Faleminderit Te Gjitheve Per Pergje E Juaja Se Duke Ndenjur Me Erdhi Ky Mendim Se Njeher E Nje Kohe Me Ka NdodhurFlm Shum Prej Jush Un i Thash Ik Ne Te semes :P Asaj Edhe Shokut Se Ma Beri Pabesisht.
Faleminderit Te Gjitheve Per Pergje E Juaja Se Duke Ndenjur Me Erdhi Ky Mendim Se Njeher E Nje Kohe Me Ka NdodhurFlm Shum Prej Jush Un i Thash Ik Ne Te semes :P Asaj Edhe Shokut Se Ma Beri Pabesisht.
Shum e rond do ishtePostuar mė parė nga _Kingu^Tirones_
![]()
Postuar mė parė nga JaCk_DaniELs
Nje Mendim me Birin jam![]()
Ne rastin tim i bie i dahsuri te binte ne dashuri me shoqen time!Postuar mė parė nga _Kingu^Tirones_
Edhe nese e doja edhe nese se doja do e lija edhe me shoqen nuk do kisha me lidhje jo se me mori te dashruin dmth qe ra ne dashrui me te,por thjesht nuk do arrija ti shifja bashk duke u puthure etj etj.
GjERMONE E LOGEL SA NJE GOGEL!
Une do i rifja te dy edhe pastaj do i lija te bejn dashuri![]()
Sui generis
pffffffffffff sa kot ky....do i rrifje ti te te hynin te dy ata edhe e shikoj ti pastaj:PPostuar mė parė nga Albanian^Boy
GjERMONE E LOGEL SA NJE GOGEL!
Postuar mė parė nga Michaela
sme nje ti mua se jam security unahiihihihhi se ajo eshte vajz edhe shuplakat e goces jan te vockla ndersa me ate shoku ndryshe do isha mar vesht
![]()
Sui generis
Sh mire qe i ke larguar te dy nga jeta jote ,veprimi me i sakt dhe i duhur qe ke ber.Postuar mė parė nga _Kingu^Tirones_
Asgje nuk e tradheton me teper karakterin e nje njeriu se sa gjerat me te cilat ai tallet.
O Tironaaaaa po ju paskeni halle te medhaja
Kush ishte ajo qe ta beri kete gje ty, se po se mbyta me keto duar mos me thencin Elena
Puc ivi vocel![]()
************************************Postuar mė parė nga _Kingu^Tirones_
PERDERISA DASHURON SHOKUN TUAJ ose kedo tjeter do te thote qe mungon diēka nga ana juaj..perndryshe e dashura s'duhet te kete sy veēse per ty..
Krijoni Kontakt