Votova te paren, sepse po me iku nje ndeshje kur luan Barcelona pa e shiku cmendem fare lol
Votova te paren, sepse po me iku nje ndeshje kur luan Barcelona pa e shiku cmendem fare lol
#VamosArgentina
Ja nje argumentim i sinqerte.. LOL![]()
Jeta eshte labirinth.. nese do ta fitosh.. zbuloje
Pasioni per sportin duhet te kete vend tek cdo njeri .Postuar më parë nga Zemrushja
Une personalisht merrem me se shumti me Basketball sepse jam basketbollist .
Shpesh edhe deshirat per tu zbavitur luajne rol te rendesishem ne humorin tone.
Ne anen tjeter largojme stresin , gjumin e bejme me te qete , trupin me te mire , ndodh qe edhe rrobet me mire duken ne nje trup sportisti.
Ndersa sa i perket Basteve - lloto mendoj qe kjo gje shkakton stresin e tepert , ka raste edhe pagjumesine , nervozitetin e panevojshem , ndersa loja e futbollit nuk shikohet per kenaqesi por shikohet per disa numra ne rezultat gje qe shkakton edhe humbjen e asaj kenaqesie qe ndodh pergjat kohes qe ne e shikojme lojen.
Tjeter , eshte mire te mirremi me sport sepse kjo eshte nje lloj pregaditje per martese , sepse aty duhet kondicion , pregaditje te mire fizike( shaka bera )
Respekte![]()
Ndryshuar për herë të fundit nga Gimi3 : 03-04-2007 më 13:08
Fitorja Vjen Me Durim , Gëzimi Vjen Pas Dëshprimit Dhe Pas Çdo Veshtirësie Ka Lehtësim .
Postuar më parë nga Zemrushja
Kshu eshte kur je nje tifoz i flakt per nje skuader lol
Pa perjashtim gjitha Liget si Primera Divizion spanjol, Seria A Italy, Bundes Liga e Gjermanis edhe Sidomos Lojerat ne Champion Lig, nuk i le dot pa shikuar kuptohet lojerat qe jan me derby![]()
#VamosArgentina
LoL gimi3. Ne fakt, eshte tjeter gje te merresh me sport dhe tjeter gje te fiksohesh pas ndeshjeve duke braktisur c'do preokupim tendin ne jet.. (flas ne pergjithsi per meshkujt kuptohet ka dhe nga ata qe s'e kane qejf tifozllekun)Postuar më parë nga BaLLaKumi
Babe as kam qene as du te jem, kap pas shpin afer stadiumit dhe o nene nene sa mbaronte ndeshja ulerinin gjith lagjet jo me stadiumi![]()
Jeta eshte labirinth.. nese do ta fitosh.. zbuloje
Asnjera nga ato qe ke vene me siper nuk aplikoheshin per mua. Une thjesht shoh ndeshjet ngaqe dua qe te fitoje Shqiperia nga patriotizmi por per gje tjeter as nuk do t'ia hidhja syte. Ne fakt shoh sport nje here ne 2 vjet sa per sport![]()
Kam nja 8 vjet vetem lexoj rezultatet online dmth qe sdu me e dite fare kush luan ene kush humbet.
Dhe ajo qe ma ka heq deshiren ka qene ardhja ne amerike. Kta sportistet kane kontrata 50 million dollar kurse une pa puneMendoja qe nuk eshte e drejte. Kta futbollistet kane talent por jo dhe dhe pale cfare.
Nuk e shikoj sportin se eshte bere bisznes i flliqur. Llogarite te luan ekipi i zemres dhe gjyqtari eshte i shitur.
Por faktori kryesor eshte qe skam kohe. Jeta ne Usa eshte shume e zene ska kohe fare per te pa ose ndjek sporte.
Para 1995 e ndiqja shume.
Postuar më parë nga Zemrushja
Shume te cmendur jane disa,aq te cmendur sa edhe personin e zemres e harrojne per futbollin!
Futbolli dhe nje femer tjeter jane rivalet e dashurise!!
"Carpe Diem"
haha shume me vend , raste ke te shumta shembull konkret kur fillonte kampionati boteror , zgjaste me muaj ndersa gruaja ankohej nga burri i cili tere kohen e kalonte duke shikuar TV , shpesh ndodhte qe i dilte nganjehere para TV-se gjene te cilen ajo nuk e bente me qellim , e pas kesaj fillonin frazat :Postuar më parë nga DI_ANA
jam duke shikuar TV - ne![]()
s'ben te mirren gjerat shume afer ZEMRES kur behet fjale per nje ndeshje ose dicka te tille .
ka raste kur edhe dashuria lihet anash qe te shikohet nje ndeshje ku zakonisht rezultati dihet qe ne fillim 0 - 0
Per ato te dashura qe kane te dashurit te cmendur pas futbollit ju shpreh keqardhje sepse dashuria me te dashurit e tyre eshte si ne OLIMPIADA , zhvillohet nje here ne cdo 4 vjet![]()
![]()
Ndryshuar për herë të fundit nga Gimi3 : 03-04-2007 më 13:55
Fitorja Vjen Me Durim , Gëzimi Vjen Pas Dëshprimit Dhe Pas Çdo Veshtirësie Ka Lehtësim .
Jane te lajthitur edhe pike, nuk ka gje qe une urrej me shume se sporti.
As qe du me dit!
Krijoni Kontakt