Close
Faqja 0 prej 3 FillimFillim 12 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 27
    i/e regjistruar Maska e mia@
    Anëtarësuar
    11-01-2008
    Vendndodhja
    Twilight Zone...
    Postime
    10,676

Kini kujdes për fotot që postoni ne facebook!

Pse e them kete?
    Lexova diku nje lajm se nje mesuese e shkolles se mesme diku ne USa, eshte pezulluar nga pune per 30 dite. Arsyeja?
    Postimi i nje fotoje ne facebook. Nje foto qe faktikisht nuk ishte vene nga ajo, edhe pse ajo perfshihej ne foto.
    Cfare permbante fotoja?
    Fotoja ishte marre ne nje party qe bejne per nusen para se te martohet. Kishte dale prane nje stripper-i.
    U denua se i lejoi vetes pak kenaqesi ne nje party. A nuk vihet per kete qellim ne party? A nuk kane te drejte te argetohen dhe mesuesit apo kudo dhe kurdo edhe pse ne jeten private duhet te jene shembull per te tjeret?
    Si mendoni ju? A duhej denuar mesuesja se dikush tjeter publikoi nje foto te saj ne facebook?
    Ndryshuar për herë të fundit nga mia@ : 28-01-2010 më 16:07

don't bother me Maska e Apollyon
    Anëtarësuar
    07-11-2007
    Vendndodhja
    periferi
    Postime
    8,589
    Bota ka vajt drejt komunizmit, denohesh per nje foto, per nje fjale te thene gabim etj etj. Diktature e gjalle, te tjeret po vrasin e po masakrojn njerez e nderkohe faqet e gazetave mbushen me lajme te tilla si kjo e mesueses (gjynah)! Te mjeret ne qe po jetojm ne nje bote diktatoriale e nuk na shohin syte!!!
    There is no never ending banquet under the sun. All good things must come to an end.

Mendoj qe Facebook-u e ka edhe anen negative sepse po hyn teper ne privatesi te njerzve.
    Kush e pelqen privatsine si ne rastin e Bruce Willis apo George Clonney te cilet kane dale kunder apo nuk e perdorin fare per shkak se jan lodhe me thashetheme edhe nuk bjen viktime sikurse mesuasja ne fjale qe per mendimin tim nuk duhej denuar.
    Facebook eshte faqe e kohes por per ata qe qefi i tyre eshte te them"showup"apo "fame" le ti bartin pasojat.

Une se perdori fare....!

_____
    Anëtarësuar
    29-04-2002
    Postime
    3,623
    Interesante, por kush e solli ne dukje foton e mesueses?

yep Maska e Izadora
    Anëtarësuar
    11-09-2008
    Vendndodhja
    ne zemren e atij qe ka "zemer"
    Postime
    8,793
    Citim Postuar më parë nga mia@ Lexo Postimin
    Pse e them kete?
    Lexova diku nje lajm se nje mesuese e shkolles se mesme diku ne USa, eshte pezulluar nga pune per 30 dite. Arsyeja?
    Postimi i nje fotoje ne facebook. Nje foto qe faktikisht nuk ishte vene nga ajo, edhe pse ajo perfshihej ne foto.
    Cfare permbante fotoja?
    Fotoja ishte marre ne nje party qe bejne per nusen para se te martohet. Kishte dale prane nje stripper-i.
    U denua se i lejoi vetes pak kenaqesi ne nje party. A nuk vihet per kete qellim ne party? A nuk kane te drejte te argetohen dhe mesuesit apo kudo dhe kurdo edhe pse ne jeten private duhet te jene shembull per te tjeret?
    Si mendoni ju? A duhej denuar mesuesja se dikush tjeter publikoi nje foto te saj ne facebook?

Edhe mesuesit njerez jane, kane nje jete private.

Duhej te denohej ai/ajo qe e vuri foton ne facebook.Pa lejen e personit ne foto nuk mund ta publikosh.Mundesisht ti marresh dhe nje firm.

Ka edhe njerez qe nuk i punon rakadakja.
    Jeto sot se neser nuk i dihet

Τρελάρα Maska e Ksanthi
    Anëtarësuar
    22-12-2007
    Vendndodhja
    Στ'αστέρια
    Postime
    2,763
    Ne FB mund te hapi kushdo llogari , te mari foto nga shoket e shokeve , te postoje te dhena qe nuk i perkasin e shume e shume gjera.Personalisht kohet e fundit perdor Fb por kam gjithe personat qe i kam njohur gjate jetes time.
    Ka ane pozitive dhe negative por cdokush nqs do te ruaje privatesine mund ta beje.

Sa per temen nuk shof dicka anormale per te bere foto me striper.

i/e regjistruar Maska e mia@
    Anëtarësuar
    11-01-2008
    Vendndodhja
    Twilight Zone...
    Postime
    10,676
    Citim Postuar më parë nga s0ni Lexo Postimin
    Interesante, por kush e solli ne dukje foton e mesueses?
    Nuk thuhet.
    Per me teper lexo me poshte .

http://post-gazette.com/pg/10022/103...#ixzz0dYsKz7hP

P.s Moderatoret akoma s'ma kane bere korrigjimin te titulli?
    Ndryshuar për herë të fundit nga mia@ : 28-01-2010 më 20:41

Forgottenprincess Maska e dikushparendsi
    Anëtarësuar
    26-02-2009
    Vendndodhja
    tirane
    Postime
    21
    e mi mia@.....facebooku ka shume ane negative...
    te te tregoj un nje histori personale...
    un kam qen super e fixuar pas fb...edhe mas publikimit te fotevo..kisha nja 200 e ca foto imagjino...
    nje dit t bukur marr vesh qe na kishte dal njera me nje emer te rreme dh mi kishte marr tera fotot...deri ktu vetem acarim nervi....e kerkova madje u mundova tja bllokoja profilin po sic duket kishte hap tjeter..dersa nji dit t bukur vere m del njeri kur po beja plazh, e m thot he mi ti fjoralba..un Qe hap syt (pasi s e kam emrin fjoralba)...ai he mi ti kemi fol n fb...un qe i them - cun i dashur s t njoh as ak tm n fb....ai si t gjith meshkujt trapa filloi t m shante me liber shpie...un qe aty e kapa qe duhej t kisha me kujdes..
    pra sic duket kjo goca na linte takime me njerez duke pas fotot e mia...super nerv....

nejse tani s kam kshu prob se e kam mbyll fb...ndoshta do e hap noidit....noidit ama...;p
    Three things in life that, once gone, never come back -
    TIME WORDS OPPORTUNITY

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    30-08-2006
    Vendndodhja
    askund
    Postime
    9,007
    une se perdor fare se mi vune prangat pastaj
    JO SEKS PARA MARTESE

HoneY-BunnY √
    Anëtarësuar
    10-10-2009
    Vendndodhja
    Mbi re...
    Postime
    2,710
    Eshte e vertete qe fbooku po cenon privatesine e te gjithve.Mgjth vete regjistrimi ne kete web do te thote se i kemi pranuar te mirat dhe te keqijat qe sjell.Por asnjehere se kemi menduar qe do merrnin permasa te tilla.
    Vjedhja e fotove dhe paswordeve sa vjen e shtohet.
    Di nje rast qe ska me shume se 3 dite qe ka ndodhur.Vjen nje mesazh nga nje shoqe dhe thot "Me eshte vjedhur pasw dhe adresa e fbookut.Ky eshte fbooku im i ri,bejini remove atij te meparshmit qe keni"
    Marr shoqen ne tel dhe e pyes nese eshte e vertete qe ke mbyllur fbookun.Ajo e habitur tha qe une skam hapur nje tjeter.
    Po prish shume pune ky fbooku,pavarsisht se si friends mund te kesh vetem ata qe i njeh ne jeten reale dhe jo te panjohur.

Per mesuesen,ajo ka te drejte te beje cte doje ne jeten private.Mjafton qe mos te jete ne orarin e punes dhe ne ambjentin e punes.
    Ne kemi pare dhe deputete apo ministra qe ne party te ndryshme jane "cmendur",kane kercyer maje tavolines,po askush nuk i ka pezulluar nga puna.
    U come 2 love not by finding the perfect person,
    but by seeing an imperfect person perfectly.

Faqja 0 prej 3 FillimFillim 12 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •