Close
Faqja 2 prej 3 FillimFillim 123 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 21
    fushori Maska e Ermal 22
    Anëtarësuar
    19-07-2005
    Vendndodhja
    Itali
    Postime
    549
    Vetevrasjet per shkaqe ekonomike, tronditje mendore e probleme te tjera sociale vazhdojne te jene shqetesuse ne Shqiperi.
    Keta Deshmitaret e Jehovait nuk flasin per vetevrasje dhe as nuk predikojne vetevrasjen, por jane grup fetar problematik pasi nuk e denojne si mekat vetvrasjen.
    Nuk e di qe ne shtete te tjera te flitet per vetvrasje nga ndikimi i ketyre Deshmitareve.

Por keta Deshmitaret e Jehovait nuk duhen shume gje per komb e per shtet shqiptar pasi nuk i kane qejf qeverite dhe nuk e nderojne nje flamur kombetar. As per ushtri nuk jane, pasi kundershtojne pjesemarrjen ne ushtri e sherbim ushtarak.
    Keshillojne te mos marresh pjese ne votime, as ne qeveri e ne gjera qe ka te beje me shtetin. Gjithcka e bejne pa dhune ama. Keta nuk festojne ditelindje, as festa kombetare, as Krishtlindje, as Pashke, as Vit te Ri.
    Jane kunder transfuzioneve te gjakut.
    Biles ne teori keta Deshmitaret nuk u lejohet qe te shoqerohen me njerez te tjere jashte rrethit te tyre fetar.
    Disa studjues kane kundershtuar dhe biblen qe keta kane perkthyer per besimtaret e vet pasi kane bere ca ndryshime teologjike.

Shkurt muhabeti, mendoj qe jane si pune vehabistash te krishtere, vecse jane paqesore ne natyre

do uroja qe shqiptaret te perqafonin rrymat tradicionale te krishterimit, dhe jo kete kult a sekt te shekullit te 19 te importuar nga Amerika.

i/e regjistruar Maska e friendlyboy1
    Anëtarësuar
    25-06-2002
    Postime
    769
    ajo qe ka rendsi tanie sht qe deshmitaret e jehovait te takohen me autoritet lokale ku ushtrojn veprimtar dhe te shpjegojn se si i kryejn veprimtarin dhe cfar filozofie kan. duhet te ket nje investigm nga policia per keto veprimtari se nuk i dihet se cfar po i mesojn kalamajve kta. prindrit e genit bejn mir qe te flasin neper shkolla apo ne media sa me shum qe te edukojn prindrit e tjer qe mund te ken femijne rrezik sepse vetem informacioni mund te zgjidh problemet dhe konfliktet.

sexy_mama Maska e nadule
    Anëtarësuar
    12-07-2006
    Vendndodhja
    usa
    Postime
    235
    Po pse genjeni mor Zot qe thoni Jehovai nuk predikon ringjalljen.... Kur kam qene ne Fier pothuaj perdite na vinin ne dere keta tipat e Jehovait dhe sinqerisht nuk i kisha shume qejf dhe thjesht u thosha kam pune, derisa nje dite njera prej tyre me ka thene, po ti me degjo njehere, se ne do ngjallim gjithe te vdekurit...i them pa ma ngjall cik tani gjyshen a gjyshin ke te duash ti, dhe qe neser vi atje te Jehovai e ty... Me thote, ne do bejme gjithe te vdekurit te cohen ne kembe dhe te ecin keshtu sic ecen ti sot... i them o goce vdis ti tani se neser te ngjall une prap dhe me tha vdes dhe e bej me deshiren me te madhe se po ja kushtoj jeten Zotit..... Une thjesht mbylla deren dhe ajo iku, po nqs une nuk marr vesh nga keto pune, me thoni ju cfare lloj predikimi ishte ky, s'ka te beje as me vdekjen as me ringjalljen? Pffffff

Shume ngushellime familjes se djalit....
    Dhe kur te jem nen toke
    Qe vdiqa ti mos thuaj
    Me shkruaj dhe nen toke
    Se une do te te shkruaj...

M1ST3R10Z3 @k47 Maska e Michaela
    Anëtarësuar
    27-03-2007
    Vendndodhja
    BrEnDa NjE mIsTeRi
    Postime
    487
    Ca po behet ne shqiper aman....po iken per pambuk gjysma e adoleshenteve tu u marr me jovahin....nuk arrij ti kuptoj shohin lajme keta apo rrijne kot???

Nejse te rrojne te tjeret gjynaf ka qene ne lulezimin e jetes....harram ju qofte atyre te jovahit
    GjERMONE E LOGEL SA NJE GOGEL!

Ja ku jam, mua më dërgo!
    Anëtarësuar
    06-12-2008
    Postime
    275
    Citim Postuar më parë nga Michaela Lexo Postimin
    Ca po behet ne shqiper aman....po iken per pambuk gjysma e adoleshenteve tu u marr me jovahin....nuk arrij ti kuptoj shohin lajme keta apo rrijne kot???

Nejse te rrojne te tjeret gjynaf ka qene ne lulezimin e jetes....harram ju qofte atyre te jovahit
    Vetem te rrezikosh jeten e dikujt apo tenden pa pasur nevoje eshte e papranueshme per Deshmitaret e Jehovait, shpesh ne revista permendet rasti i Davidit qe nuk piu ujin qe i kishin mbushur shoket e tij duke rrezikuar jeten e tyre. Dhe shume ka ketu qe flasin pa pasur fare informata se kush jane, thjesht i njohin me emer dhe per literaturen qe shperndajne. Eshte mire te shohim vertete nga e kane zanafillen vetvrasjet, sepse nese mundohesh t'i vesh nje natyre fetare, eshte shpetim per shtetin. Dhe pastaj fe te ndryshme mezi presin ti fryejne zjarrit. Sic bene koheve te fundit.
    ... njerëzitë deshnë më tepërë errësirënë se dritënë; sepse punërat' e atyreve ishinë të-liga.

me 40 hajdutë Maska e alibaba
    Anëtarësuar
    12-12-2005
    Vendndodhja
    Ne shpellen e pirateve
    Postime
    5,671
    Pasi vetvrasja denohet..
    Na u ka bërë koka dhallë, me lloj-lloj doktrina, po sikur kam dëgjuar se 16 vjeçari është i pa-mëkat.

Ça janë ato postime të kota me nga 100 rreshta fjali të panevojshme, kur Dëshmitarët e Jehovait po bërtasin "Ne jemi bisha 666, ne erdhëm t'iu zhdukim". Dhe sa më shumë që po bërtasin aq më shumë njerëzit po i marrin fjalët e tyre për tallje. Dhe sa më shumë që injorohet rreziku që vie prej tyre, aq më shumë rritet ky rrezik. Sikur këta qenkan kaq të mirë e kaq të rëndësishëm sa që gjithkush i fajëson për vetëvrasjen e fëmijëve të tyre. Sikur prindërit mezi paskan pritur që t'u vdesë dikush për të akuzuar Dëshmitarët e Rremë? A mundet vallë Edvin82 pishtari Ermal22 që të shfrytëzojnë vdekjen e familjarëve për të akuzuar dikënd? E nëse ata nuk janë në gjendje t'a bëjnë një veprim kaq makabër, me çfarë logjike ua hedhin këtë faj prindërve të cilëve Bisha po ua gllabëron fëmijët? Kush janë këta plehra që e gjithë bota iu paska hudhur në qafë e po i akuzon? Sa të gjorë. Një tufë maskarenjsh kanibalë që vinë si lugetër shtëpi më shtëpi për të mbjellur vdekjen.

Ajo lista do mbetet kaq apo do shtohet numri?

Ja ku jam, mua më dërgo!
    Anëtarësuar
    06-12-2008
    Postime
    275
    Citim Postuar më parë nga alibaba Lexo Postimin
    Na u ka bërë koka dhallë, me lloj-lloj doktrina, po sikur kam dëgjuar se 16 vjeçari është i pa-mëkat.

Ça janë ato postime të kota me nga 100 rreshta fjali të panevojshme, kur Dëshmitarët e Jehovait po bërtasin "Ne jemi bisha 666, ne erdhëm t'iu zhdukim". Dhe sa më shumë që po bërtasin aq më shumë njerëzit po i marrin fjalët e tyre për tallje. Dhe sa më shumë që injorohet rreziku që vie prej tyre, aq më shumë rritet ky rrezik. Sikur këta qenkan kaq të mirë e kaq të rëndësishëm sa që gjithkush i fajëson për vetëvrasjen e fëmijëve të tyre. Sikur prindërit mezi paskan pritur që t'u vdesë dikush për të akuzuar Dëshmitarët e Rremë? A mundet vallë Edvin82 pishtari Ermal22 që të shfrytëzojnë vdekjen e familjarëve për të akuzuar dikënd? E nëse ata nuk janë në gjendje t'a bëjnë një veprim kaq makabër, me çfarë logjike ua hedhin këtë faj prindërve të cilëve Bisha po ua gllabëron fëmijët? Kush janë këta plehra që e gjithë bota iu paska hudhur në qafë e po i akuzon? Sa të gjorë. Një tufë maskarenjsh kanibalë që vinë si lugetër shtëpi më shtëpi për të mbjellur vdekjen.

Ajo lista do mbetet kaq apo do shtohet numri?
    S'ja paske idene se kush jane vertet Deshmitaret e Jehovait, apo i ke ngaterruar, ose nga mosnjohja e gjerave flet dhe shan sepse keshtu te kane thene se jane. Por kujdes sepse kjo nuk te ndihmon ta identifikosh armikun e vertete.
    E habitshme kjo qe te paskan thene per numrin 666, edhe per ate s'e ke fare idene me duket
    ... njerëzitë deshnë më tepërë errësirënë se dritënë; sepse punërat' e atyreve ishinë të-liga.

EPIROT Maska e EDLIN
    Anëtarësuar
    16-07-2007
    Vendndodhja
    ku bëhen qinglat
    Postime
    1,527
    Ngushellime familjes, eshte per te ardhur keq kur degjon qe jeta e nje njeriu perfundon keshtu....

Kurse ju te tjeret te rroni vete se mendja paska kohe qe u ka lene shendene.
    Kush e mban mend, ne ..92' ne Tirane pati nje dyndje te pa pare te ketyre lloj sektesh, u mbushen rruget e Tiranes plot... u bene dhe mrekulli kolektive ne stadiumin Dinamo... e çoroditen miletin.

me 40 hajdutë Maska e alibaba
    Anëtarësuar
    12-12-2005
    Vendndodhja
    Ne shpellen e pirateve
    Postime
    5,671
    E habitshme kjo qe te paskan thene per numrin 666, edhe per ate s'e ke fare idene me duket
    S'kam nevojë për kurëfarë informatash nga askush, ata janë duke bërtitur në kupë të qiellit: "Ne po i vrasim fëmijët tuaj".

don't bother me Maska e Apollyon
    Anëtarësuar
    07-11-2007
    Vendndodhja
    periferi
    Postime
    8,589
    frekuentonte "Jehovain"
    Imagjinoni se sa mendje te hapur ka gazetari qe ka shkruar kete artikull! Eshte normale qe gazetaria ne shqiperi perbehet nga disa analfabete te ndyre qe kan hyre me "mik" ne ato poste.
    There is no never ending banquet under the sun. All good things must come to an end.

Faqja 2 prej 3 FillimFillim 123 FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Braktiset nga e shoqja, vetëvaret 45-vjeçari
    Nga Davius në forumin Aktualitete shoqërore
    Përgjigje: 6
    Postimi i Fundit: 15-12-2005, 00:13
  2. Vetëvaret 13- vjeçari, “Dëshmitar i Jehovait”
    Nga Hyllien në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 8
    Postimi i Fundit: 21-07-2005, 05:20
  3. Përgjigje: 5
    Postimi i Fundit: 19-06-2005, 15:11
  4. Lushnje, vetëvaret 12-vjeçari
    Nga EDUARDI në forumin Aktualitete shoqërore
    Përgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 15-04-2005, 04:34
  5. Qëllohet për vdekje 25 vjeçari, në Tiranë
    Nga Beqari002 në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 8
    Postimi i Fundit: 03-12-2002, 19:54

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •