Close
Faqja 2 prej 16 FillimFillim 123412 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 158
    i/e larguar Maska e Gjallica
    Anëtarësuar
    26-12-2002
    Vendndodhja
    My MinD iS yOuRs...YoUr HeArT iS mInE...!
    Postime
    596
    Po kesaj studentes ku ia conte mushka drute, ne 5 provime mbetese ? Ka shku per shkolle apo mbremje vallzimi? lol
    Mire tu behet , nuk me vje keq per asnjerin.

Citim Postuar më parë nga Gjallica
    Po kesaj studentes ku ia conte mushka drute, ne 5 provime mbetese ? Ka shku per shkolle apo mbremje vallzimi? lol
    Mire tu behet , nuk me vje keq per asnjerin.
    I mbyturi te mbyt, kjo duket mese e qarte ne kete teme.
    Shume e sakte kjo pergjigje.

I qete Maska e BEHARI
    Anëtarësuar
    28-12-2005
    Vendndodhja
    ME MENDJE DHE ZEMER NE SHKODER!!
    Postime
    2,119
    kjo eshte thjesht sa per te diskriminuar nje prefesor apo dhe arsimin ne pergjithsi!!
    me sa une kuptoj studentja injorante ka provokuar prefesorin idiot dhe jo prefesori studenten!!
    them studente injorante se pse duket te jet e tidhe per deri sa nuk qenka ne gjendje te marre te pakten minimumin e nje note qe eshte 5 per mos nxjerr ne andkand moralin e saja!por megjithate mund te gjesh pak profesor apo dhe jo prefesor qe ti dale ne pah nje vajze 19 apo 20 vjece dhe ta refuzoje!!
    kurse profesori i rene ne kurthen e vajzes laviere,eshte treguar thjesht i pa moral por me teper injorant!
    imagjinoni ket vajze sa here dhe sa personave te tjere mund te jete zhveshur per para profesorvet apo njerzvet te tjer perpara se te hidhte profesorin ne gracke!
    I LUMTE FIKS FARE QE I KA PAGUAR TE HODHA KESAJ VAJZE PER REALIZIMIN E KETI INSKENIMI,ME QEDHIM VETEM E VETEM PER TE DISKRIMINU NJE PROFESOR,DHE NEPERMJET TIJ GJITH ARSIMIN SHQIPTAR!!

*~100% Shqiptare~* Maska e Zemrushja
    Anëtarësuar
    19-11-2002
    Vendndodhja
    Larguar!!!!!
    Postime
    2,753
    Si gjithmone Shqiptari nuk rri dot pa gjykuar..??

Une nuk po them se studentet shqiptare jane te gjitha njesoj, ka shum goca qe dhe provokojne profesoret, (ose me sakte qe e kerkojne ) por aman dhe profesoret nuk rrine mbrapa. Une te pakten flas per kohen time kur kam qene studente dhe i kam perjetuar nga afer kto lloj "kercenimesh".. te cilat jane bere jo vetem tek un po dhe ke shoqet e mia..

Pse ajo ka ngelur ne 5 provime me pare, mund te kete patur arsye personale. Mbaj mend nje shoqja ime kur isha ne vit te dyt, i vdiq e ema, dhe s'kishte mundesi te paraqitej fare gjate sezonit te provimeve te simestrit te pare. Ishte studente e shkelqyer me nota, por s'mund te gjykosh tjetren pse ka ngel ktu apo aty...

Pra c'fare dua te them eshte, gjykoni me cfare shifni tek ato fakte qe jane paraqitur aty. Asnjeri prej nesh nuk eshte ne brendesi te situates se cfare e kane bere ate goce te mos kalonte dot 5 provimet e para...
    Jeta eshte labirinth.. nese do ta fitosh.. zbuloje

Shpirt Shqiptari Maska e Albo
    Anëtarësuar
    16-04-2002
    Vendndodhja
    Philadelphia
    Postime
    33,156
    Postimet në Bllog
    22
    Secili nga ne e ben vete jeten si ta doje,shkon me ke te doje,dhe nqs nuk eshte e zonja te kaloje klasen....lere te shkoje me profesorin...fundja fare sja ka fajin as profesori,as ju qe gjykoni,thjesht ajo femer qe ul veten deri ne ate fare feje per mua eshte e paafte dhe nuk meriton te diskutohet per meshire dhe si "viktime",as neper emisione dhe as ketu ne forum!!
    Veten ulin dhe skane pse tu vene fajin profesoreve!
    Domethene e ka fajin studentja qe nuk meson e jo profesori qe kerkon te perfitoje nga situata per te kenaqur epshet e veta?! Domethene, ti duhet ta shohesh si komplement kur nje profesor te afrohet dhe te kerkon te krijoje mardhenie me ty? Kjo eshte sjellje e pranueshme dhe e pritshme nga profesoret shqiptare dhe profesoret e mbare botes apo jo?!

Dhe ajo qe eshte shokuese per mua eshte reagimi i nje femre si ty ne kete menyre, pasi ti jo vetem mund te kesh provuar nje shantazh te tille, jo vetem qe mund te identifikohesh me ate studentet nga fieri qe eshte femer si ty, por neser do te behesh nene(nese nuk je e tille ende) e do te duhet te kujdesesh per femijet e tu qe do ti dergosh ne shkolle. Besoj se nuk do te shqetesohesh fare po te degjoje nje lajm te tille nga nje profesor apo profesoreshe qe neser mund ti jepte mesim vajzes apo djalit tuaj.

Sa me shume demaskime te tilla publike, aq me mire per shoqerine shqiptare. Bile une do ta coja nje shkalle me lart, te gjithe ata arsimtare qe guxojne te prekin nxenesit e tyre apo te bejne shantazh mbi ta, do ti nxirrja edhe perpara gjykates e perpara ligjit, jo vetem perpara gjyqit te opinionit publik.

Vetem ne kete menyre kujtdo qe i shkon nder mend te beje pislleqe te tilla ne te ardhmen, do ti duhet te mendohet mire se peson edhe fatin e profesorit te turqishtes.

Albo

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    22-03-2003
    Postime
    10,240
    Cfar nuk lexon.... Sa do te rosh aq do te shohesh...

Turp i madh kjo.... no comment
    #VamosArgentina

Ngelem unë! Maska e DI_ANA
    Anëtarësuar
    30-12-2006
    Vendndodhja
    France.
    Postime
    5,874
    Citim Postuar më parë nga Albo
    Domethene e ka fajin studentja qe nuk meson e jo profesori qe kerkon te perfitoje nga situata per te kenaqur epshet e veta?! Domethene, ti duhet ta shohesh si komplement kur nje profesor te afrohet dhe te kerkon te krijoje mardhenie me ty? Kjo eshte sjellje e pranueshme dhe e pritshme nga profesoret shqiptare dhe profesoret e mbare botes apo jo?!

Dhe ajo qe eshte shokuese per mua eshte reagimi i nje femre si ty ne kete menyre, pasi ti jo vetem mund te kesh provuar nje shantazh te tille, jo vetem qe mund te identifikohesh me ate studentet nga fieri qe eshte femer si ty, por neser do te behesh nene(nese nuk je e tille ende) e do te duhet te kujdesesh per femijet e tu qe do ti dergosh ne shkolle. Besoj se nuk do te shqetesohesh fare po te degjoje nje lajm te tille nga nje profesor apo profesoreshe qe neser mund ti jepte mesim vajzes apo djalit tuaj.

Sa me shume demaskime te tilla publike, aq me mire per shoqerine shqiptare. Bile une do ta coja nje shkalle me lart, te gjithe ata arsimtare qe guxojne te prekin nxenesit e tyre apo te bejne shantazh mbi ta, do ti nxirrja edhe perpara gjykates e perpara ligjit, jo vetem perpara gjyqit te opinionit publik.

Vetem ne kete menyre kujtdo qe i shkon nder mend te beje pislleqe te tilla ne te ardhmen, do ti duhet te mendohet mire se peson edhe fatin e profesorit te turqishtes.

