Close
Faqja 5 prej 16 FillimFillim ... 3456715 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 41 deri 50 prej 158
    i/e regjistruar Maska e PRI-LTN
    Anëtarësuar
    12-06-2006
    Vendndodhja
    Vlorë
    Postime
    671
    Ore po ajo nuk i hoqi vete pantallonat, por ia hoqi profesori me nje gjest prej prestigjatori. Keni te drejte ju qe shani studenten se nuk e pate filmimin.
    Cfare faji ka ajo, ajo e ftoi profesorin ne shtepi per te bere kurs e jo sex. Ku e shikoni provokimin ju?
    Me behet qejfi per ate maskara profesor, se pas kesaj nuk ka per te gjetur me paqe dhe do te shnderrohet ne nje barbon sepse askush nuk do ta pranoje me ne shtepi dhe askush nuk do ti ofroje me asnje pune. Ben mire qe ato para qe ka marre nga studentet meshkuj, sepse femrat preferonte qe ta paguanin ne natyre, te zhduket ne ndonje vend te humbur te Afrikes.
    Edhe ajo bucja do bej mire sikur te veje te punoj ne ndonje Night Club, se nuk qenka per shkolle, por per spektakle hard.

Anëtarësuar
    12-06-2006
    Vendndodhja
    Vlorë
    Postime
    671
    pamje nga video e fiksit
    Fotografitë e Bashkëngjitura Fotografitë e Bashkëngjitura  

*~100% Shqiptare~* Maska e Zemrushja
    Anëtarësuar
    19-11-2002
    Vendndodhja
    Larguar!!!!!
    Postime
    2,753
    PRI_LTN a ka dale kjo video online???

Ps. Tiki taku.. Nuk vazhdoj me te komendoj mbi kete teme.. pa e pare dhe vet i her se cfare saktesisht ka ndodhur.. ndonese un jam e mendimit se profesorat kurre dhe asnjehere nuk duhet te bejne provokime te tilla. Jane dhe ata te paret qe i bejne kto gjera.. Pastaj, goca 19 vjece, ku e con mushka profesorin te abuzoje?? S'eshte as i ri po 50 vjec .. e mendoni ndonjehere c'do te thote kjo gje???
    Ndryshuar për herë të fundit nga Zemrushja : 05-04-2007 më 19:31
    Jeta eshte labirinth.. nese do ta fitosh.. zbuloje

Anëtarësuar
    12-06-2006
    Vendndodhja
    Vlorë
    Postime
    671
    Citim Postuar më parë nga Zemrushja
    PRI_LTN a ka dale kjo video online???
    Nuk e di Zemrushe, une e pashe ne TV, por hidhi nje sy sitit te Top Channel se mbase e gjen aty tek videot e Fiksit.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    10-05-2006
    Postime
    3,344
    po sipas ketyre filmimeve ,c'faj ka profesori ketu ?
    fundja mashkull eshte !!ai nuk ishte duke dhene mesim dhe po bente keto s'kena . edhe pse eshte profesor ka jeten e tij edhe jasht universitetit eshte person si gjith te tjeret ,pavarsish se di apo nuk di ta ruaj dhe jasht katedres personalitetin e tij si profesor ..(profesor injorant paska qene mjer shqiperija me c'far sdutentash dhe profesorash po edukohet )
    gjithsesi turp per te dy ,po dihet qe femrat jane pak dinake dhe qimen e bejne tra !!
    Ndryshuar për herë të fundit nga alnosa : 05-04-2007 më 20:06

I qete Maska e BEHARI
    Anëtarësuar
    28-12-2005
    Vendndodhja
    ME MENDJE DHE ZEMER NE SHKODER!!
    Postime
    2,119
    per mendimin tim, prefesori maskara sikur te ishte 20/30 vjec pra beqar,i bie qe te kete kryer detyren me se miri ndaj asaj vajze te tipit prostitute!!
    por duke pasur parasysh moshen apo pozicionon civil te profesorit,mendoj qe eshte treguar thjesht nje njeri i pa moral dhe tipa te tidhe ket perfundim meritojne!!
    kurse per vajzen studente,mendoj se takimi i fundit me prefesorin ne at skandal
    mund te ket qene i disati here me prefesorin dhe me te tjer si puna e profesorit !

i/e regjistruar Maska e friendlyboy1
    Anëtarësuar
    25-06-2002
    Postime
    769
    profesori ska pse can koken nuk ka ber asnje gabim, ska faj ai se studentat jan gdhe dhe duan te kalojn me menyra te tjera. hajd shnet

*~100% Shqiptare~* Maska e Zemrushja
    Anëtarësuar
    19-11-2002
    Vendndodhja
    Larguar!!!!!
    Postime
    2,753
    Citim Postuar më parë nga friendlyboy1
    profesori ska pse can koken nuk ka ber asnje gabim, ska faj ai se studentat jan gdhe dhe duan te kalojn me menyra te tjera. hajd shnet
    S'ka bere asnje gabim??

Kush u ndenji studenteve ne koke ne shqiperi?? Kush ua shpjegoi leksionet?? Kush u kerkoi detyra dhe pergatitje ndonjehere studenteve ne shqiperi?? Me telebingo.. ah po, ajo menyre ka mbetur ne provimet e Shqiperise..

Mbaj mend qe vinim ne leksionet e matematikes dhe gjith ores se leksionit degjonim se cfare byrekesh kishte blere profesioni, se si visheshin studentet, se c'fare gallatash kishin bere ata me shoket dhe te panjofturit ne kafene..

Ose me teper, shkonim ne fakultet per ne ore te leksionit profesori vinte 20 min me vonese, i pire i bere xurxull, ose si ne shumicen e rasteve s'vinte fare..

Vinte ora e provimit, shprehja qe do gjeje ne gojen e tyre "Kete ua kam shpjeguar po se bete mos pretendoni te merrni provimin". Por kur e shpjegoi nje zot e di..

ps. nga te gjith pedagoget e fakultetit qe kam ndjekur kam respekt maksimal per 4 veta. Sa dobet nga 32 (pedagoge leksionesh) te mbash respekt vetem per 4. Keta te 4 jo vetem qe shpjegonin gjithcka ne oren e mesimit, por i pergjigjeshin nje me nje kerkesave te studentave.. ishin me te vertet njerez te palodhur..
    Jeta eshte labirinth.. nese do ta fitosh.. zbuloje

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    19-06-2003
    Postime
    2,796
    po sipas ketyre filmimeve ,c'faj ka profesori ketu ?
    fundja mashkull eshte !!ai nuk ishte duke dhene mesim dhe po bente keto s'kena . edhe pse eshte profesor ka jeten e tij edhe jasht universitetit eshte person si gjith te tjeret ,pavarsish se di apo nuk di ta ruaj dhe jasht
    Shpresoj mos te jet ne planet e tua te ardhme te behesh profesore!
    Te gjith pedagoget e kan per detyrim qe te reflektojn sjellje shmbullore dhe jasht klases.
    Po shqipria nje corbe eshte bere e gjitha nuk ngelen profesoret te tregojn moralin dhe profesionalismin.

i/e regjistruar Maska e Dorontina
    Anëtarësuar
    22-09-2006
    Vendndodhja
    "In your dreams making you happy"Nese e ke humb dashurin e ke humb aryen e jetes, nese ende se ke gjet ke arsye te jetojsh "
    Postime
    3,488

Exclamation

Citim Postuar më parë nga PRI-LTN
    pamje nga video e fiksit
    shife ajo qka ka veshur , i shifet trupi pa hequr asgje ...pa lidhje.
    Tani qani pse nuk ka mjaft mashkuj.
    Dje nji burr ishte per shtat gra sor per asje
    "Msyja Henes po smujte me u ndal ne Hene,mbi yje ateron gjitsesi" ....

Faqja 5 prej 16 FillimFillim ... 3456715 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Kundra Ateizmit !
    Nga _Mersin_ në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 11
    Postimi i Fundit: 12-05-2011, 06:26
  2. Faik Konica
    Nga denku në forumin Shkrimtarë shqiptarë
    Përgjigje: 45
    Postimi i Fundit: 12-01-2011, 22:19
  3. Muslimani dhe Mesuesi i filozofise-!
    Nga Arrnubi në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 7
    Postimi i Fundit: 11-08-2009, 03:00
  4. Antre- Profesori
    Nga SaRaNdAzShOrTeY në forumin Muzika shqiptare
    Përgjigje: 8
    Postimi i Fundit: 01-09-2005, 09:55
  5. Ratko Mlladiq kërkoi 5 milionë dollarë në shkëmbim të dorëzimit
    Nga RTP në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 4
    Postimi i Fundit: 20-06-2005, 10:44

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •