Close
Faqja 4 prej 6 FillimFillim ... 23456 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 31 deri 40 prej 52
    i/e regjistruar Maska e Fabio_gr
    Anëtarësuar
    18-02-2006
    Vendndodhja
    Grecce (Thessalonikh)
    Postime
    128
    jo ne te gjitha rastet por ka edhe raste kur dikush luan apo e shfrytezon sinqeritetin e tepert tendin m.gj.th te sinqertet jane ata qe ne pergjithesi fitojne ne te gjitha aspektet e jetes por edhe genjeshtra nevojitet jo pak here ne jeten e perditshme.me pak fjale mos luani o popull me individet e sinqert :PPP
    fabi..

Self Confidence Maska e Gimi3
    Anëtarësuar
    24-10-2006
    Vendndodhja
    Atje ku Fati i përcjell Guximtarët !
    Postime
    1,028
    Citim Postuar më parë nga Pratolini
    Tregova veten tipik shqiptar ?????
    Me fal por mos duhet ta tregoje veten si ndonje tipik somalez ?? Apo tipik brazilian ?? Italian nuk besoj, por mos e ke fjalen per ndonje amerikan ??

Ca ishte ky pohim kaq i gabuar ?? Une vertet nuk kam ndjenja te theksuara nacionaliste por kjo nuk do te thote te neperkemb teresine time kombetare. E c te keqe paska te tregohesh shqiptar ?? Meqe ra fjala, nuk me thua ti si e koncepton veten, si ndonje tipik kinez ???

Me i kujdesshem here tjeter te mos biesh ne gracka qe i nderton vete
    Respekte !
    Pratolini e di ku qendron problemi , shume has ne keqkuptime ... Tipik Shqiptar je shkaku i asaj qe nxehesh shpejt - Tipik Shqiptar sepse Gjaku Te Nxehet - Pastaj Kalon ne Trurin Tend e keshtu te Mjegullohet Mendja ,
    Kam nje keshille per ty : " Mos merr vendime kur je ne ate gjendje , sepse asgje s'do te fitosh pervec kokedhimbjes , merr vendime jo te sakta , flet fjale te pamatura !?!
    ... e ma mer mendja qe zjarrfikesat i ke larg ... pergjat kohes qe te tjeret therrasin zjarrfikesat ti tretesh ne hi e pluhur ...

Take it Cool , Take Some Ice and Think Deep - Then Give Answer
    Ndryshuar për herë të fundit nga Gimi3 : 16-04-2007 më 12:02
    Fitorja Vjen Me Durim , Gëzimi Vjen Pas Dëshprimit Dhe Pas Çdo Veshtirësie Ka Lehtësim .

~*---LEPURUSHKE---*~ Maska e 100% BRUNE-BABY
    Anëtarësuar
    07-04-2007
    Vendndodhja
    Nuk eshte puna jote!E more vesh?????
    Postime
    168
    Une them se po!
    DEUTSCHLAND & LUKAS PODOLSKI=NUMBER 1

Anëtarësuar
    24-10-2006
    Vendndodhja
    Postime
    1,028
    Citim Postuar më parë nga shoku_tanku
    Me gjakftohte mor Pratolini,me gjakftohte"...ne fund te fundit,Gimi nuk te quajti as Kinez,e as Mongol...Shqiptar te quajti!...c'fare ka ketu per tu nevrikosur?!...mos do te thuash se nuk te pelqen te te quajne tipik Shqiptar?!...per mua do te ishte komplimenti me i bukur"...per distancimin qe po flisje me siper...nuk e di"
    Te te jap te drejte,kam frike se mos distancohem shume dhe harroj se kjo bote ka edhe njerez te tjere pervec meje....ti afroj,kam frike se mund te perfitojne me teper nga c'duhet prej meje... megjithate,e rendesishme eshte se jemi qenie qe pershtatemi lehte...per fat te keq,se fundmi e gjejme me mire veten te mungesa e sinqeritetit se sa te mbartja e kesaj vlere.....mendoj se pak sinqeritet,nuk do te na bente dem,perkundrazi",do te bente te ndiheshim me mire me veten....nuk duhet te frikesohemi kaq shume prej sinqeritetit miku im"....do te benim mire ta praktikonim me shpesh edhe pse mund te na quanin te dalemode.....sa per sinqeritetin e tepert,nuk besoj se ka te tille"...do te ishte nje mrekulli po te kishte por per fat te keq nuk ka...nuk besoj"
    Pershendetje Shoku Tanko ,

Me pelqeu mendimi yt pa mase je nje person qe i shikon gjerat nga nje kendveshtrim 3 dimensional , i kupton gjerat shume mire , e nuk i kupton siperfaqesisht .

Respekte Shoku Tanko
    Ndryshuar për herë të fundit nga Gimi3 : 16-04-2007 më 12:04
    Fitorja Vjen Me Durim , Gëzimi Vjen Pas Dëshprimit Dhe Pas Çdo Veshtirësie Ka Lehtësim .

Anëtarësuar
    24-10-2006
    Vendndodhja
    Postime
    1,028
    Citim Postuar më parë nga shoku_tanku
    Atehere ne kete pike besoj se jemi mire keshtu si jemi(tipike Shqiptare)...megjithate,nuk besoj se Gimi eshte tip i prirur te percmoje te tjeret"
    me siguri qe ta ka shprehur ne forme komplimenti...per me teper,mendoj se nje percmim i tille do te nenkuptonte nje percmim ndaj vetvetes...
    Nese i ke lexu te gjitha postimet e mia ateher lehte e ke te kuptosh kete , mirepo problemi qendron ne ate se si njerezit i kuptojne gjerat , per ti kuptuar sa me lehte eshte mire qe te mos i marrin shume afer zemres .

Moderator Maska e Pratolini
    Anëtarësuar
    10-01-2007
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    724
    [QUOTE=gimi3]Pratolini Tipik Shqiptar je shkaku i asaj qe nxehesh shpejt

Paranteze per citimin e mesiperm : Fjali e strukturuar gabim ne kundershtim me cdo rregull leksikor qe te meson gjuha shqipe.

Qe ta dish ti Gimi nuk besoj se nxehja me vjen si pasoje e te qenit ballkanik, por ndoshta sepse pretendoj gjithmone nje debat te nje niveli te larte dhe mediokriteti qofte edhe i nje fjalie te vetme me acaron. Me kete nuk dua te them qe ti poston ne menyre mediokre, sepse te jem realist kjo nuk eshte aspak e vertete. Ke kapur jashtezakonisht bukur hapjen e temes dhe per me teper ke treguar se di te krijosh debat konstruktiv dhe me nivel.
    Pikerisht per kete une nuk mund te toleroj qe te kalosh ne gabime te tilla si futjen e fese ne kete mes kur aty duket fare qarte qe ai eshte thjesht nje shembull qe une kam marre, ose per me teper fakti qe me quan tipik shqiptar ne nje kontekst bisede qe vetem per keq mund te te leje te mendosh, megjithese ky nuk perben asnje argument.
    Nqs perpiqesh te jesh me i kujdesshem ne cdo fjali qe shkruan, te jesh i sigurte qe do vesh re ne menyre te dukshme edhe qetesine time, sikurse me duket qe po e shfaq ne keto momente.

Me fal per sinqeritetin e tepruar ! :P Respekte !

Anëtarësuar
    24-10-2006
    Vendndodhja
    Postime
    1,028
    [QUOTE=Pratolini]
    Citim Postuar më parë nga gimi3
    Pratolini Tipik Shqiptar je shkaku i asaj qe nxehesh shpejt

Paranteze per citimin e mesiperm : Fjali e strukturuar gabim ne kundershtim me cdo rregull leksikor qe te meson gjuha shqipe.

