Close
Faqja 0 prej 2 FillimFillim 12 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 18

Nuk e dij se çka dua, e çka nuk dua?

Pershendetje forumi.

Kam nje problem te madh ne jete. Jam tip teper temperament dhe gjaknxehte. Marr shume shpejte vendime, nuk mendoj fare dhe pastaj me vone, pendohem pse bera ashtu. Dashurohem shpejt ne gjerat, nisi investoj ne ato gjera, qoft investim material apo shpirteror apo kohor, pas nje kohe, cdo gje me duket bajate, e pa vlere dhe rinis nga e para. E kam nje problem te madh ne jete, nuk e di se cka dashuroj dhe cka nuk dashuroj.
    ¿Quién ganará la Champions? = BARÇA

i/e regjistruar Maska e elen
    Anëtarësuar
    07-01-2005
    Vendndodhja
    United States of Albania
    Postime
    919
    Citim Postuar më parë nga Manci Lexo Postimin
    Pershendetje forumi.

Kam nje problem te madh ne jete. Jam tip teper temperament dhe gjaknxehte. Marr shume shpejte vendime, nuk mendoj fare dhe pastaj me vone, pendohem pse bera ashtu. Dashurohem shpejt ne gjerat, nisi investoj ne ato gjera, qoft investim material apo shpirteror apo kohor, pas nje kohe, cdo gje me duket bajate, e pa vlere dhe rinis nga e para. E kam nje problem te madh ne jete, nuk e di se cka dashuroj dhe cka nuk dashuroj.

Dont worry.
    Do hash ca shuplaka të ngrohta nga jeta dhe këto symptomat do të të kalojnë pa u kuptuar fare.
    Never take life seriously. Nobody gets out alive anyway

i/e regjistruar Maska e XX22
    Anëtarësuar
    22-10-2006
    Vendndodhja
    usa
    Postime
    388
    ah c'na ke thene keto simptoma i kemi te gjithe.Mami me te qeshur me thote:''ti je bere pishman qe ke lindur''lol.Kjo eshte nje gjendje konfuzioni qe i ndodh personave qe kane qene shume te llastuar edhe nazeli te vegjel.Ju pelqen te eksplorojn dhe jeta aktive pasi per to cdo gje humbet vlerat nese behet monotone.Kur flas per tu zere se po flas per veten hahaa edhe rrall me ndodh por me kete pershkrim je shume tekanjoz sikur je femer mer cun.

Aq me plas... Maska e Sa Kot
    Anëtarësuar
    19-12-2005
    Postime
    1,044

Talking

Ate qe ti e quan problem, une e quaj dhunti.

S'ka gje me te bukur se te riciklosh te vjetren dhe te sjellesh gjera te reja ne jete.

Vetem mundohu qe nqs gjen dike qe ja vlen, mos e grupos te ata qe i riciklon, mbaji verdalle...bej muhabet, meso prej tyre. S'humbet gje.

Ja se ca thote Madea rreth kesaj:

As qe du me dit!

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    14-11-2007
    Vendndodhja
    ne kabul tu bo plazh
    Postime
    784
    Pershendetje forumi.

po pse merzitesh?ti ke dicka te mir<NUK DOREZOHESH> dhe cdo gje e hedh mas kraheve per te filluar dicka tjeter me te bukur.mos e vrit menjen se je ne rregull.sa per ate qe je gjaknxeht te gjith jan pak.esht temperamenti shqiptar.respekte

i/e regjistruar Maska e samer
    Anëtarësuar
    21-09-2003
    Vendndodhja
    atje ku ka ere te paster dhe qiell te kalter
    Postime
    129
    Pershendetje forumi.

Disa i din vete gabimet qe ben perse nuk i ve ato qe ti rregullosh pak nga pak keshtu si perfundimisht nuk do jene me probleme

i/e regjistruar Maska e Dorontina
    Anëtarësuar
    22-09-2006
    Vendndodhja
    "In your dreams making you happy"Nese e ke humb dashurin e ke humb aryen e jetes, nese ende se ke gjet ke arsye te jetojsh "
    Postime
    3,488
    Ketu ne belgjik thojme; me se miri te mesojn gabimet....
    por pesimist e burr nuk duhet te jesh kurr
    "Msyja Henes po smujte me u ndal ne Hene,mbi yje ateron gjitsesi" ....

Feniks. Maska e niktironci
    Anëtarësuar
    25-03-2007
    Vendndodhja
    Aty ku jetohet.
    Postime
    337
    Besoj se c`do njeri e di shume mire c`fare do? dhe c`fare nuk do?
    Por kjo pyetje, eshte me per shtat per grate.

i/e regjistruar Maska e Anisela
    Anëtarësuar
    20-01-2004
    Postime
    764
    Pershendetje forumi.

Fakti qe ti je spontan nuk eshte dhe aq negativ,por qe ke temperament dhe je gjaknxehte eshte teper negativ!Te jesh aktiv dhe produktiv eshte shume pozitive,por fakti qe ngateron dashurine shpirterore me ate ekonomike eshte absurd!Ti po kalon nje periudhe te njohjes te identitetit!Do te mare ca kohe por do fitosh shume eksperience nga veprimet,vendimet dhe konsekuencat!
    Dhe keshtu ne rruge te madhe eshitme zemren tone, njerzve qe vetem nje te perqeshun dhane per te e shkuen te kenaqun e tu u gezue- pse pane mfshetsinat intime te kesaj jetes tone.

don't bother me Maska e Apollyon
    Anëtarësuar
    07-11-2007
    Vendndodhja
    periferi
    Postime
    8,589
    Pershendetje forumi.

Tani te mungon te thuash sa vjec je, edhe si e kerkon nusen me ca tiparesh.

lol
    There is no never ending banquet under the sun. All good things must come to an end.

Faqja 0 prej 2 FillimFillim 12 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •