Close
Faqja 0 prej 3 FillimFillim 12 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 25

Dikur me donte e une jo, tani une e dua e ai ?

jam 17 veqe dhe kam nje djal qe me pelqen. ai para ca vitesh me donte edhe pse nuk ma ka thene, kurse une as qe e kam shikuar. tani eshte me ndryshe mua me pelqen ai, ne fakt e dua e nuk e di nese ai eshte vetem duke u hakmarre apo me do ? une nuk kam ndermend te lidhem me dike pa e perfunduar shkollimin mirpo a djalosh me te vertet me pelqen

Moderator Maska e Pratolini
    Anėtarėsuar
    10-01-2007
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    724
    Mund te ndertohet nje tekst kenge nga ato te BBF e shkelqyer me kete historine tende !

bebe_e_logel Maska e idushe_
    Anėtarėsuar
    07-03-2007
    Vendndodhja
    home..
    Postime
    51
    Citim Postuar mė parė nga Pratolini
    Mund te ndertohet nje tekst kenge nga ato te BBF e shkelqyer me kete historine tende !
    Po lere text mer po jep nje mendim qe ta ndimosh gocen se o ne hall tmodh !

Ne qofte se nje person te ka dashur dikur .. te do gjithmon..!

Nese ti ja ke nxir atij dhe nuk i ke vlersu asigjo .. ateher kujdesss cdo veprim me mend ne koke !

Kaq kisha una ! Pacim!
    **Wanted by many owned by none!!!**

Moderator Maska e Pratolini
    Anėtarėsuar
    10-01-2007
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    724
    Kur them qe mund te ndertohet nje text nga ata te BBF, kjo ka edhe pergjigjen brenda. Gjithsesi po e them ne menyre me te drejteperdrejte !

Ti moj goce je nje adoleshente, dhe s ka dyshim qe duke qene ne kete moshe je dhe idioleshente! Ne dashuri nuk ka au iu, ose e do robin ose nuk e do.
    Historira si puna e kesaj me deshi se doja pastaj e doja po s na lane dhe pastaj me deshi po se doja me......bla bla bla, jane budallalliqe te moshes.
    Me vjen keq nese po te flas pak ashper se je ende e vogel dhe nuk ke faj, por ja qe e verteta eshte keshtu.
    Prandaj nese e do kete robin, leri pordhet dhe ik thuaji vete e para qe degjo mor mik se une te pelqej shume, ose perndryshe hiq dore nga ai dhe mos bej qaramanen. Me respekt Pratolini !

Ngelem unė! Maska e DI_ANA
    Anėtarėsuar
    30-12-2006
    Vendndodhja
    France.
    Postime
    5,874
    Citim Postuar mė parė nga Pratolini
    Kur them qe mund te ndertohet nje text nga ata te BBF, kjo ka edhe pergjigjen brenda. Gjithsesi po e them ne menyre me te drejteperdrejte !

Ti moj goce je nje adoleshente, dhe s ka dyshim qe duke qene ne kete moshe je dhe idioleshente! Ne dashuri nuk ka au iu, ose e do robin ose nuk e do.
    Historira si puna e kesaj me deshi se doja pastaj e doja po s na lane dhe pastaj me deshi po se doja me......bla bla bla, jane budallalliqe te moshes.
    Me vjen keq nese po te flas pak ashper se je ende e vogel dhe nuk ke faj, por ja qe e verteta eshte keshtu.
    Prandaj nese e do kete robin, leri pordhet dhe ik thuaji vete e para qe degjo mor mik se une te pelqej shume, ose perndryshe hiq dore nga ai dhe mos bej qaramanen. Me respekt Pratolini !
    Pratolini edhe mua me bere te qaj nga rreptesia e fjaleve te tua,jo me nje 17 vjecare!!!

Kurse ty vajze do te te thoja....
    Ka nje kohe per cdo gje ne kete jete....per te punuar,per tu shkolluar,per te kenduar,per te lexuar,per te qare,per te qeshur etje etj.......dhe midis ketyre ka edhe nje kohe per te dashuruar!
    Nqs ai djale te pelqen thuaja qe e do,shprehe ate qe ke ne zemer,sepse po ta mbash brenda vetes nje dite do te behesh pishman dhe do te jete teper vone!
    Dashuria e dashur nuk pengon aspak shkollimin.............
    "Carpe Diem"

I qete Maska e BEHARI
    Anėtarėsuar
    28-12-2005
    Vendndodhja
    ME MENDJE DHE ZEMER NE SHKODER!!
    Postime
    2,119
    EH !kurse une do i sunjeroja Goces meqense qenka ne shkolle,ti vere mendjen mesimeve me qellim qe te behet dikushi ne jete!nga qe qena akoma e re!
    mas andej i ke te gjitha shancet qe te zgjedhesh dhe te te zgjedhin!!!
    mbase jam dhe gabim por ky eshte vetem mendim!

Faleminderit per kshillat te gjith juve mirpo kisha nje pytje per DI_ANA-n a mendon me te vertete qe dashuria nuk e pengon aspak shkollimin???

FLM

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    06-05-2005
    Vendndodhja
    Shkoder
    Postime
    139
    Te keshilloj kengen e Redon Makashit: dikur une luaja me ndjenjen e saj.
    Kur u ndane, keshtu na rane.

i/e regjistruar Maska e juniku
    Anėtarėsuar
    09-01-2003
    Vendndodhja
    ATHINE GREQI
    Postime
    96
    qe dikur te ka dashur dhe nuk e dije eshte dicka e natyrshme .po qe se te jepet mundesia te mesosh qellimin e vertete te tij athere do te te mesoje vete koha si te veprosh .Une po te doja me te vertete nje vajze nuk do te hiqja dore derisa vete ajo te me kundershtonte plotesisht nuk do te luaja me ndjenjat e mia.ne dashuri te paster nuk ka vend kapricoja.

o unforgiven II une nuk kam luajtur me ndjenjat e tij por nuk e kam shikuar e kupton ti kete ??? nuk i kam dhene rast asnjeher. si dhe une e kam ditur qe me ka dashur mirpo ... nuk di qte them !!!

Faqja 0 prej 3 FillimFillim 12 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •