Dashuria eshte nje fush me fiore ku vjen nje gomar dhe ti ha te gjitha
Dashuria eshte nje fush me fiore ku vjen nje gomar dhe ti ha te gjitha
alnosa (26-01-2015)
Qe nje femer dhe mashkull megjithese njihen prej kohesh,ngelen shoke!
Kush nuk mendon sipas menyres se tij,nuk ka llogjike!
Dashuria eshte nje mall konsumi si cdo mall tjeter.
Si domatja, patatja, mishi i lopes, veza si kepucet , corapet, etj etj.
C'dokush e perdor per interesat e veta e kur keto kalojne e behet e paperdorshme apo e panevojshme, e flakin per dicka tjeter qe u ploteson nevojat.
vetem nje idiot do i vishte kepucet e tij te bukura edhe kur keto i vrasin kemben.
Unë jam njeri i thjeshtë.
Kënaqem me pak.
Më mjafton më e mira.
Dashuria eshte sikur kripa....Pa te nuk bene ( kripe po mendoja), por duhet te ia dijm masen..![]()
Rëndesia e një personi nuk vlerësohet nga hapësira që zë, por nga boshlleku që le kur nuk është më.
Patate,domate,mish,veze,kepuce.corape dhe kripe!
Kjo eshte!
Kush nuk mendon sipas menyres se tij,nuk ka llogjike!
Para se ti ndryshojme ndjesite sexuale ku perfshihet edhe dashuria duhet te dime qe nga kerkimet e fundit fare eshte zbuluar se terheqshmeria sexuale tek femrat vjen nga nje lloj bakteri i vendosur ne organin e saj, te cilin e infekton njehere me te kolonizuar ate dhe leshon ere pothuaj te pandjeshme duke ndezur burrat qe jane impotent ne thelb dhe kane vetem deshiren instinktive te mbareshtimit!!
Dashuria eshte ndenja me e pashpjegueshme eshte rrahje zemre nga malli eshte lot gezimi eshte buzeqeshje e pavetedijshme eshte xjelozi eshte dashuri eshte uurejte eshte vete jeta.
Te duaaaaaaa cdo dite e me shume![]()
"Mundohu te jesh i lumtur me ato qe ke dikush tjeter buzeqesh edhe pse ska asgje"
Nuk ia kam idene!
MOS SHIKONI KISHA E XHAMIA, FEJA E SHQIPTARIT ËSHTË SHQIPTARIA
Dashuria eshte kryesisht çeshtje libidoje me synimin per te riprodhuar !
Lela, vec per riprodhim a? pappapaapa u rrita pa njohuri te mjaftueshme per dashurine!
MOS SHIKONI KISHA E XHAMIA, FEJA E SHQIPTARIT ËSHTË SHQIPTARIA
Krijoni Kontakt