Close
Faqja 6 prej 6 FillimFillim ... 456
Duke shfaqur rezultatin 51 deri 52 prej 52
    Trazuar nen qiellin blu Maska e Blue_sky
    Anëtarësuar
    29-05-2004
    Postime
    2,300
    Citim Postuar më parë nga gimi3
    Te gjithe ne e dime se veprat vleresohen sipas qellimit , sipas sinqeritetit , pra me ane te sinqeritetit te mire arrihet edhe suksesi - finalizimi -

Mirepo , ka raste kur :

Njerëzit që më së shumti na dëmtojnë, janë personat që u kemi dhënë gjithë besimin tonë - ishim tepër te sinqertë ndaj tyre , për arsye se me njohjen e tyre të fshehtësive tona, ata i përdorin kundër nesh atëherë kur ne kemi mospajtim me ta, e kjo pa dyshim është tradhëti.

A mendoni se sinqeriteti i tepërt mund t'ju dëmtojë ?!
    Nuk e di Gimi nese munde te demtoje sinqeriteti.Une s'jam pjese e shoqerise shqipetare,nuk i di "rregullat" e shoqerise shqipetare ngaqe ka shume kohe qe s'banoj ne Shqiperi mgjth di qe shoqeria shqipetare ka shume tabu e atehere kur nje shoqeri ka kaq tabu imagjinoj qe sekretet /perdhosja psikologjike e nje njeriu eshte me e shpeshte.
    Ato pak here qe kam vizituar Shqiperine ka qene pikerisht ndrydhja e njerezve,mungesa e sinqeritetit qe me ka lene nje shije te tharte.E kisha goxha te veshtire te ndihesha e afruar emocionalisht me njerez qe fshehin dhe gjerat me te vogla nga frika se po flet Xhemilja ose Kumrija per to.
    E mire e te mires do ishte qe njeriu te mbaje integritetin e tije/saje duke qene i/e sinqerte.Une personalisht jam shume njeri i çilter,gjerat qe mund t'i konsideroj si sekrete mundohem te mos i bej,fundja,pse te bej dicka qe s'arrij as ta marr persiper hapurazi?

Ne momentin qe njeriu arrin te mos ndihet vetevetja ne nje grup njerezish,qe ndjen qe ka nevoje te mbaje sekrete dhe gjerat me evidente atehere s'eshte nevoja te kompromentosh karakterin tend,thjeshte ndrysho grup njerezish,afrohu me njerez qe vleresojne sinqeritetin,njerez qe s'te gjykojne.
    Ndryshuar për herë të fundit nga Blue_sky : 10-05-2007 më 05:28
    Kam vetem nje limit: qiellin!

Evidenca Maska e RaPSouL
    Anëtarësuar
    09-03-2006
    Vendndodhja
    Gjermani
    Postime
    17,464

:)

I tepruar te demton definitivisht..!
    Sui generis

Faqja 6 prej 6 FillimFillim ... 456

Tema të Ngjashme

1. Cfare mendoni per Hitlerin dhe "Mein Kampf"
    Nga wittstar në forumin Filozofi-psikologji-sociologji
    Përgjigje: 105
    Postimi i Fundit: 06-02-2011, 20:15
  2. A mendoni të ktheheni në Shqipëri ?
    Nga Arbushi në forumin Kulturë demokratike
    Përgjigje: 189
    Postimi i Fundit: 10-01-2011, 07:06
  3. Cfare mendoni për lakuriqësinë e femrave shqiptare?
    Nga vesaaa në forumin Votime dhe sondazhe
    Përgjigje: 454
    Postimi i Fundit: 05-12-2010, 16:02
  4. Pyetesor: Si mendoni...?
    Nga gea_07 në forumin Ekonomi & biznes
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 19-03-2007, 18:47
  5. Si mendoni...?
    Nga PRI-LTN në forumin Shkenca dhe jeta
    Përgjigje: 8
    Postimi i Fundit: 28-02-2007, 16:34

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •