............![]()
............![]()
Rëndesia e një personi nuk vlerësohet nga hapësira që zë, por nga boshlleku që le kur nuk është më.
ashtu eshte moj cliche ashtu....![]()
kush o ky,,,kojshia jot..??[[[ ?
jo per gjo por ene un kom nji kojshi qe quhet valentina...pas disa vitesh qe e ruaja kur nderte rrobat ne ballkon spo duroja dot mo ne ja thash...OJ TI GOCE E VESH MBATHJE TI A JO SE KOM TRE VJET QE PRES TE SHOH C MODEL PERDOR....PP ajo me qetesine me te madhe me pergj...nuk i sheh ne tel te nderura sepse cdo nate trapat mi kerkojne si kujtim..pppppp
Cdo Gje Ne Jete Paguhet , Eshte Thjeshte Ceshtje Kohe . . .
hahhahahaha
po ti ca i bie me qen, meqe ja ke kerku me ja pa modelin..??![]()
ku di gjo une i shkreti ..si bur me duket vetja me kto vajzat e sotshme..ppp
osht icik si e vjeter si batute por ne kete rast e meriton ti stela.....trokit iher ne deren time ene shif ...meqe je kurioze jo per gjo tjeter..ppp
ore sisha kurioze une, ti vet e the..doje me e dit ca modeli kishte komshija...hahhaha![]()
ehhhh si perfundim skishte asnje lloj modeli e gjora..pp
hajt noten lale se erdh ora 6 e mjesit //pofffffffffffffffffffffffff
Ndryshuar për herë të fundit nga tutankamon : 29-04-2013 më 18:26
Eshte nje ndjenje qe e meritojme ta kemi e ta gezojme qe nga momenti qe lendim , e deri ne momentin qe vdesim. Dashuria eshte gezim , eshte lumturi.... Nje jet pa gezim...eshte nje jet e cuar dem...
dashuria.....nje nder gjerat per te cilen flitet cdo dit e me shum......dhe ndjehet cdo dit e me pak ...
..................
Rëndesia e një personi nuk vlerësohet nga hapësira që zë, por nga boshlleku që le kur nuk është më.
histori shum e bukur ( nese eshte e vertete ) ......po mua sme pelqen ta permbledh dashurine vetem tek ajo femer mashkull....
dashuria esht shum me e gjere se kaq
Krijoni Kontakt