Close
Faqja 0 prej 16 FillimFillim 1210 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 160

Tema: Mitrovica

i/e regjistruar Maska e @rdi@n@
    Anėtarėsuar
    28-09-2005
    Postime
    52

Mitrovica

ok forumista ketu thoni qa te keni per mitrovicen,sidomos problemin qe ka ky vend,kinse qytet i ndarė

Prap e fshehur pas Teje Maska e e panjohura
    Anėtarėsuar
    24-02-2007
    Vendndodhja
    Aty mė gjen, nėn hijen tėnde qė mė le amanet!Nėse tė duket qė kam humb,mė kerko atje ku fryn uragani i kohės,atje do mė gjeshė,duke tė kėrkua Ty!
    Postime
    7,750
    Eh more zoteri po kujt i intereson te debatoj per Mitrovicen tani??
    Mitrovica si qe e quanim Qyteti i minatoreve u zhduk mbetem te ndar e te varfer si mos te ishim pjes e kosoves.Q'ndodhi keshtu kujt i shkoj per shtati kjo?Te debuarit nga pjesa veriore nuk kan vend askund,ne pike te dimrit u debuan nga pushtetaret prej banesave dhe strehimoreve qe ata te shkretit s'kishin tjeter zgjidheja.Kurse banesat dhe shtepit tona ngelen ne at pjes dhe askush nuk i deboi ata gjakpiresa por gezojn shtepit tona.Apelojn zoterit e pushtetit mos te shiten pronat,po si te jetojm more zoteri?A mos vall ndonjerit i gjetet ndonje zgjidhje?Jo Nese ke te holla te paguash qira do strehohesh nese jo ke per te ngelur nen tenda dhe askush nuk ta ven veshin.Nese ka diqka qe nuk eshte e vertet ju lutem te me permiresoni une kam ende shum per te shkrua per Mitrovicen qytetin nga i cili edhe u nis shpartallimi i Jugosllavis ishin minatoret dhe studentat nismetar te kesaj po ku jan tani ata minator ??Jetojn me 50 euro ne muaj qe as buke nuk ju del te blejn.
    e panjohura

Anėtarėsuar
    24-02-2007
    Vendndodhja
    Aty mė gjen, nėn hijen tėnde qė mė le amanet!Nėse tė duket qė kam humb,mė kerko atje ku fryn uragani i kohės,atje do mė gjeshė,duke tė kėrkua Ty!
    Postime
    7,750
    Qyteti ime! (MITROVICES)

ENDRROVA QYTETIN TIM
    ISHTE I BASHKUAR
    U ZGJOVA NGA GJUMI
    E GEZUAR SHIQOJA PER RRETH
    KJO ISHTE VETEM ENDERR
    THON FAJTOR ESHTE LUMI
    QE JEMI TE NDARE
    MORE TE GJORE
    Q'FAJ JU KA LUMI?
    AI ESHTE ME GURE E ME UJE
    AI NUK DIN TE NENSHKRUAJ!!
    TI QE PRANOVE NDARJEN
    NUK ISHE LUFTETAR
    ATA QE U VRAN
    E SHKUAN NE AMSHIM
    NUK LUFTUAN PER NDARJE
    PO PER BASHKIM!!!

e panjohura
    Rėndesia e njė personi nuk vlerėsohet nga hapėsira qė zė, por nga boshlleku qė le kur nuk ėshtė mė.

* Yllėza e forumit *
    Anėtarėsuar
    02-10-2004
    Vendndodhja
    Gjilan
    Postime
    454
    Une jam e bindur se problemi i Mitrovices do te zgjidhet,ndryshe nuk ben te mbetet e ndare assesi.
    Uroj qe keta politikanet tone ta largojne ate delirium qe i ka mberthyer dhe te bejne dicka ne kete aspekt se brezat e ardhshem do te na shajne.
    ArsGothicė

Anėtarėsuar
    24-02-2007
    Vendndodhja
    Postime
    7,750
    Asgje te mire nuk shof ne ardhmerin e Mitrovices,dikur ushqente nje popullat te tere me gjigantin e saj TREPQA e tani skamja dhe mjerimi eshte ajo qe dominon ne qytetin tim te ndar.Edhe te gjallet edhe te vdekurit na mbeten ne at pjes te falur nga dora e atyre qe me se paku luftuan atyre qe me se paku i preku ne zemer humbja e te dashurve.Nga ky qytet filloi krenarija e te qenurit Shqiptar,me dite te tera minatoret filluan kerkesat e tyre dhe popullit po ku jan minatoret sot?Kush ju ve syrin atyre qe jetojn ne gjendje mjerimi.Asgje te drejt nuk shof nese qyteti im mbetet i ndar,nese me percjellje te KFOR-it duhet te shkoj ta vej nje lule mbi varreza kurse shtepin time mund ta shof vetem enderr se ne realitet e shfrytezon ai qe me vrau e me deboj.

e panjohura
    Rėndesia e njė personi nuk vlerėsohet nga hapėsira qė zė, por nga boshlleku qė le kur nuk ėshtė mė.

* Yllėza e forumit *
    Anėtarėsuar
    02-10-2004
    Vendndodhja
    Gjilan
    Postime
    454
    Mitrovica jone,krenaria e shqipeve te Kosoves eshte shnderruar ne nje lloj Muri Berlini shqiptar.
    Po behem edhe un optimiste se edhe ashtu ne shqiptaret jemi populli me optimiste ne bote edhe po them do te behet mire :d
    ArsGothicė

Anėtarėsuar
    28-09-2005
    Postime
    52
    Ok njerez edhe pse nuk jetoj ne kosove,ndoshta nuk mund te flas se ju atje dini me mir si shkojn gjerat,por vetem nje dua te ju them,jeni optimist,se si e shliruam kosoven te njejten gje do e e bejm edhe me mitrovicen,se aman eshte zemra e kosoves,dhe krenaria e saj,e ne do jemi ata qe do e kthejm shkelqimin e mitrovices qe kishte me par

Anėtarėsuar
    28-09-2005
    Postime
    52
    Citim Postuar mė parė nga e panjohura
    Qyteti ime! (MITROVICES)

ENDRROVA QYTETIN TIM
    ISHTE I BASHKUAR
    U ZGJOVA NGA GJUMI
    E GEZUAR SHIQOJA PER RRETH
    KJO ISHTE VETEM ENDERR
    THON FAJTOR ESHTE LUMI
    QE JEMI TE NDARE
    MORE TE GJORE
    Q'FAJ JU KA LUMI?
    AI ESHTE ME GURE E ME UJE
    AI NUK DIN TE NENSHKRUAJ!!
    TI QE PRANOVE NDARJEN
    NUK ISHE LUFTETAR
    ATA QE U VRAN
    E SHKUAN NE AMSHIM
    NUK LUFTUAN PER NDARJE
    PO PER BASHKIM!!!

e panjohura
    e PANJOHURA KOMPLIMENTA
    E KE SHKRUAR YLL FARE

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    26-02-2007
    Postime
    37
    Une mendoj qe qeshtja e Mitrovices te zgjidhet ne kuader te rezolutes se re per Kosoven, se ne te kunderten mendoj se do kemi probleme. Shpresoj qe t'mos ket bere apo mos te beje kushdo qofte pazarlleqe me pjesen e pandashme te Kosoves, se ne aspektin emocional po e them do ta marrim me menyra tjera, te pakten keshtu une shpresoj. Asesi nuk duhet te rrime duarkryq e te shiqojme se qka do behet, duke e ditur se edhe Bota nuk e ka fort dert se qka ne mendojme, por nese jemi kembengules do ja arrijm qellimit qe Kosova se bashku me Mitrovicen duhet te kete Pavaresine.

Anėtarėsuar
    28-09-2005
    Postime
    52
    Citim Postuar mė parė nga Cobain
    Une mendoj qe qeshtja e Mitrovices te zgjidhet ne kuader te rezolutes se re per Kosoven, se ne te kunderten mendoj se do kemi probleme. Shpresoj qe t'mos ket bere apo mos te beje kushdo qofte pazarlleqe me pjesen e pandashme te Kosoves, se ne aspektin emocional po e them do ta marrim me menyra tjera, te pakten keshtu une shpresoj. Asesi nuk duhet te rrime duarkryq e te shiqojme se qka do behet, duke e ditur se edhe Bota nuk e ka fort dert se qka ne mendojme, por nese jemi kembengules do ja arrijm qellimit qe Kosova se bashku me Mitrovicen duhet te kete Pavaresine.
    Pajtohem plotesisht

Faqja 0 prej 16 FillimFillim 1210 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Rexhep Mitrovica
    Nga PORTI_05 nė forumin Elita kombėtare
    Pėrgjigje: 13
    Postimi i Fundit: 06-04-2011, 08:15
  2. Mitrovica mon amour, eshka qė pret shkėndijen
    Nga gentius nė forumin Ēėshtja kombėtare
    Pėrgjigje: 9
    Postimi i Fundit: 01-02-2008, 19:15
  3. Mediat Ne Kosove
    Nga ARIANI_TB nė forumin Aktualitete shoqėrore
    Pėrgjigje: 2
    Postimi i Fundit: 26-03-2006, 19:08
  4. ICG: - UNMIK-u ka lejuar ndarjen e Kosovės
    Nga kosovar nė forumin Tema e shtypit tė ditės
    Pėrgjigje: 10
    Postimi i Fundit: 10-06-2002, 06:51

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •