Close
Faqja 12 prej 16 FillimFillim ... 21011121314 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 111 deri 120 prej 158
    I qete Maska e BEHARI
    Anëtarësuar
    28-12-2005
    Vendndodhja
    ME MENDJE DHE ZEMER NE SHKODER!!
    Postime
    2,119
    Citim Postuar më parë nga Zemrushja
    A ngordhc ti pa..

Tema eshte per profesorin dhe jo per studenten.. Ne fund te fundit ajo 19 vjece, profesori 50 gjasme do edukonte rinine. Per mendimin tim s'i lejohej ne asnje menyre te abuzonte me "njomeshtine" e saj

ps. si ma ke mbesken? a eshte mire??
    nuk mund ta quash nje 19 vjecare njomeshti,sepse ke sa te duash 19 vjecare qe mund te ken dhe nga 2 apo 3 femi!pra i kan dal zot familjes!
    keshtu qe studentja 19vjecare nuk esht mashtru nga profesori por fal eksperiences se saj ne ket fushe ia ka arritur te hell ne kurth dhe prefesorin qe mund te ket qen i disahti ne numer me ket studente!

*~100% Shqiptare~* Maska e Zemrushja
    Anëtarësuar
    19-11-2002
    Vendndodhja
    Larguar!!!!!
    Postime
    2,753
    Profesor mos u prek ne seder lol..

Kur them e njomet dhe e vene ne thonjza e jap ne kuptim figurativ pasi mosha ne te cilen ndodhej ajo dhe profesori ashtu i bie te jet..

Dhe e dyta.. Profesori sikur dhe perversja me e madhe ti shkoje ne zyre, nuk duhet te ule autoritetin e tij te mesuesit per nje epsh, dhe e treta.. ai duhej te ishte baza e edukates per brezin e ri

Zemrushja
    Jeta eshte labirinth.. nese do ta fitosh.. zbuloje

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    19-06-2003
    Postime
    2,796
    Aty skan qene prindrit e saj nuk do ngelet tani nje profesor karagjoz per te qene baza e edukates e nje plehere.

► ☆☆☆ ◄
    Anëtarësuar
    26-10-2005
    Vendndodhja
    Mëmëdhe
    Postime
    4,834
    Rregullat i ka ditur me mire se une dhe ti ai Zemrushe dhe ajo i ka shkuar ne shtepi me sa di une dhe jo ne zyre.

Une nuk kam pse te prekem fare sepse c'do njeri eshte ndryshe nga njeri tjetri shyqyr zotit.Po kur vete ajo dhe ja prish mendjen atije 50 vjec,po mua qe jam i ri,si ne moshe dhe ne zanat ?

*~100% Shqiptare~* Maska e Zemrushja
    Anëtarësuar
    19-11-2002
    Vendndodhja
    Larguar!!!!!
    Postime
    2,753
    Citim Postuar më parë nga AlbaneZ
    Rregullat i ka ditur me mire se une dhe ti ai Zemrushe dhe ajo i ka shkuar ne shtepi me sa di une dhe jo ne zyre.

Une nuk kam pse te prekem fare sepse c'do njeri eshte ndryshe nga njeri tjetri shyqyr zotit.Po kur vete ajo dhe ja prish mendjen atije 50 vjec,po mua qe jam i ri,si ne moshe dhe ne zanat ?
    Ku e pe ti tia prishi mendjen? Historia nuk filloi ke shpia qe do behej "kursi" po filloi ne ambientin e shkolles kur po debatonin se si do kalonin provimet dhe nder te tjerash ai i thote " Nema cik faqen, ashtu, dhe tjetren..." Eh Lindo
    Jeta eshte labirinth.. nese do ta fitosh.. zbuloje

Larguar
    Anëtarësuar
    17-11-2006
    Postime
    282
    Citim Postuar më parë nga Dorontina
    Kush asht nga Turqija ? profesori ? kuptova apo ?
    nuk ka profesor mjaft ne shqiperi, po sipas emrit asht shqiptar profesori .

tek e fundit ather shqiperia hap vet dyert te hujve, para ca kohesh vinin grek per ti dhunu te rijt, me siguri ja kae pre adhe edhe priftit grek apo ?????

kjo qenka shkurt nji propagand edhe keni vu emrin e tij , kjo qenka propagand e lus stafin e Df ta mbyll temen , nuk asht me ligj te njolloset emri i askujt ...
    Dori! Me duket se duhet te shpjegohem se ,je keqkuptuar(pa iu larguar temes).
    Kur permenda Turqine nuk desha te them prejardhjen e profesorit.Ne Shqiperi ne pergjithesi e permendim figurativisht per nje shoqeri te prapambetur qe, per fat te keq na la edhe neve prapa 500-vjet.Ka shqiptare qe per mua jane turq,greke,serb ne sjellje, pra, nuk e meritojne te jene shqiptar te vertete.Ky eshte mendimi im i thjeshtezuar.
    Pershendetje!

i/e regjistruar Maska e Dorontina
    Anëtarësuar
    22-09-2006
    Vendndodhja
    "In your dreams making you happy"Nese e ke humb dashurin e ke humb aryen e jetes, nese ende se ke gjet ke arsye te jetojsh "
    Postime
    3,488
    Citim Postuar më parë nga Sa Kot
    Gjithe kjo zhurme per dicka qe ne bote ndodh me kile...

Per mua qe te tre kane faj!

Top Channel e para per dhunim privacie, qe eshte krimi me i keq qe ekziston.

Vajza e dyta qe nuk mesoi kur pati mundesi per te mesuar, dhe ngaterroi profesorin ne kete mesele.

Profesori i treti qe nuk diti t'a distancoje veten dhe ofendoi profesionin qe ushtron.
    Pergjegja me e bukur e ketij problemi te krijuar nga vajza dhe Top Shkatrimi i kultures ton !.
    "Msyja Henes po smujte me u ndal ne Hene,mbi yje ateron gjitsesi" ....

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    09-02-2007
    Postime
    59
    Edhe profesori ka qef, edhe ai njeri eshte sidomos kur studentja bie ne dashuri me profesorin, por profesor si ky perdorin presjonin psikologjik. Ky shum leht mund te mashtroj jo vetem studente jo te mira por edhe studente qe duan te dalin me nota te shkelyera dhe maximale. Edhe keto mund te shfrytzohen nga profesoret duke perdorur noten e mire si shkembim per 'kurse' private.

Tani qe fiksi e tregoj hapur ne televizor, edhe profesoret e tjere duhet te tregohen me te kujdeshem kur i bejn presion gocave.

Feniks. Maska e niktironci
    Anëtarësuar
    25-03-2007
    Vendndodhja
    Aty ku jetohet.
    Postime
    337
    Bravo del Monako. I ke ra pikes . Po nuk dha arsye femra si tani si 20 vjet me pare ,mashkulli ka frke.
    ME kujtohet nje rast ne fakultetin e arteve figurative a filologji, nje vajze yll e bukur, ju vu profesori. Por ajo i tha te fejuarit dhe profesori perfundoi ne spital , dhe te fejuarit nuk i hyri gjemb ne kembe, flas para 95.
    Ka edhe keshtu , sigurisht profesori eshte negativ, por mendoj ai do te kete pasur edhe raste te tjera te pa identifikuara, besoj, s`ma ha mendja eshte rasti i pare . por perseri femra nuk edi se sa force ka. Me mire ngel se sa te behesh nj fare vegle, kete rast ne duart e fiks fare.

i/e regjistruar Maska e Dorontina
    Anëtarësuar
    22-09-2006
    Vendndodhja
    "In your dreams making you happy"Nese e ke humb dashurin e ke humb aryen e jetes, nese ende se ke gjet ke arsye te jetojsh "
    Postime
    3,488
    sot asht ba shum veshtir ....
    nji shok i imi me tha,jam tesh nga femnat,jam i martum e femnat vin ne kabinet tim per ti ba masazhe, jo medikale por kinse qarkullimit te gjakut e gjvishen ne string (mercedeska) e ju qes nji peshkir permbi e kur shofin qe skan asgje nga une , ju them jam i matrum, ato bejn ankes ne ministri te shendetit per arsye te jo respektit te minutave te masazhes ...ose respektimit te ores apo ashpersis ....

Nji dit ky tha duhet ministria te na mbron nga ky fenomen i shpesht e tash njiher ne muj ka mbledhje per keso gjera ....
    ju shkruva shkurtimisht per ket rast e jo krejt ne detale se pom shitet kaseta te Top.TV....

ashtu e kunderta kishte me qen shum e keqe edhe ajo te kesh presion nga nji qe ka jeten tende ne dorê apo fatin apo ardhmerin .
    Ne shum vende asht e ndalueme miqsia mashkuj femna . kjo kishte me qenê me e mira .
    Ndalohet rrepsisht martesa dhe lidhet intime ne ket Institucion si Jo, largoheni nga Puna,mesimi...etj pa arsye !
    Ndryshuar për herë të fundit nga Dorontina : 12-04-2007 më 13:14
    "Msyja Henes po smujte me u ndal ne Hene,mbi yje ateron gjitsesi" ....

Faqja 12 prej 16 FillimFillim ... 21011121314 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Kundra Ateizmit !
    Nga _Mersin_ në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 11
    Postimi i Fundit: 12-05-2011, 06:26
  2. Faik Konica
    Nga denku në forumin Shkrimtarë shqiptarë
    Përgjigje: 45
    Postimi i Fundit: 12-01-2011, 22:19
  3. Muslimani dhe Mesuesi i filozofise-!
    Nga Arrnubi në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 7
    Postimi i Fundit: 11-08-2009, 03:00
  4. Antre- Profesori
    Nga SaRaNdAzShOrTeY në forumin Muzika shqiptare
    Përgjigje: 8
    Postimi i Fundit: 01-09-2005, 09:55
  5. Ratko Mlladiq kërkoi 5 milionë dollarë në shkëmbim të dorëzimit
    Nga RTP në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 4
    Postimi i Fundit: 20-06-2005, 10:44

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •