Nuk e di Gimi nese munde te demtoje sinqeriteti.Une s'jam pjese e shoqerise shqipetare,nuk i di "rregullat" e shoqerise shqipetare ngaqe ka shume kohe qe s'banoj ne Shqiperi mgjth di qe shoqeria shqipetare ka shume tabu e atehere kur nje shoqeri ka kaq tabu imagjinoj qe sekretet /perdhosja psikologjike e nje njeriu eshte me e shpeshte.Postuar më parë nga gimi3
Ato pak here qe kam vizituar Shqiperine ka qene pikerisht ndrydhja e njerezve,mungesa e sinqeritetit qe me ka lene nje shije te tharte.E kisha goxha te veshtire te ndihesha e afruar emocionalisht me njerez qe fshehin dhe gjerat me te vogla nga frika se po flet Xhemilja ose Kumrija per to.
E mire e te mires do ishte qe njeriu te mbaje integritetin e tije/saje duke qene i/e sinqerte.Une personalisht jam shume njeri i çilter,gjerat qe mund t'i konsideroj si sekrete mundohem te mos i bej,fundja,pse te bej dicka qe s'arrij as ta marr persiper hapurazi?
Ne momentin qe njeriu arrin te mos ndihet vetevetja ne nje grup njerezish,qe ndjen qe ka nevoje te mbaje sekrete dhe gjerat me evidente atehere s'eshte nevoja te kompromentosh karakterin tend,thjeshte ndrysho grup njerezish,afrohu me njerez qe vleresojne sinqeritetin,njerez qe s'te gjykojne.
Krijoni Kontakt