Keto fjale me bejne te ndihem i prekur ne seder...me bejne te arrij deri ne ate pikePostuar mė parė nga DI_ANA
sa te bej "cmendurine"(cilesim i bazuar ne mentalitetin tone)qe te marr mbiemrin e gruas....
Keto fjale me bejne te ndihem i prekur ne seder...me bejne te arrij deri ne ate pikePostuar mė parė nga DI_ANA
sa te bej "cmendurine"(cilesim i bazuar ne mentalitetin tone)qe te marr mbiemrin e gruas....
Une kam mbajtur mbiemrin tim dhe skam ndermend ta nderroj per 25 vjet kur une me bashkeshortin tim do festojme 25 vjetorin e marteses atehere do ia bej dhurate ndryshimin e mbiemrit.Arsyeja ime eshte sepse sot ne ditet e sotme martesat skane shume siguri por pas 25 vjetesh o gomari o i zoti ka me shume baze pastaj une jam rritur gjithe jeten time kam patur kete mbiemer dhe tani befas u martova dhe bum u dashka ndryshuar mbiemri jo ne boten time. po ju them dhe kete te tera gocave beqare nese ju mendoni te beni te njejten gje merrni parasysh vjerrat se ajo imja sishte e kenaqur fare po kur them fare po thashe shyqyr qe jam nje oqean larg. Nje dite i thashe po sikur tia veme femijve te 2 mbiemrat por kur pashe reagimin e saj i thashe qe po beja shaka se femijet e mi do kene mbiemrin e te jatit.
Me mendje e shpirt ne Vlore.
Vallaj bilaj femrat jane bere per dajak ditet e sotme, skeni faj joo, se fajin e di une se kush e ka, e ka ai burr qe pranon, ne vend qe t'ju japi dordomuz kokes, derisa t'ju vijne mend.
i papame jom lala me kete shkrim.![]()
"Askush nuk eshte perfekt, une jam askushi"
Postuar mė parė nga Ingenuous
e pse duhet te hane dajak femrat se dun te mbajne origjinen e tyre????
![]()
Jeta eshte labirinth.. nese do ta fitosh.. zbuloje
kjo nolt qenka nxe me duket![]()
hey Zemrushja raste te rralla jane qe grate mbajne mbiemrin e tyre , sidomos ne shqiperi , nejse nuk ka noi gje te keqe nqs nuk merr mbiemrin e burrit .
Timin jo t'burrit
Epo s'do te keni burrė por "burė" nese ju lė te mbani mbiemrin tuaj
ingenuous
"Askush nuk eshte perfekt, une jam askushi"
po sikur burri juaj te quhej DAVID BECKAM apo TOM KRUIZ,Postuar mė parė nga selina_21
ti perseri do preferoje te mbaje mbiemrin tend??
une ne vend do ta nderroja.....:P
po ca eshte mbiemri vecse "1 etikete per identifikim"....nuk ka vlere tjeter por vec shkronja te tjera.
La Lussuria, La Superbia e L'Avarizia ostacolano il Pentimento
Timin natyrisht!Pastaj po i pelqeu burrit te ardhshem mbiemri im poaq sa me pelqen mua,mund ta marre borxh pa problem![]()
Kam vetem nje limit: qiellin!
Krijoni Kontakt