Close
Faqja 10 prej 16 FillimFillim ... 89101112 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 91 deri 100 prej 158
    Aq me plas... Maska e Sa Kot
    Anëtarësuar
    19-12-2005
    Postime
    1,044

Thumbs down

Gjithe kjo zhurme per dicka qe ne bote ndodh me kile...

Profesori duhet te hedhi ne gjyq Top Channel njehere per nxjerrjen e videos, ndersa bordi shkollor duhet te marri masa ndaj profesorit. Vajza duhet perjashtuar nga shkolla!

Per sa i perket vajzes, ajo as mos hiqet si viktime fare. Duhet te njihet me faktin qe per te kaluar klasen duhet mesuar shume... Se ka njerez ne ate fakultet qe kane kaluar nete pa gjume per te nxjerre notat e mira, dhe ata nuk e meritojne qe te poshterohen ne kete forme nga nje zuske qe mendon se mund t'ja kaloje te gjitheve duke ndjellur profesorin.

Per mua qe te tre kane faj!

Top Channel e para per dhunim privacie, qe eshte krimi me i keq qe ekziston.

Vajza e dyta qe nuk mesoi kur pati mundesi per te mesuar, dhe ngaterroi profesorin ne kete mesele.

Profesori i treti qe nuk diti t'a distancoje veten dhe ofendoi profesionin qe ushtron.
    As qe du me dit!

*~100% Shqiptare~* Maska e Zemrushja
    Anëtarësuar
    19-11-2002
    Vendndodhja
    Larguar!!!!!
    Postime
    2,753
    Sa kot si ke nick ashtu ia ke fut dhe ti ktu

C'fare dhunim privacie e ke fjalen ti ?? Po ne shkolle pse duhej ta puthte studenten?? Pse duhej ta "moralizonte" ne ate menyre? Nje profesor e ndihmon sdutenten me sa ka ne dore po jo ta ndihmoje me "pagese" te tille ne natyre..

Mos harro vetem nje gje, se si ky profesore ka plot, ky eshte vetem nje nga kto raste.. Do ket raste te tjera plot, dhe me gjith respektin e madh qe kam po te them dy fjale: "Uroj ato goca te tjera qe do jene ne vend te ksaj goce mos te jene te afermit e tu.. Pasi keta studente te soten qe ju shihni jane pjese e familjes tuaj.. pra motra, gruaja, e fejuara, e dashura, kusherira etj etj etj..."

Nuk po me vjen keq me per kete gje qe ka ndodhur ne kto 3 dite debatesh, .. me vjen keq qe jemi te rrethuar nga njerez qe mendojne dhe flasin ne kete menyre.

Ne vend te mbajme qendrim ndaj profesoreve qe jane 50 vjec dhe ngacmojne 18 vjecaret po mbajme qendrim te rrepte ndaj vajzave qe jane te papjekura akoma.. dhe ne siklet qe mendojne si e si te shpetojne nga prinderit e tyre qe mos ta marrin vesh se jane ngelese, se pelcet gjema po ta marrin vesh qe eshte ngelese, etj etj etj
    Ndryshuar për herë të fundit nga Zemrushja : 06-04-2007 më 17:58
    Jeta eshte labirinth.. nese do ta fitosh.. zbuloje

Anëtarësuar
    19-12-2005
    Postime
    1,044

Thumbs down

Me duket se pak postime me pare sikur ke thene qe "te gjithe kane te drejten e nje opinioni"...dhe une shpreha opinionin tim. Ne qofte se ti ke deshire t'a quash kot apo plot, kjo eshte ne doren tende, por kjo nuk ndryshon asgje!

Kjo nuk ndryshon faktin qe kjo vajze eshte nje ngelse e cila te vetmen menyre qe ka per te ecur perpara eshte duke u futur neper pantallonat e profesoreve!

Sigurisht qe profesori ka fajin e tij qe pranoi te ndjeke komedine e pafytyre te asaj vajze, por kjo nuk justifikon aspak faktin qe ajo nuk mesoi dhe ngeli ne te gjitha lendet, dhe u mundua qe te ece perpara duke perdorur metoda te ulta te cilat as kane te bejne fare me akademine!

Si mund te qenka ne rregull kjo vajze? Me c'te drejte ti e mbron nje akt te tille, qe eshte akoma me imoral sesa akti i mesuesit! S'ka asnje justifikim per sjelljen e saj, ashtu sic nuk ka asnje justifikim per sjelljen e atij!

Por ajo eshte fajtorja kryesore ne kete mes, sepse ajo zhgenjeu prinderit e saj te cilet e cuan per te mesuar dhe i beri topin mesimeve! Dhe ajo eshte fajtorja kryesore qe vuri ne funksion nje plan imoral duke i ofruar mesuesit seks ne kembim te notes!

Nderkohe qe Top Channel as qe kishte pune fare qe t'a nxirrte kete video ne shesh! C'do person ka te drejten e privacise deri sa procesi gjyqesor mbi ta te merret ne shqyrtim! Top Channel s'kishte asnje te drejte qe te bente publike fytyren e profesorit, dhe ata jane fajtoret me te rende ne gjithe kete histori!
    As qe du me dit!

Peace and love
    Anëtarësuar
    16-06-2006
    Vendndodhja
    usa
    Postime
    1,897
    Si mund te quash "studente" nje person qe vetem studime nuk ka bere,per vete faktin se eshte ngelese ne shumicen e lendeve?Nuk e di per ju,por me duket se edhe shume pjesemares ne kete diskutim jane 'naive" ose bejne te paditurin.Pse mer nuk e dime ne se si i marin provimet shumica e 'studente-katunaro-konviktoreve?Nuk e dime ne si si lajthisin sa zbresin n'Tirone?
    Profesori?Ca faji ka profesori i shkrete.Nuk ka faj as gjeografia,e ka fajin seksologjia Profesori nuk eshte anglo-sakson me sa kuptova.
    Dikush me siper permend "vajza te shkelqyera" qe paskan vuajtur shume prej profesor maskarenjve,o Zot,na shkoi jeta me keta provinciale.

Ngelem unë! Maska e DI_ANA
    Anëtarësuar
    30-12-2006
    Vendndodhja
    France.
    Postime
    5,874
    Citim Postuar më parë nga Zemrushja
    Sot, c'do njeri ka mendimin e vet... !!

Po, mendoj se duhen denuar kta tipa, Dhe PO mendoj se s'kishte asnje te drejte profesori te ishte pre e ktyre "tentativave"

S'ke asnje profesor ne asnje vend te botes qe te ushtroje dhune mbi studentin.. pastaj nuk e di nese e ke pare videon apo jo.. por me bindje them se faji eshte i profesorit.. sa per vajzen nuk me intereson se cfare konsiderohet.. madje me vjen keq se si ju arrini te shkoni dhe te akuzoni ate si te "perdale" "plere" etj etj ne fund te fundit.. ne polici.. s'do kishte ndonje ndryshim tjeter nga nje "pagese me pare ne dore dhe lirim te shpejte te profesorit per shpifje" .. eh, nuk i ka akoma shqiperia ato kushte qe te arrish te denoncosh nje "Profesor" dhe te dalesh e pafajshme...

Pastaj po te ishte kaq e perdale do i nenshtrohej krevatit, dhe do merrte shkollen..

A nuk ju ben pershtypje c'fare sakrifice ka bere ajo vajze???

Me duket se te thashe qe jam asnjeanese dhe nuk jam deshmimtare e kesaj ngjarjeje qe te flas me kaq bindje sa ti!
    Ne asnje nga postimet e mija nuk jane perdorur ato fyerje per ate vajze qe ti permend me siper!
    Nuk e di une a i nenshtrohet krevatit ajo femer,po mesa pashe edhe mesimeve nuk u eshte nenshtruar!
    Se besoj qe Shqiperia te mos i kete kushtet per keto gjera nga ana e ligjit dhe te na i paska nga ana e emisioneve televizive!
    Sakrifica e saj per cudi nuk po me beka pershtypje fare dhe meqe thua qe nje dite mund te jete nje i afermi jone,te cilit mund ti ndodhe kjo gje,mendoj se edhe ai i joni,qe mund te jete edhe i joti,e ka veten e vet ne dore dhe moshen dhe mendjen per te vepruar dhe gjykuar....
    "Carpe Diem"

Anëtarësuar
    19-12-2005
    Postime
    1,044

Thumbs down

Ngelja e kesaj vajze s'ka se si te kete qene nje koicidence! Ajo nuk ka ngelur as ne 1, as ne 2, po ne TE GJITHA lendet!

Faji eshte i saj nqs ajo nuk ka mesuar! Ajo i ka bere topin te gjitha lendeve, dhe tani "per t'a ndrequr kete", me nje dinakeri te theksuar.....ajo ngre ne kembe nje plan imoral dhe krejtesisht te papranueshem!

Profesori sigurisht eshte fajtor! Faji i tij eshte bashkepunimi! Ai ndoqi planin e nje ngelseje e cila ne mendjen e saj kriminale...per t'a nxjerre veten nga telashet, e kishte me te lehte qe te implikonte dike tjeter dhe t'ia hidhte fajin atij sesa t'a mbante ne kurriz peshen e gabimeve te saj!

Tani, ne bashkepunim me Fiks Fare, profesori duket si "i keqi" ne kete mes, dhe ajo mund t'i thote prinderve te saj qe:

"Ja, e pate! Ai deshte te me perdhunonte mua, prandaj me ngeli ne klase!"

Dhe prinderit e shkrete me siguri qe do t'i hane keto brockulla 1 per 1, edhe pse eshte nje budallik qe te implikosh profesorin e 1 lende, kur kjo ka ngelur NE TE GJITHA LENDET!

Ne qofte se e paska fajin vetem profesori i turqishtes, si ka mundesi qe edhe biologjija, matematika, fizika, kimia, letersia e paskan ngelur kete? Pse, te gjithe dashkan qe te bejne seks me kete?

Kujt po i tregon kjo te tilla perralla!

As mos te na i shesi fare ne ajo keto se nuk i ha njeri ato teka! Sa e sa fecka deri me sot e kane provuar, i dime qe te gjitha ne keto, nuk eshte rasti i pare ky!

Viktima por edhe bashkepunetori ne kete mes ka qene profesori, i cili u perdor mizorisht nga nje "nxenese" e deshtuar dhe ra brenda me kembet e veta! Sigurisht qe eshte nje koncept i veshtire per t'u pranuar, por ne fund te dites ky eshte i vetmi arsyetim qe merr ne konsiderate te gjitha etapat dhe perberesit e kesaj ceshtjeje!
    Ndryshuar për herë të fundit nga Sa Kot : 06-04-2007 më 18:42
    As qe du me dit!

Anëtarësuar
    19-11-2002
    Vendndodhja
    Larguar!!!!!
    Postime
    2,753
    Dakort...!!

Ajo nuk ka mesuar, ta zeme ne kete aspekt, mos valle ky fakt e ben ate te jete plere??? ... Profesori sipas jush ka bere mire.. Ashtu e leme.. sia vlen te debatosh me...!!

Se besoj qe Shqiperia te mos i kete kushtet per keto gjera nga ana e ligjit dhe te na i paska nga ana e emisioneve televizive!
    Ja qe nuk i ka nga ana e ligjit..!! Sepse ka njerez te korrutpuar...!! Njerez qe genjehen me lek dhe qe zhdukin gjithcka.. Cdo prove !!! Besoj e kupton se c'fare me ben te revoltohem, por me shume me bejne te revoltohem mendimet qe mbrojne gjestin e pedagogut..!!TURP me verte...!!

Ngelem unë! Maska e DI_ANA
    Anëtarësuar
    30-12-2006
    Vendndodhja
    France.
    Postime
    5,874
    Citim Postuar më parë nga Zemrushja
    Dakort...!!

Ajo nuk ka mesuar, ta zeme ne kete aspekt, mos valle ky fakt e ben ate te jete plere??? ... Profesori sipas jush ka bere mire.. Ashtu e leme.. sia vlen te debatosh me...!!

Ja qe nuk i ka nga ana e ligjit..!! Sepse ka njerez te korrutpuar...!! Njerez qe genjehen me lek dhe qe zhdukin gjithcka.. Cdo prove !!! Besoj e kupton se c'fare me ben te revoltohem, por me shume me bejne te revoltohem mendimet qe mbrojne gjestin e pedagogut..!!TURP me verte...!!

Nuk i dhashe te drejte fare ketij profesori une,po ta perseris edhe nje here...po po te them qe edhe kjo pa faj nuk eshte!
    Sa per korrupsionin ne Shqiperi si ka mundesi qe keta te ligjit na u blikan me leke dhe jo keta te televizionit!!!!!
    Apo jane amerikane keta te tjeret!
    Nuk ka asgje per turp ketu se nuk po mbrojme xhestin e askujt,po po themi ate qe mendojme dhe gjykojme,dhe nuk mund te them qe ajo ska faj....!!
    Turpin ta mbajne ata qe i bejne!
    "Carpe Diem"

Anëtarësuar
    19-11-2002
    Vendndodhja
    Larguar!!!!!
    Postime
    2,753
    Citim Postuar më parë nga DI_ANA
    Nuk i dhashe te drejte fare ketij profesori une,po ta perseris edhe nje here...po po te them qe edhe kjo pa faj nuk eshte!
    Sa per korrupsionin ne Shqiperi si ka mundesi qe keta te ligjit na u blikan me leke dhe jo keta te televizionit!!!!!
    Apo jane amerikane keta te tjeret!
    Nuk ka asgje per turp ketu se nuk po mbrojme xhestin e askujt,po po themi ate qe mendojme dhe gjykojme,dhe nuk mund te them qe ajo ska faj....!!
    Turpin ta mbajne ata qe i bejne!

Mbase nuk ka prirje per ate dege..!! Mbase dhe te tjere profesore e kane ngel kot..!! Mbase ku e di ti dhe une qe ska qene loje e profesorit ne fjale??!!!! Prandaj nuk dua ta gjykoj kete vajze.. sme intereson ajo.. po them sikur dhe plera me e madhe te kete qene.. Bravo i qofte per inisiativen.. sepse si ky rast ka pasur plot dhe me goca te mira dhe studioze , etj etj

Shoqjes sime i vdiq e jema, kur kam qene ne vit te dyte.. dhe ate vit na jepte mesim nje profesor plere.. ajo s'e mori dot provimin me ate pedagog.. sepse sado perpiqej nuk mundeshe te perqendroheshe.. mendjen e kishte ke vllezerit dhe motrat qe ishin vetem ne shpi sepse ngelen jetime, dhe i duhej dhe te punonte e me the te thashe..!!

Gjithsesi, ai i propozoi te njejten gje qe i propozoi dhe ky pedagog ksaj vajze me lart..!! Nuk e pranoi Oferten e profesorit.. Ngeli ne sazh nga ai provim sado qe ajo u ankua tek drejtori..!! Dhe e forta nje vit pas sazhit iu dogj dhe shkolla komplet...!! U perjashtua...!!!

Buena Suerte Maska e MI CORAZON
    Anëtarësuar
    21-07-2002
    Postime
    7,485
    Qyqaaa....thashe se kush ka vdek !

Une nje pyetje kam . A eshte e lejueshme ne perendim shfaqja e ketyre video-ve ne tv ? Se ne fakt turpi nuk qendron tek te berit seks ( ne rastin kur e deshirojne te dy palet, qofte me profesorin, kusheririn apo komshiun ) , se e gjithe bota ben ( si ta doje e ku ta doje ) , por jo te gjithe botes i del byca ne tv.

Ka ndonje ligj per te drejten e autorit ( ose bashkeautorit) apo hic ?

P.S. Ju kam thene njeqind here... (lol) Mos record-oni privasirat e shtratit, qofte edhe me spouse-t, sepse kurre nuk i dihet ! Gjithmone sigurohuni qe camera eshte OFF.
    Where does a thought go when it's forgotten?

Faqja 10 prej 16 FillimFillim ... 89101112 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Kundra Ateizmit !
    Nga _Mersin_ në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 11
    Postimi i Fundit: 12-05-2011, 06:26
  2. Faik Konica
    Nga denku në forumin Shkrimtarë shqiptarë
    Përgjigje: 45
    Postimi i Fundit: 12-01-2011, 22:19
  3. Muslimani dhe Mesuesi i filozofise-!
    Nga Arrnubi në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 7
    Postimi i Fundit: 11-08-2009, 03:00
  4. Antre- Profesori
    Nga SaRaNdAzShOrTeY në forumin Muzika shqiptare
    Përgjigje: 8
    Postimi i Fundit: 01-09-2005, 09:55
  5. Ratko Mlladiq kërkoi 5 milionë dollarë në shkëmbim të dorëzimit
    Nga RTP në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 4
    Postimi i Fundit: 20-06-2005, 10:44

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •