Dashuria eshte poezi ajo te ben poet, dashuria eshte force jashtetokesore ajo mbetet per jete.....
Dashuria eshte poezi ajo te ben poet, dashuria eshte force jashtetokesore ajo mbetet per jete.....
Kur e ke këmbën jashtë gremines është e lehtë të japësh këshilla
Dashuria eshte plage qe hapet e smbyllet kurre .
Eh kjo vlen per shume kohe me pare dhe per novela sepse ne kohen e sotit po te kesh te holla te gjitha i blen edhe dashuria te servohet ne meny, kuptohet jo 100 % te rasteve por per 85 % PO, te kuptohemi me keqardhje e postova kete por realiteti eshte i hidhur nga njehere.
Ndryshuar për herë të fundit nga valdetshala : 22-03-2010 më 10:00
Me respekt,
Valdet Shala
Eshte nevoje per tu deshiruar per tu vleresuar, per afrimitet, per lidhje romantike. Eshte jo se nuk eshte instiktive, por neve na ngacmohet kjo ndjenje vetem ne prani te personave terheqes.
DASHURIA ESHTE NJE MARVESHJE SKALITUR MIDIS DY ZEMRASH !!!
o barboni bythet e forta nxirri vet ti. Ti meqe e fantazoke nga ana mashkullit je komplet homo. Kujdes mos te shofim ndoj dit ne big brother.
Dashuria ne kohet tone ka ikur me pushime....
Kthe respektin me respekt... perballo me gjakftohtesi provokimet... dhe dhuroji hipokrizise indiferencen tende ...
dashuria eshte gje e kote....
te detyrone te duashe nje tjeter njeri qe ndoshta asnjeher me pare nuk e ke pare...
ta duashe mbi gjithcka,me shume se te tjeret dhe me e keqja me shume se veten....of..of...
Loti nuk sjell dhimbje,por dhimbja sjell lot,mos thuaj o Zot kam 1 dhimbje,por o dhimbje kam 1 Zot
Krijoni Kontakt