Qe ta dish ti Gimi nuk besoj se nxehja me vjen si pasoje e te qenit ballkanik, por ndoshta sepse pretendoj gjithmone nje debat te nje niveli te larte dhe mediokriteti qofte edhe i nje fjalie te vetme me acaron. Me kete nuk dua te them qe ti poston ne menyre mediokre, sepse te jem realist kjo nuk eshte aspak e vertete. Ke kapur jashtezakonisht bukur hapjen e temes dhe per me teper ke treguar se di te krijosh debat konstruktiv dhe me nivel.
    Pikerisht per kete une nuk mund te toleroj qe te kalosh ne gabime te tilla si futjen e fese ne kete mes kur aty duket fare qarte qe ai eshte thjesht nje shembull qe une kam marre, ose per me teper fakti qe me quan tipik shqiptar ne nje kontekst bisede qe vetem per keq mund te te leje te mendosh, megjithese ky nuk perben asnje argument.
    Nqs perpiqesh te jesh me i kujdesshem ne cdo fjali qe shkruan, te jesh i sigurte qe do vesh re ne menyre te dukshme edhe qetesine time, sikurse me duket qe po e shfaq ne keto momente.

Me fal per sinqeritetin e tepruar ! :P Respekte !
    Pratolini , meqe je fillestar ne kete forum atehere me duhet te arsyetoj edhe menyren se si diskuton me te tjeret .

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    19-04-2007
    Postime
    3
    esht e vertet se sinqeriteti i tepert mund tju domtoj prandaj une nuk i besoj askujt nuk mund tja hap zemren askujt ngase ai person mund te te tradhtoj e nese te tradhton pastaj qfar te besh...

Moderator Maska e Pratolini
    Anëtarësuar
    10-01-2007
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    724
    [QUOTE=gimi3]
    Citim Postuar më parë nga Pratolini

Pratolini , meqe je fillestar ne kete forum atehere me duhet te arsyetoj edhe menyren se si diskuton me te tjeret .
    Ok, ketu e dhjeve fare. Te ecte mbare tema dhe ja kalofsh mire ! Pratolini

patriot Maska e shoku_tanku
    Anëtarësuar
    18-09-2006
    Vendndodhja
    Tiranë
    Postime
    3,395
    [QUOTE=Pratolini]
    Citim Postuar më parë nga gimi3

Ok, ketu e dhjeve fare. Te ecte mbare tema dhe ja kalofsh mire ! Pratolini
    Ore ca beni keshtu se po me duket vetja si anetar i komisionit te pajtimit te gjaqeve...mjaft mor djema"...gjaknxehtesia na karakterizon te gjitheve si tipike Shqiptare qe jemi,por tipika Shqiptare eshte e shquar edhe per gjetjen e nje gjuhe te perbashket...apo nuk eshte keshtu?"...ups...mos nuk eshte keshtu?"
    Hajt pra djema,jepini doren njeri tjetrit dhe mos beni keshtu...a e keni lexuar ndonjehere temen "shoqata e alkoolisteve anonime"?...me falni se une isha hapesi i asaj teme dhe me duket sikur po i bej rreklame por ajo qe desha tu thosha eshte se ne ate teme,pavaresisht se ishim te gjithe tape,shkonim shume mire me njeri tjetrin...imagjinoni,tape dhe vdisnim per njeri tjetrin...ketu jemi esell more cuna...nuk na lejohet nje gje e tille...perpos shakase,si mik,u them me pasterti te mos tregoheni kaq te ashper me njeri tjetrin..me falni per nderhyrjen
    por nuk rrija dot pa ua thene..me rrespekt,shoku tanku"

Faqja 4 prej 6 FillimFillim ... 23456 FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Cfare mendoni per Hitlerin dhe "Mein Kampf"
    Nga wittstar në forumin Filozofi-psikologji-sociologji
    Përgjigje: 105
    Postimi i Fundit: 06-02-2011, 20:15
  2. A mendoni të ktheheni në Shqipëri ?
    Nga Arbushi në forumin Kulturë demokratike
    Përgjigje: 189
    Postimi i Fundit: 10-01-2011, 07:06
  3. Cfare mendoni për lakuriqësinë e femrave shqiptare?
    Nga vesaaa në forumin Votime dhe sondazhe
    Përgjigje: 454
    Postimi i Fundit: 05-12-2010, 16:02
  4. Pyetesor: Si mendoni...?
    Nga gea_07 në forumin Ekonomi & biznes
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 19-03-2007, 18:47
  5. Si mendoni...?
    Nga PRI-LTN në forumin Shkenca dhe jeta
    Përgjigje: 8
    Postimi i Fundit: 28-02-2007, 16:34

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •