Close
Faqja 11 prej 16 FillimFillim ... 910111213 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 101 deri 110 prej 158
    R[love]ution Maska e Hyllien
    Anëtarësuar
    28-11-2003
    Vendndodhja
    Mobil Ave.
    Postime
    7,708
    Shkojne e perdridhen me minifunde ne nje ambient ku vetem duhet te mesohet dhe asgje tjeter, dhe kerkojne dhe rrespekt pale. Mashkulli mashkull eshte, dhe te rralle jane ata qe nivelin e rezistences e kane shume te larte. Per mendimin tim me te tilla ceshtje duhet te merret i her ministria e arsimit, te ndaloj prostitucionin e vullnetshem shkollor qe vijne me taka, tanga e mini neper shkolla dhe pastaj te kapen prej veshi keta qe bejne numra brenda orareve te shkolles dhe me studentet AKTUALE. Kjo mbasi t'i behet e qarte femres qe te sillet si FEMER, me pergjegjesi, dhe se ne nje te ardhme do krijoj familje, dhe jo si ****.
    "The true history of mankind will be written only when Albanians participate in it's writing." -ML

i/e regjistruar Maska e skipetar
    Anëtarësuar
    07-12-2006
    Postime
    719
    http://www.youtube.com/watch?v=mKQXv8Nk1Qk |||

profesori nuk ka qysh me padite TV-n se n'video osht edhe ajo femna ||| e kjo femna e ka jep pelqimin me dal n'TV |||

kjo femna osht n'fakultet e ateher osht e moshse ku munet me qu dashni me kon t'don ||| me pelqim t'saj munet me qu dashni edhe me profesor |||

po ktu bohet fjale per dhunim pej anse t'profesorit se femna e ka si trysni kushtin pej profesorit si n'shkembim per t'qime me i jep note kaluse studentes ||| nuk osht mo profesor po kriminel edhe e ka venin n'burg |
    "Që t’i çqitësh këta . . . duhet t’u preç jo vetëm duart e kokën, po edhe këmbët e trupin." Fan Noli

shko n'RRS be njeri....!! Maska e xHeneta_18..kS
    Anëtarësuar
    07-03-2007
    Vendndodhja
    itali
    Postime
    103

Cool

mire ky profesori pis se pis, amo ka shume vajza qe nuk i lajmrojn n'polici kto raste dhe n'shumicen e rasteve jon edhe t'knaqura sepse kshtu nuk lodhen duke mesuar !!!eshte per te vjell!!!kto ma t'zeza se prostitutat jon!!!
    -....k0s0vA jEtA jEmE....-

Aq me plas... Maska e Sa Kot
    Anëtarësuar
    19-12-2005
    Postime
    1,044

Smile

Ajo kishte ngeleur ne te gjitha lendet!

Edhe kjo "marreveshja" qe po bente me profesorin, nuk ishte thjeshte per te kaluar...po e pate me vemendje qe ajo kishte edhe pretendime? Nuk deshte veteme note kaluese, deshte edhe 10ta pale. Paska gjet qypin me flori kjo, pse s'thu ti!
    As qe du me dit!

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    07-04-2007
    Vendndodhja
    rome
    Postime
    25
    pfffffffff.edhe gjera te tilla ndodhin ne shqiperi...sa keq.
    per mendimin tim te dy palet kane gabim por "profesori"ca me keq sepse pike se pari eshte njeri me shkolle te larte dhe bazat e kultures dhe moralit i ka marre me 100 here ne bangat e shkolles,se dyti eshte 50 vjec (plak tashme) dhe me gocen 19 vjecare i binte te vinte me cupen e tij per te mos llogaitur pastaj qe mund te kete qene i martuar po kete e leme si per ne fund pasi meshkujt shqiptare e harrojne shpesh kete fakt.me kete qe bejne (besoj se nuk eshte as i pari as i fundit) duket komplet degjenerimi i shoqerise dhe arsimit shqiptar.
    ndersa vajza ka qene mendje lehte se nuk duhej ta linte veten ne meshire te fatit dhe te ishte ne te gjitha lendet ngelese gjithsesi une ate nuk e gjykoj sepse varet si e ka pas hallin.
    nqs une do isha ne pushtet do ndiqja penalisht "profesorin" pa vrare veten ky i fundit sepse une cuditem si nuk i vjen zor nga vetja."te hapte gropen e te futej vete"

Audio Engineer Maska e KACAKU
    Anëtarësuar
    22-04-2002
    Vendndodhja
    Athine
    Postime
    599
    Ju diskutoni e lodheni kot.
    Studenten se merr njeri me zor edhe nese ka ndonje gje ajo le ta denoncoje.
    As e mitur nuk ishte asgje.
    He se pas orgazmes bejne si te pafajeshme disa femra po he...

AlbxTeam INC Maska e KoRn_
    Anëtarësuar
    15-04-2005
    Vendndodhja
    Elbasan
    Postime
    50
    Nje profesor nuk duhet te bjere ne nivele te tilla.Pamvarsihst se nje studente mund te jete e nje morali te shthurur ai ka etiken qe perfaqeson.

i/e regjistruar Maska e SnoW~DroP
    Anëtarësuar
    05-05-2004
    Postime
    432
    Citim Postuar më parë nga Zemrushja
    E keni shum gabim te dyja!! Nuk besoj e keni provuar ndonjehere se sa bukur te "propozojne" apo te ushtrojne presion kta lloj tipash. Kush ka studiuar pas '95 ne Shqiperi, e ka pare mire se c'do te thote t'i behesh fiksim nje profesori.. Ju as nuk e keni idene se si eshte shkolla ne Shqiperi, dhe se si te luajne ne duart e tyre "profesoret" qe jane shum ekstremiste si ne rastin konkret me kete vajze.

Si moj nuk duhet gjykuar dikush?? Profesori jo vetem qe nuk duhet t'i propozoje studentit te vet ate gje madje dhe nese studenti bie ne dashuri apo kerkon te shkoje me pedagogun prape se prapi profesori nuk duhet ta beje ate gje.

Mua me ka ndodhur per vete, nje profesor i filan lende se s'dua ta nxjerr emrin. Ne provim me vjen dhe shikon identifikimin..

Ngacmimi ne provim ku te gjith e kishin mendjen per te shkruar dhe per tiu pergjigjur pyetjeve te provimit

x- Ou(duke pare certifikaten time) qenke nga x qytet me origjine
    Une - po
    x- Ua sa mir, dhe un prej anej jam
    Une- gezohem,
    x- Po tani ku rri
    Une- Profesor te mbaroj provimin njehere pastaj flasim??
    x- Po lere moj provimin se un do e korrigjoj prape
    Une- Po mire ec se kto muhabete i bejme me vone po he. (duke dashur ta anashkaloja)
    x- (Me mori fletoren.. mi acaroi nervat.. ) Oh, kete e ke bere mire, kete shume mire, ja dhe piket nga kjo po ti ve, ja dhe kete ja dhe ate, s'paske asnje gabim, kshu qe ik se e more provimin
    Une- S'ka mbaruar koha profesor.. me ler te mbaroj dhe pastaj bejme llogje me shumice
    (kur mbaronte koha e provimit madje pa mbaruar te merrnin fletoren)
    x- E mire, vazhdo dhe cik dhe do rrish pas provimit ok?
    Une (Zemra ime e di si rrihte me shume nga provokimet) Ok, (me mendjen time xhufke mbaje)
    x- Mbaroi provimi (as 30 min pasi ai kishte pare fletoren) Hajde tani kush ka bere ka bere kush s'ka bere ne vjeshte kete pune kemi tani me ju ne..
    Klasa- Profesor ka dhe 1 ore per te mbaruar provimin
    x- E dini juve apo e di une. Kush e dorezon tani fletoren do kaloje ata qe s'e dorezojne te gjith te ngelur dhe ne vjeshte.
    Klasa e dorezoi komplet fletoren. Une isha e treta nga fillimi per te dale nga klasa.. dhe sa po dilja ky duke me kap nga krahu ma ben,
    x- Po mire si the qe do rrije pas klase
    Une- (dylle e verdhe ne fyryre) Oh, me doli nga mendja
    x- Do veme te pime nje kafe ?
    Une- e pime po jo sot se kam ca pune
    x- Po mire na numrin e telefonit dhe ec e flasim ne kafe pastaj
    Une- Ok profesor, kalo mire (duke buzeqeshur me zor)
    x- Se mos harron he??
    Une- Jo jo c'eshte ajo fjale..

Jo qe nuk e mora po dhe sa here e shifja ne shkolle nderroja rruge.. ne c'do vend qe te shkoja, fshihesha. Pas tre muajsh kishte dale me djalin e vet. dhe po e conte ke lodrat.. nderkohe ishte dhe nusja vet me kete.. un i dal para

I them, ou profesor, keni dale me familjen, sa mire, me behet qejfi
    x- Po ,
    gruja e pyet kush eshte kjo?
    x- Kjo eshte nje studente po e kemi patriote se blla blla blla
    gruja- aha, me behet qejfi, do dalim te pime nje kafe
    x- (syte i leshonin xixa..)
    Une- Jo jo se kam ca pune, kaloni mire dhe gjith te mirat

Jua a kam fjalen qe pedagoget e fakultetit te Tirones jane "mostra"

Paske vuajtur Kur je e bukur te bien ne qafe te gjithe

Ne pergjithesi bejne atje ku gjejne.Aq me teper ne Universitet shkojne te gjithe.Ne rastin konkret ,ajo ka ngelur ne te gjitha lendet,mendo ca lloj studente qe eshte.Keto jan viktima edhe shume te trasha qe e cojne muhabetin deri ne kete pike.Jo keq qe s'me vjen per tipa te tilla,po me vjen shume ndot ndaj tyre.
    Kurse ky profesori eshte k@qe kandari .

*~100% Shqiptare~* Maska e Zemrushja
    Anëtarësuar
    19-11-2002
    Vendndodhja
    Larguar!!!!!
    Postime
    2,753
    Citim Postuar më parë nga SnoW~DroP
    Paske vuajtur... Kur je e bukur te bien ne qafe te gjithe

Ne pergjithesi bejne atje ku gjejne.Aq me teper ne Universitet shkojne te gjithe.Ne rastin konkret ,ajo ka ngelur ne te gjitha lendet,mendo ca lloj studente qe eshte.Keto jan viktima edhe shume te trasha qe e cojne muhabetin deri ne kete pike.Jo keq qe s'me vjen per tipa te tilla,po me vjen shume ndot ndaj tyre.
    Kurse ky profesori eshte k@qe kandari .

A ngordhc ti pa..

Tema eshte per profesorin dhe jo per studenten.. Ne fund te fundit ajo 19 vjece, profesori 50 gjasme do edukonte rinine. Per mendimin tim s'i lejohej ne asnje menyre te abuzonte me "njomeshtine" e saj

ps. si ma ke mbesken? a eshte mire??
    Jeta eshte labirinth.. nese do ta fitosh.. zbuloje

► ☆☆☆ ◄
    Anëtarësuar
    26-10-2005
    Vendndodhja
    Mëmëdhe
    Postime
    4,834
    Citim Postuar më parë nga Zemrushja
    ajo 19 vjece, profesori 50 Per mendimin tim s'i lejohej ne asnje menyre te abuzonte me "njomeshtine" e saj
    E para: Nuk eshte minorene dhe aspak "e njome" qe mund te quhet abuzim por shfrytezim posti.

E dyta: Sa femra te tilla ka qe jane te djallezuara dhe qe provokojne vete dicka te tille ?! Te siguroj qe ka plot te tilla me nje moral te ulet.

Ajo vete e bashkepunon me nje media per te kapur nje pedagog duke bere "seks" me te ?! Ku te con mendja qe vete dhe ben nje mareveshje per disa para te qelbura ku nxjer bythet perjashta ?! Kjo eshte njomeshtia e asaj ?! pfff llogje koti.

Eshte nje turp edhe per top chanal qe nxjer pamje te tilla sepse ka shkaterruar nje familje.Sado i keq dhe maniak te jete ai pedagog,ai ka nje familje ose femije a ku di un.Perse ti prishet jeta ? Ai nuk e perdhunoi as nuk e mori me zor.Moshen e ka mbushur ajo,pse i ha ***** asaj ca faji ka ai ? Ca u zgjidh ne kete mes ?! Hic asgje sepse sa mund te kete si ai pedagog ?!
    Kush eshte ai qe nuk ka shfrytezuar postin kur ka pasur rastin !

Eshte nje turp per ate si njeri dhe dhe per poziten qe ka,por kurre nuk duhej te behej dicka e tille me te.

Faqja 11 prej 16 FillimFillim ... 910111213 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Kundra Ateizmit !
    Nga _Mersin_ në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 11
    Postimi i Fundit: 12-05-2011, 06:26
  2. Faik Konica
    Nga denku në forumin Shkrimtarë shqiptarë
    Përgjigje: 45
    Postimi i Fundit: 12-01-2011, 22:19
  3. Muslimani dhe Mesuesi i filozofise-!
    Nga Arrnubi në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 7
    Postimi i Fundit: 11-08-2009, 03:00
  4. Antre- Profesori
    Nga SaRaNdAzShOrTeY në forumin Muzika shqiptare
    Përgjigje: 8
    Postimi i Fundit: 01-09-2005, 09:55
  5. Ratko Mlladiq kërkoi 5 milionë dollarë në shkëmbim të dorëzimit
    Nga RTP në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 4
    Postimi i Fundit: 20-06-2005, 10:44

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •