Sabri Godo, kandidat pėr president
14:46 14/04/07
Kandidati pėr president i Partisė Republikane ėshtė Sabri Godo. Ai ėshtė zgjedhur sot si kandidat gjatė asamblesė sė kėsaj partie, dhe ka qenė kreu i republikanėve, Fatmir Mediu, ai qė ka bėrė propozimin. Mediu ka theksuar se PR mbeshtet alternativen per president konsensual.
Godo do tė konkurrojė pėrkrah Bamir Topit, kandidaturė e hedhur nga Partia Demokratike dhe Fatos Nanos. Por Godo gjate fjales se tij tha se: "Unė e kam thėnė dhe pėrsėritur disa herė nė shtyp, edhe nė tė kaluarėn se nuk hyj nė garėn pėr President. Dhe kėtė e kam thėnė me sinqeritet dhe nuk ka qėnė ndonjė lojė e imja. Edhe kur jam deklaruar se do tė votoj pėr kandidaturėn e Bamir Topit e kam pasur me bindje dhe vazhdoj ta kem. Kam pasur si rezervė vetėm njė mendim: nėse pėr kombinacionet politike tė habitshme qė ndodhin nė Shqipėri do tė krijohet ndonjė moment krize, i atillė qė do tė duhet tė pėrdoren disa emra pėr zgjidhjen e saj dhe ndėrmjet kėtyre emrave mund tė jetė dhe emri im, atėhere nuk kam tė drejtė tė them se nuk dua t'ia di se ēdo tė bėhet pėr kėtė vend, sepse unė kam bėrė njė investim politik dhe nuk do tė ma falte as PR dhe as njerėzit qė besojnė tek unė", sqaroi Godo pozicionin e tij lidhur me kėtė ēėshtje
Person i cili deri per momentin, besoj se ka perqindjen me te madhe per te fituar kete post.
Krijoni Kontakt