Close
Faqja 2 prej 3 FillimFillim 123 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 25
    knvb Maska e knvb
    Anėtarėsuar
    09-07-2004
    Vendndodhja
    ne memke te dheut
    Postime
    10
    blendaa mendoj se je ende e vogel per te kuptuar ceshte dashuria por nejse sa te rosh do mesosh kshu i thon nje shprehje te urt mendoj se tashme je 17 e ai dikur te ka dashur ajo dikur mund te jet kur ti ke qen 15 e mendoj qe ne kte mosh ske ndjenj dashurie thjesht jan emocione te vogla qe me von kthehen ne emocione te medha sigurisht kto emocione jan nga mosha dmth nga adoleshenca,sic edhe te kan then nese dikush te ka dashur te do ende por besoj qe kto jan vec ndjenja adoleshence,nejse ti mund tja japesh rastin atij meqe e do por me von mos u bej pishmene nese do zhgenjehesh sepse me von do i mendosh me ndryshe gjerat por tek e fundit sje as e para e as e fundit bej ate ca te thot zemra sepse zemra eshte mir te komandoj ne dashuri,po mendove me mendje te evshtir do e kesh e zdo e kesh te gjat nese lidhesh em ate dikushin qe te ka dashur dikur e qe tashme po e don ti, te uroj gjith te mirat e me krah te lehta kte gje e shum suksese ne shkoll

patriot Maska e shoku_tanku
    Anėtarėsuar
    18-09-2006
    Vendndodhja
    Tiranė
    Postime
    3,395
    Citim Postuar mė parė nga Pratolini
    Kur them qe mund te ndertohet nje text nga ata te BBF, kjo ka edhe pergjigjen brenda. Gjithsesi po e them ne menyre me te drejteperdrejte !

Ti moj goce je nje adoleshente, dhe s ka dyshim qe duke qene ne kete moshe je dhe idioleshente! Ne dashuri nuk ka au iu, ose e do robin ose nuk e do.
    Historira si puna e kesaj me deshi se doja pastaj e doja po s na lane dhe pastaj me deshi po se doja me......bla bla bla, jane budallalliqe te moshes.
    Me vjen keq nese po te flas pak ashper se je ende e vogel dhe nuk ke faj, por ja qe e verteta eshte keshtu.
    Prandaj nese e do kete robin, leri pordhet dhe ik thuaji vete e para qe degjo mor mik se une te pelqej shume, ose perndryshe hiq dore nga ai dhe mos bej qaramanen. Me respekt Pratolini !
    Po pse kaq i ashper a derbardh?!...mos harro se edhe ti ke qene dikur 17 vjec,
    mundohu ta ndihmosh vajzen e shkrete ne vend qe ta sulmosh kaq ashper...apo ndoshta je xheloz sepse ne periudhen tone te adoleshences,te tilla gjera i kishim te ndaluara me ligj familjar

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    06-05-2005
    Vendndodhja
    Shkoder
    Postime
    139
    Citim Postuar mė parė nga blendaa
    o unforgiven II une nuk kam luajtur me ndjenjat e tij por nuk e kam shikuar e kupton ti kete ??? nuk i kam dhene rast asnjeher. si dhe une e kam ditur qe me ka dashur mirpo ... nuk di qte them !!!
    Po blenda e kuptoj une kete, kengen ta thashe si sugjerim nuk pretendova me zgjidh problemin tend me nje kenge, tani them jepi ndonje rast atij djalit, o sot o kurre.
    Kur u ndane, keshtu na rane.

i/e regjistruar Maska e XX22
    Anėtarėsuar
    22-10-2006
    Vendndodhja
    usa
    Postime
    388
    ne fakt e dua e nuk e di nese ai eshte vetem duke u hakmarre apo me do ?
    Eshte duke u hakmarre,meshkujt kane seder me te theksuar se femrat.Siē e ke vene re ti qe ai te donte edhe ai e ve re qe ti ke filluar ta duash ndaj eshte pergatitur te te ktheje te njejten gje.Ai eshte lenduar dikur kerkon te kenaqe sedren e vet te te bej edhe ty te vuash per te.Te uroj qe zemrat e juaja ti lene menjane inatet dhe te takohen ne nje pike te perbashket qe nuk le vend per meri ''dashuria'';ndryshe kjo loje zgjat gjate ti do merzitesh dhe do te tregohesh serish indiferente si dikur e ai sapo sheh largimin tend fillon te ndryshoje taktike pra si macja me miun dhe vetem do te vuani me gjate.Kur thua se dua te perfundoj shkollen pastaj etj kjo nuk eshte shpesh ne doren tone,sepse ne momentin qe ti mbaron shkollen ai eshte larguar teresisht nga ty dhe ne krah del nje tjeter ,kjo do te leje pasoja ne jete qe une i quaj ''dashuri e pajetuar''qe do te thote te te mbese pishman gjithe jeten dhe dicka qe ti i jep gjithmone endrra dhe kujtime te paqena dhe i vesh me iluzione sepse kurre nuk e mesove si ishte ajo dashuri,edhe kur te jeshe me dike tjeter qe mendon se e do vjen nje cast dhe zemerohesh apo ndodhin keqkuptime ,njeriu hidhet menjehere si me parashute ne kujtimet qe te lene dashurite e pajetuara dhe te duket sikur pikerisht ajo qe nuk jetove ishte me e mira per ty.eshte si ajo shprehja;''gjithmone kerkon ate qe nuk ke''.zgjuarsia ne kete rast eshte qe edhe me djalin te njihesh edhe shkolla te shkoje ne rrjedhen qe ka filluar,ne menyre qe te mos te te ngelen enigma dashurish dhe konfuzione.

jom mo i bukri katunit Maska e TikTak
    Anėtarėsuar
    26-04-2005
    Postime
    1,633
    jam 17 veqe dhe kam nje djal qe me pelqen. ai para ca vitesh me donte edhe pse nuk ma ka thene, kurse une as qe e kam shikuar. tani eshte me ndryshe mua me pelqen ai, ne fakt e dua e nuk e di nese ai eshte vetem duke u hakmarre apo me do ? une nuk kam ndermend te lidhem me dike pa e perfunduar shkollimin mirpo a djalosh me te vertet me pelqen
    ti qeke under-age mi. ik e bli i barby hahahahahahaha
    no glove no love

ik e bli i barbi????? vertet mendon keshtu TikTak???? po ti nuk ke dashur diken ne kete moshe apo e ke harruar fare moshen e adoleshences ???

lepurushe Maska e bebushja
    Anėtarėsuar
    21-02-2006
    Vendndodhja
    N18-1HG
    Postime
    1,886
    jam 17 veqe dhe kam nje djal qe me pelqen. ai para ca vitesh me donte edhe pse nuk ma ka thene, kurse une as qe e kam shikuar. tani eshte me ndryshe mua me pelqen ai, ne fakt e dua e nuk e di nese ai eshte vetem duke u hakmarre apo me do ? une nuk kam ndermend te lidhem me dike pa e perfunduar shkollimin mirpo a djalosh me te vertet me pelqen
    kur ti nuk e ke ven re qe ai te donte ,nga e di ti qe ai te donte ty??????
    tani ti e pelqen ate? ja ke then kete?
    dhe nese ja ke then ,cte ka then ai?
    nese ty te pelqen ai djalosh ,kjo nuk perben problem per shkollen tende
    tani BLENDA do te them dicka ne kofidence "te pelqesh dhe te duash jan dy gjera pak larg ,dhe pse ne pamje te pare te duken afer"
    kjo qe ke treguar ti nuk eshte dashuri (nese ka dicka me shum athere ndryshon puna)
    te pershendes
    Asgje nuk e tradheton me teper karakterin e nje njeriu se sa gjerat me te cilat ai tallet.

Citim Postuar mė parė nga bebushja
    kur ti nuk e ke ven re qe ai te donte ,nga e di ti qe ai te donte ty??????
    tani ti e pelqen ate? ja ke then kete?
    dhe nese ja ke then ,cte ka then ai?
    nese ty te pelqen ai djalosh ,kjo nuk perben problem per shkollen tende
    tani BLENDA do te them dicka ne kofidence "te pelqesh dhe te duash jan dy gjera pak larg ,dhe pse ne pamje te pare te duken afer"
    kjo qe ke treguar ti nuk eshte dashuri (nese ka dicka me shum athere ndryshon puna)
    te pershendes
    hahaha bebushe mos e tremb gocen me keto filozofite e tua se do qaje ajo pastaja se kur i thot gjyshja kshu hemmm lol

nejse ti blenda e ke per here te pare me duket dhe te ka zene qymyri qe po te zuni ai eshte keq :P

beje kshu ti si TATJANA me ONEGININ : po marr guximin te te shkruaj o ONEGINI im etj etj futi nje te propozume vete ti dhe te jesh e sigurte qe qe ai nuk do te thoe joo :P

tung: gjith te mirat te uroj

i/e regjistruar Maska e Jimmi_1978
    Anėtarėsuar
    10-11-2006
    Vendndodhja
    Larg
    Postime
    443
    E di ai tash qe ty te pelqen? Ia ke thene atij? Nese po dhe nuk te eshte pergjigjur atehere vazhdo tjeter rruge. Nese nuk ia ke thene atehere mos e humb rastin, shko e tregoji atij.
    Barca

lepurushe Maska e bebushja
    Anėtarėsuar
    21-02-2006
    Vendndodhja
    N18-1HG
    Postime
    1,886
    Citim Postuar mė parė nga halloween_21
    hahaha bebushe mos e tremb gocen me keto filozofite e tua se do qaje ajo pastaja se kur i thot gjyshja kshu hemmm lol

nejse ti blenda e ke per here te pare me duket dhe te ka zene qymyri qe po te zuni ai eshte keq :P

beje kshu ti si TATJANA me ONEGININ : po marr guximin te te shkruaj o ONEGINI im etj etj futi nje te propozume vete ti dhe te jesh e sigurte qe qe ai nuk do te thoe joo :P

tung: gjith te mirat te uroj
    hahahaahahha boll mo ti me kete oneginin dhe tatjanen se vall i njef kjo vall si njef e bere gocen corap fare ,kurse une ja kam then ne" kofidenceeeeeee"
    ic mi mos ja vare ti se po te deshi vjen vet prap ai,ti shif shkollen mi (se vet e the qe nuk do lidhesh me asnje pa mbaruar shkollen),,,,lol
    Asgje nuk e tradheton me teper karakterin e nje njeriu se sa gjerat me te cilat ai tallet.

Faqja 2 prej 3 FillimFillim 123 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •