Close
Faqja 0 prej 2 FillimFillim 12 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 12

Tema: Sygjerim..!!

*~100% Shqiptare~* Maska e Zemrushja
    Anėtarėsuar
    19-11-2002
    Vendndodhja
    Larguar!!!!!
    Postime
    2,753

Sygjerim..!!

Perderisa tek nenforumi Bashkepatriotet tane neper bote nuk lejohet chiti chati me antaret e forumit mendoj do ishte e mira te fshihej fare si nenforum. Sa te acarohen userat me "censuren" qe perdoret, dhe sa te lodheni e ju duke fshire postimet me mire mbylleni si nenforum. Nese do kete ndonje postim fotosh apo ndonje gje tjeter interesante ka dhe nenforume te tjera ku mund te postohen.

Zemrushja
    Jeta eshte labirinth.. nese do ta fitosh.. zbuloje

automotive Maska e ClaY_MorE
    Anėtarėsuar
    16-05-2004
    Vendndodhja
    Deutschland
    Postime
    4,456
    Nuk ka pse te mbyllet pasi ai nenforum nuk eshte hapur per te bere chit-chat.

Qellimi i atij nenforumi eshte te afroje shqiptaret me prane vendlindjes se tyre, duke u cmallur me patriotet e tij.
    Nuk ka pse te mbyllet pse disa anetare duan ta kthejne nenforumin ne nje vater chit-chatesh. Anetaret te cilet duan te bejne chit-chat jane te mirepritur ne kanalin #Forumi, i cili eshte hapur enkas per ta.

Leo.
    Jeta ime, mban emrin e saj..

Anėtarėsuar
    19-11-2002
    Vendndodhja
    Larguar!!!!!
    Postime
    2,753
    Ok!!

Si mund te cmallesh me patriotet e tu kur ti nuk mundet ti pershendesesh sepse quhet chiti-chat??? Pra ti thua qe te kete chiti-chat po te jete me limit.. Une kete nuk e kuptoj te them te drejten. Nejse, ju beni si ta shifni me mire po sinqerisht me duket cik abstrakte.. menyra qe ti thua te bashkebisedojne..

automotive Maska e ClaY_MorE
    Anėtarėsuar
    16-05-2004
    Vendndodhja
    Deutschland
    Postime
    4,456
    Nuk quhet bashkbisedim ky:

Pershendje Sofra Kucovare Kalofshi sa me mire
    Hi All Sofra...Si ja kaloni ju knej mile ?
    Elbasanlli i cili ka postuar tek sofra e Fierit!

pershendetje sofra
    Tjeter gje te replikosh, tjeter gje te besh chit-chat.

Shpresoj te kem qene mese i qarte.
    Jeta ime, mban emrin e saj..

Anėtarėsuar
    19-11-2002
    Vendndodhja
    Larguar!!!!!
    Postime
    2,753
    Ok !!

Dhe une kete po them qe ka shum usera qe bejne chiti chati.. atehere me mire te mbyllet dhe bini rehat

Por ajo qe doja gjithashtu te shtoja eshte se dhe userat normale bejne chiti chat duke bere pyetje rreth njeri tjetrit.. ne fakt kte mund ta bejme dhe me mp sipas versionit te rregullave.. prandaj bera ate sugjerim Clay_More

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    10-05-2006
    Postime
    3,344
    me falni ZEMERUSHJA DHE CLAY se hyra dhe une ketu pa radhe ..
    po ai baskebisedim i turpshem apo fjalor i degjeneruar qe perdoret nga chatistet ,pse duhet
    ti lexojme dhe ne qe nuk e frekuentojme chatin apo nuk perdorim te tilla fjal ?
    chatin e kam menduar gje c'lodhese po qenka makaberr e vertet.....(pa ofenduar njeri )

ankesat e chatit per mendimin tim duhet ti gjendet nje menyre tjeter ,dhe jo te sillen ketu ne forum fjal nga me banalet ,kjo eshte gje per tu shqetesuar dhe jo chit -chat qe perdoret neper sofra se per vec humorit dhe bashkebisedimit s'besoj se ju sjellin shqetesim keto gjera ..

megjithate gjith te mirat ,me bezdis kjo gje prandaj shkruajta !!

Anėtarėsuar
    19-11-2002
    Vendndodhja
    Larguar!!!!!
    Postime
    2,753
    Alnosa ai nenforum eshte per ankesat qe kane userat por qe normalisht shum her abuzohet dhe me tema, prandaj dhe ato fshihen

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    10-05-2006
    Postime
    3,344
    e kuptova tani e kuptova .
    pervec sharjeve s'dim gjuh tjeter ne shqiptaret .

flm zemerushja

Ta shtoj dicka ketu une Zemrushja nuk te ngelet qejfi besoj qe mos hap tem tjeter.

Ateher, nje verejtje kam per moderatoret:

shkurt dhe qart, ne nen forumin "Letersia shqiptare" ka shume chit-chate, komente etj etj, gje qe te cilat mendoj une si person, u prishin gjithe ate bukuri qe kan ato shkrime, poezi, vepra te krijuar nga antar te ndryshem.
    Do ishte mire qe te punonit pak me teper, ose po nuk mundet shtoni moderator te tjer, se nuk eshte aspak mire, si per ata qe hapin tema kaq te bukura me shkrimet e tyre po ashtu edhe per ne qe i lexojm ato, qe te behet chit-chat ne ate nenforum.pik muhabetit

Kalofshi mire!
    Kristal...
    ..E bardhė...
    ..Qė mė mban gjall!

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    19-06-2003
    Postime
    2,796
    me falni ZEMERUSHJA DHE CLAY se hyra dhe une ketu pa radhe ..
    po ai baskebisedim i turpshem apo fjalor i degjeneruar qe perdoret nga chatistet ,pse duhet
    ti lexojme dhe ne qe nuk e frekuentojme chatin apo nuk perdorim te tilla fjal ?
    chatin e kam menduar gje c'lodhese po qenka makaberr e vertet.....(pa ofenduar njeri )

ankesat e chatit per mendimin tim duhet ti gjendet nje menyre tjeter ,dhe jo te sillen ketu ne forum fjal nga me banalet ,kjo eshte gje per tu shqetesuar dhe jo chit -chat qe perdoret neper sofra se per vec humorit dhe bashkebisedimit s'besoj se ju sjellin shqetesim keto gjera ..

megjithate gjith te mirat ,me bezdis kjo gje prandaj shkruajta !!

Te lumshin ato duart e vockla (apo te medhaja ) patriote
    Ca njerez ngatrojn humorin me banalitetin.

Mbaj mend qe para shume kohesh kur kishim padoganen. Padogana ishte shume mire deri sa erdhen chatistat e famshem dhe e shkateruan me fjalorin e tyre te "pasuruar"

Faqja 0 prej 2 FillimFillim 12 FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Valle, pse ikem nga Shqiperia?!
    Nga kalemi nė forumin Emigracioni
    Pėrgjigje: 33
    Postimi i Fundit: 06-12-2002, 15:01
  2. Letėr e hapur. Bėni diēka pėr dinjitetin e Shqipėrisė
    Nga vlora nė forumin Tema e shtypit tė ditės
    Pėrgjigje: 83
    Postimi i Fundit: 05-06-2002, 00:22

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •