Close
Faqja 115 prej 153 FillimFillim ... 1565105113114115116117125 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 1,141 deri 1,150 prej 1527
    i/e regjistruar Maska e EXODUS
    Anëtarësuar
    15-06-2003
    Vendndodhja
    Intravenous..
    Postime
    1,667

Për: Çfarë është dashuria?

...dhimbje(po-po!)sakrifice, perkushtim, sinqeritet, reciprocitet, te gjitha se bashku!! Nje udhetim pa destinacion, ku 'ndalesat' vlejne shume me teper se vete udhetimi...

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    02-04-2010
    Vendndodhja
    unided states of europe
    Postime
    682

Citim Postuar më parë nga EXODUS Lexo Postimin
    ...dhimbje(po-po!)sakrifice, perkushtim, sinqeritet, reciprocitet, te gjitha se bashku!! Nje udhetim pa destinacion, ku 'