithe
    E ne q'te festojm??
    Skem date ase dite
    Se te lire nuk jetojm
    Me padurim presim
    Te gjithe pavaresin
    Po me Mitrovicen e ndar
    Sdi si ta festojm LIRIN!!!!!!!

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    22-06-2007
    Postime
    11
    Mu be mishi kokrra kur lexova kto vargje qe dridhin rrenjet e cdo shqiptari te vertet!
    e_panjohura dhe billi99 pranoni pershendetjet me te forta nga une per kto vargje qe aq shume te bejne krenar edhe njekohesisht te bejn te ulesh koken
    kur e din mire qe toka jon eshte e ndare per fajin e disa pisave qe frymojn Shqip neper zyret e Prishtines!
    Flm per temen, ndersa sa jem te interesuar per MITROVICEN duket qart qe askush nuk shkruan ne perjashtim te 4/5 personave.
    PSE!!aq shume u shkruka per kishat ortodokse greke ne Shqiperi e nuk u shkruka per nje vend te pasur shqiptar siq eshte Mitrovica!?

Therras Albo'n(bosin te forumit) te shkruaj ketu dhe te mundohet te pergjigjet

Pse aq shume ben polimnik per perkrahje te Greqis dhe nuk shkruan nje fjal per qeshtjen tone shqipatre Mitrovicen?

Anėtarėsuar
    24-02-2007
    Vendndodhja
    Postime
    7,750
    Citim Postuar mė parė nga GjakMalsori
    Mu be mishi kokrra kur lexova kto vargje qe dridhin rrenjet e cdo shqiptari te vertet!
    e_panjohura dhe billi99 pranoni pershendetjet me te forta nga une per kto vargje qe aq shume te bejne krenar edhe njekohesisht te bejn te ulesh koken
    kur e din mire qe toka jon eshte e ndare per fajin e disa pisave qe frymojn Shqip neper zyret e Prishtines!
    Flm per temen, ndersa sa jem te interesuar per MITROVICEN duket qart qe askush nuk shkruan ne perjashtim te 4/5 personave.
    PSE!!aq shume u shkruka per kishat ortodokse greke ne Shqiperi e nuk u shkruka per nje vend te pasur shqiptar siq eshte Mitrovica!?

Therras Albo'n(bosin te forumit) te shkruaj ketu dhe te mundohet te pergjigjet

Pse aq shume ben polimnik per perkrahje te Greqis dhe nuk shkruan nje fjal per qeshtjen tone shqipatre Mitrovicen?
    Se pari te falenderoj qe e lexove se me duket qe ne kete tem lere qe shum pak shkruhet por sa e vrejta une edhe shum pak lexohet....Mua me dhemb shpirti per qdo pellemb toke te Kosoves por Mitrovicen e perjetoj me teper pasi jetoj ketu dhe shof qe jemi te tradhetuar,me apo pa dashje shkelem mbi gjakun e derdhur,bijt dhe bijat tona kurr nuk do na falin qe mbetem keshtu te cunguar por as ata qe paten gisht ne kete ndarje sdo jen te qet as kur te vdesin nese mbetet keshtu,do jen te mallkuar nga ne te gjithe.....

Anėtarėsuar
    24-02-2007
    Vendndodhja
    Postime
    7,750
    MITROVICE!!

Mbrem u ula pran ures se lumit Iber dhe veshtroja qytetin tim!Mu duk qe qante qe kishte mbet i okupuar por qaja edhe une,mendoja feminin time qe e kisha kalua atje e tani na eshte bere molle e ndaluar.Athua pyes veten a do te kam mundesi te dale edhe njeher ne maje te kalas dhe te frymoj Shqip.
    Padashje syt me shkuan ne kishen ortodokse qe kishin ndertua atje ku kurr nuk kishte pas kish dhe aq shum reflektor kishte sa qe me ate ndriqim do kishte rrym te mjaftuar per tere qytetin ani qe ajo rrym eshte nga pjesa jugore e ne ishim ne terr te plot...Sa te padrejtat po na behen e ne thuase jemi verbua as nuk shofim me larg se hunda,merremi me gjerat qe fare nuk qojn pesh mendoja dhe nga vetevetja kerkoja pergjigjeje sepse nuk ke kend ta pyetesh asgje te gjithe thon qe Mitrovica nuk do ndahet por ajo ne fakt eshte ndar....Shiqoj panderprer pullazin e shtepis sime qe verehet nga ketu dhe me duket qe zemra po me del nga vendi qe nuk mund ti ofrohem...Ah sikur te mundem edhe njeher te hyj lirshem ne ate vend ku linda dhe u rrita ku qava dhe qesha....Ndoshta dikush kujtohet per kete

Faqja 2 prej 16 FillimFillim 123412 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Rexhep Mitrovica
    Nga PORTI_05 nė forumin Elita kombėtare
    Pėrgjigje: 13
    Postimi i Fundit: 06-04-2011, 08:15
  2. Mitrovica mon amour, eshka qė pret shkėndijen
    Nga gentius nė forumin Ēėshtja kombėtare
    Pėrgjigje: 9
    Postimi i Fundit: 01-02-2008, 19:15
  3. Mediat Ne Kosove
    Nga ARIANI_TB nė forumin Aktualitete shoqėrore
    Pėrgjigje: 2
    Postimi i Fundit: 26-03-2006, 19:08
  4. ICG: - UNMIK-u ka lejuar ndarjen e Kosovės
    Nga kosovar nė forumin Tema e shtypit tė ditės
    Pėrgjigje: 10
    Postimi i Fundit: 10-06-2002, 06:51

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •