Padyshim, territore te njohura dhe ato, edhe pse me ket mbiemer qe e ka trecereku i jugut(perfshi dhe vete une nga nje krah), na trazove pak.
Padyshim, territore te njohura dhe ato, edhe pse me ket mbiemer qe e ka trecereku i jugut(perfshi dhe vete une nga nje krah), na trazove pak.
"The true history of mankind will be written only when Albanians participate in it's writing." -ML
.
Po si jo .
.
Mungesa e besimit e ben njeriun te cmendur...
kush nuk e don se
ai qe nuk don bashkimin kombetar ai nuk eshte SHQIPTAR por eshte ndonje far e perzier qe flet shqip
UNĖ JAM MIRĖ KUR ASHT MIRĖ SHQYPNIA!
Bashkimi eshte zgjedhja e parė...
Por nuk do ishte keq po te ishim dy vende, dy shtete dhe para botes do ishim paraqitur si dy shtete me nje komb te njejt...
Dhe me kufij abstrakt d.m.th ne praktik te mos existojn kufijt por De jure te jenė te njohura...
E mira: e kesaj eshte se para botes do dalim me shum se njė vend shqiptar...dhe ne qdo konferenc apo organizatė nderkombetare te kemi vota perfaqesues dhe vota shqiptare me shumė...
E keqja: e kesaj eshte se disi i ngjan ndarjes kombetare kjo...
"Idea ėshtė Kėshilltari mė i mirė i Veprės"
Ta krijojmė edhe shtetin e Malėsisė, Labėrisė, Elbasanit, Tiranės etj, tė bėhemi sa mė shumė tė qė gjysma e votave nė OKB tė jenė nga shtetet tona.E mira: e kesaj eshte se para botes do dalim me shum se njė vend shqiptar...dhe ne qdo konferenc apo organizatė nderkombetare te kemi vota perfaqesues dhe vota shqiptare me shumė...
Krijoni Kontakt