Ajo ndodh vetem se Kosovź , gjithku ne Botė femiu merr Mbiemrin e Babait nganjiher te dy mbiemrat te nanes dhe babes (spanjollet edhe arabet )...Postuar mė parė nga cool
Ajo ndodh vetem se Kosovź , gjithku ne Botė femiu merr Mbiemrin e Babait nganjiher te dy mbiemrat te nanes dhe babes (spanjollet edhe arabet )...Postuar mė parė nga cool
"Msyja Henes po smujte me u ndal ne Hene,mbi yje ateron gjitsesi" ....
Do te mbaj te dy mbiemrat,timin dhe te burrit.Do ishte nje zgjidhje e mire dhe respect i dyanshem.
Wild and crazy can't be lazy
te burrit, te burrit hahhahaha
You were meant for me. Perhaps as a punishment.
ah tani u binda!Ndersa une qe kur kam lindur kam nje mbiemer, pse te mos vazhdoj ta mbaj ate?!
se e kisha me dy mendje ke te mbaja...
nefakt un kur linda nuk isha as e martuar...pse mos te vazhdoj te jem e till? apo jo mi?
ps. ju gjinia mashkullore po na vini ne dyshime me kto pergjigjet tuja![]()
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga FierAkja143 : 03-04-2007 mė 13:46
Edhe ne asfalt ngjite se ke pas dite ,ja e mesovePostuar mė parė nga e panjohura
PS: Diana po e shef 2 me 2
Respekt.
mbiemrin e burrit do mbaj :P ajo eshte zgjedhje personale per mendimin tim e gruas edhe ska pse na ngeli hatri ne cunave !!!
YoUr DrEaM Is YoUr DeStInY...
Sigurisht qe temin. Qme duhet mbiemri i burri ore??!!!?? bile une menoj qe edhe thimija dueht ti mbajn dy mbiemrat (t'momit dhe t'bobit) e jo veq t'bobit qysh o zakon
!! beh nqs don burri ta nrroj mbiemrin dhe ta merr temin une jom dakord ee
, amo mbiemri jem rrin ashtu qysh u kon dhe nuk nrrohet........mpuqqqqqqq.......paqe dhe dashni people!!!!
-....k0s0vA jEtA jEmE....-
teme shume e lezetshme
e diskutojme shpesh dhe ne zyre kete teme.
i fejuari im deshiron qe une te mbaj mnbiemrin e tij (si cdo mashkull pak a shume.
kurse une personalisht do doja te mbaja mbiemrin tim pa e ofenduar bashkeshortin tim.
ne fund te fundit une kam nje identitet, kam nje fis nga i cili kam rrjedhur, mbaj mbiemrin qe kam patur gjysherit e mi, stergjyshrit dhe me pare ndoshta.
te gjitha ne femrat a nuk humbasin identitetin ne momentin qe nderrojme mbiemrin????une behem vertet pjese e familjes se tij por nuk jam gjak i tyre.
femijet e mi po jam dakort te mbajne mbiemrin e babit te tyre por une sjam aspak dakort.
mbi varrin tim dua te shkruhet emri dhe mbiemri im.
mqs jemi te vdekja psh vdes gruaja mbi varr i shkruhet mbiemri i burrit. burri me vone martohet me nje tjeter dhe ajo merr mbiemrin e tij.
po gruaja e vdekur pse duhet te genjehet dhe varr????
lerini grate te mbajne identitetin e tyre o burra.
dhe ju o gra mos gezoni shume kur merrni mbiemrin e tyre.
shume burra kete e shohin si fitore te tyren dhe jo si respekt apo dashuri.
Realitet i plot!Postuar mė parė nga kumbulla
Kristal.....E bardhė.....Qė mė mban gjall!
imagjinoni sa here i duhet ta nderroje mbiemrin 1 grua qe psh ne jeten e vet martohet 3-4 here......
La Lussuria, La Superbia e L'Avarizia ostacolano il Pentimento
Krijoni Kontakt