Nuk do ta kisha problem fare nqs mbiemri i tij do ishte i bukure apo jo...por
Nuk e shikoj te arsyshme te nderroj mbiemrin tim
Ndersa une qe kur kam lindur kam nje mbiemer, pse te mos vazhdoj ta mbaj ate?!![]()
Nuk do ta kisha problem fare nqs mbiemri i tij do ishte i bukure apo jo...por
Nuk e shikoj te arsyshme te nderroj mbiemrin tim
Ndersa une qe kur kam lindur kam nje mbiemer, pse te mos vazhdoj ta mbaj ate?!![]()
Une do t e mbaja Mbiemrin e burrit me nji kusht qe kur te ik nde te ik me te ....
"Msyja Henes po smujte me u ndal ne Hene,mbi yje ateron gjitsesi" ....
Para nje muaji pranova mbiemrin e burrit tim...ishte kenaqesi
♥♥♥♥♥♥
ishalla ju zgjate .....knaqsia ...se emri ai zgjat mjaft....
"Msyja Henes po smujte me u ndal ne Hene,mbi yje ateron gjitsesi" ....
Burrin ta mbash tere jeten ne harmoni te jeni e sa per mbiemer ai do me duhet vetem per leternjoftim dhe ndoj dokument
Fate dhe lumturi tere jeten Zzanushjaa
e panjohura!
Kjo eshte nje ceshtje vertet e nderlikuar per ne Shqiptaret, dhe kjo per faktin se pjesa derrmuese e meshkujve shqiptare do ta shihnin si ofendim nga ana e gruas mos-marrje e mbiemrit te tij. Nuk besoj se do te dilnin shume burra shqiptare nderkohe qe do te pranonin te merrnin mbiemrin e gruas.... Problemi qendron ketu, qe kur lind merr nje emer dhe nje mbiemer, perse duhet ta ndryshosh ate ne nje faze te caktuar te jetes? Nuk eshte problemi nese eshte i bukur apo i shemtuar, i famshem ose jo, eshte thjesht nje mbiemer tjeter.... Une sigurisht qe do te preferoja te mbaja mbiemrin tim!
....asgje teper e bukur ose teper e shemtuar zgjat per nje kohe teper te gjate....
Une do te doja ti vija mbiemrin tim burrit .....ku ka me mire,pse ca kane mbiemrat e tyre me shume !!!lol
"Carpe Diem"
Une me siguri mbiemrin tim .....pse ta nderroj?....do me dukej vetja si njeri tjeter me mbiemer tjeter...pastaj kush i futet punes me e modifiku mbiemrin ne te gjitha dokumentat e tjera...!!! kjo e nderrimit te mbiemrit me duket pa motiv fare.....ska asnji lloj kuptimi....eshte njelloj sikur shkon ne gjendje civile dhe thua dua te nderroj emrin se ky qe kam sme pelqen.
La Lussuria, La Superbia e L'Avarizia ostacolano il Pentimento
Ne kosove po e mbajte mbiemrin tend edhe kur te lindesh, foshnja do te mbaj mbiemrin e nenes...kjo nuk me duket normale.
~Proud to be Albanian~
Postuar mė parė nga DI_ANA
Sa bukur do tingllonte kjo ne realitet po te kishim mundesi.????...jam shum kurreshtare ta dije..Provojeni pastaj me tregoni ha ha![]()
e panjohura!
Krijoni Kontakt