Albo
    Nuk bera me faj kete nxenese dhe aspak te pafajshem kete profesor!
    Nuk eshte aspak kompliment per mua kur dikush te ben propozime te tilla dhe perfiton me dobesite e tjetrit....ketu nuk po flitet per mua !!
    Sa per ata profesore qe mund te bejne te tilla gjera nje dite te femijet e mij,se besoj qe kjo te me lere indeferente dhe se besoj gjithashtu qe femijet e mij te jene te ngelur ne klase......
    Asnjeri nga ne ketu nuk mund te gjykoje per faktin se asnjeri nga ne nuk e di kush eshte ne te vertete "e verteta"!
    Nqs kjo eshte dicka e bere nga nje femer per ti rene ne qafe nje profesori,mendoj se eshte e padrejte per ne qe te quajme kete femer "viktime"!
    Dhe nqs kjo eshte dicka ne te vertete ashtu sic pershkruhet,atehere mund te them qe ajo ka bere shume mire qe e ka diskretituar nepermjet mediave..
    Te verteten se di askush.....pervec atyre dhe zotit!

respekte
    "Carpe Diem"

Citim Postuar më parë nga Albo

Albo
    Nqs ti mendon se ky veprim i FIKS-it dhe veprimi i nje femre te paguar per te prishur karrieren dhe jeten e nje profesori eshte i mirefillt, ateher gjynaf me vjen se si komandojn persona te ketill kete forum!

As ti dhe asnje tjeter qe eshte jasht Shqiperis, nuk e ka iden e veprimeve te nxenesve ne shkollat shqiptare.

Lexo Llacipacin pak me lart te kuptosh pak me qart.
    Kristal...
    ..E bardhë...
    ..Që më mban gjall!

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    09-02-2007
    Postime
    59
    Nga kjo bised e regjistruar nga fiksi duket qart ky profesori eshte predator sexi. Vetem nga menyra se si flet per "kursin" e tregon kte. Pra nuk eshte fiksi qe po ja prish karrieren ktij, fiksi vetem sa po e zbulon kete kafsher qe fshifet nen emrin e profesorit.
    Kjo eshte njisoj si me ate shkodranin e shkolles katolike qe ngacmonte goca per te hyr ne shkoll. Edhe kjo u zbulua nga fiksi. Ky kushedi sa her tjera e ka ber kete pun me goca tjera. Edhe kur nuk gjej goca te lehta, kta ushtrojn presjon psikologjik mbi femrat per ti mashtruar

Perjashtuar Maska e Dragut
    Anëtarësuar
    14-06-2006
    Vendndodhja
    Përtej Gramozit, gati për luftë
    Postime
    535
    Citim Postuar më parë nga shefqeti11
    Nqs ti mendon se ky veprim i FIKS-it dhe veprimi i nje femre te paguar per te prishur karrieren dhe jeten e nje profesori eshte i mirefillt, ateher gjynaf me vjen se si komandojn persona te ketill kete forum!

Vështirësia e vetme që ka ai profesor është mësimi ditët më pas. Atë askush nuk mund ta heqi nga puna.

Edhe nëse e heqin... shumë lehtësisht ai ankohet në gjykatë dhe ajo video nuk vlen as sa kaseta ku është rregjistruar. Askush nuk e mer parasysh një rregjistrim pa leje të prokurorit, në gjykatë.

Ja si janë këta të Fiksit... përveçse bëjnë gjëra me porosi... edhe kur e bëjnë tamam, pra gjejnë "gogolin", nuk mund të bëjnë asgjë tjetër se ta japin në TV se ajo nuk ka asnjë vlerë juridike. Përkundrazi ai profesor... me një avokat të mirë merr një tuf lekë, për dhunim intimiteti.

Faqja 2 prej 16 FillimFillim 123412 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Kundra Ateizmit !
    Nga _Mersin_ në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 11
    Postimi i Fundit: 12-05-2011, 06:26
  2. Faik Konica
    Nga denku në forumin Shkrimtarë shqiptarë
    Përgjigje: 45
    Postimi i Fundit: 12-01-2011, 22:19
  3. Muslimani dhe Mesuesi i filozofise-!
    Nga Arrnubi në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 7
    Postimi i Fundit: 11-08-2009, 03:00
  4. Antre- Profesori
    Nga SaRaNdAzShOrTeY në forumin Muzika shqiptare
    Përgjigje: 8
    Postimi i Fundit: 01-09-2005, 09:55
  5. Ratko Mlladiq kërkoi 5 milionë dollarë në shkëmbim të dorëzimit
    Nga RTP në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 4
    Postimi i Fundit: 20-06-2005, 10:44

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •