...dhimbje(po-po!)sakrifice, perkushtim, sinqeritet, reciprocitet, te gjitha se bashku!! Nje udhetim pa destinacion, ku 'ndalesat' vlejne shume me teper se vete udhetimi...
...dhimbje(po-po!)sakrifice, perkushtim, sinqeritet, reciprocitet, te gjitha se bashku!! Nje udhetim pa destinacion, ku 'ndalesat' vlejne shume me teper se vete udhetimi...
Pse, une, s'ta mbush karadaken e mendjes ty or lal?!? apo, i kishe vene vetes detyre te beje interesantin me kete bir pyetje?! Dhe, e di pse e them kete, se kur nje njeri krijon bindje, apo edhe dyshim... jo fort te mbeshtetur ne nje vertetim te pakundershtueshem si ky i mesipermi, ku luan rol nje ndergjegje e paster ose jo, jo vetem qe une ' i akuzuari' do te bej te ndihesh copa me e madhe e idiotit, por njekohesisht ajo me e rendesishmja eshte qe ti do mesosh, me hir o me pahir, qe une s'te kisha faj, por shkalla e injorances me te cilen ty do te te duhet te vazhdosh te jetosh...ose jo, pasi kjo e fundit do te varej vetem prej teje!
Do te doja te pergjigjesha edhe une me te njejten monedhe ,por....as qe me rruhet kanatjerja...nuk ja vlen.
Ishte nje pyetje e thjeshte dhe nuk kishte nevoje te jep je ktu leksione leshi hamami....pra nese pergjigja do ishte sic e shkruajte dhe me larte
do te replikoja edhe une...; bravo ne te vertete shume e bukur....por nejse vari k.... themi ne injorantet....
E di qe ke ardh ke ustai?! e di ti sa qejf i kam sojro-tipat e kallepit tat?! Mua do me pergjigjshe ti ashtu si te thote ajo "as 2lekshe" qe ke or duduk?!?
S'ia vlen, pse?! u kape ngushte, te doli bitha zbuluar?!
Ajo pyetje qe ti bere, ishte vertet shume e thjeshte edhe mund ta anashkaloja(biles nuk e meritoje as edhe nje pergjigje te thjeshte), duke te lene te kuptosh se mund t'i 'gezoheshe' per nje fare kohe vetpelqimit qe te krijon vetja! Por ajo pyejte permbante nje ironi kaq te gjalle dhe kaq te paramenduar sa une duhet te te jepja jo leksione po nese do me jepshe mundesia, do te te denoja te jetoje per nje muaj ne nje stalle me hajvane...
Ato varjet... i bej rreth qafes, qe heres tjeter kur te te shkoje ndermend te flasesh 'bikutina' te mos te te rreshqasin nga goja lloj-lloj jashtqitjesh!!
“A ja vlen pёr njё ndjenjё qё tё vuash,
Qofsh, moj ti, emёrmadhja DASHURI…?!
Mё kot pritёm qё nё shekuj tё na thuash:
A je mjaltё, a je helm, a SKLLAVERI…?!”
Eshte dicka si puna e Kofes apo si i thoni andej nga shqiperia Kofes se bunarit , qe hin e tert e del e lagt .![]()
Ti Lexuesi_ : duhesh me dit ca eshte dashuria sepse ti lexon shum hahahahaha ke koh ma shum mi kushtu rendesi :P
Improvise, Adapt, Overcome
Plot 230 faqe dhe asnjeri se ka thene nje llaf te hajrit per dshurine hahhahahahhahahahahha
Krijoni Kontakt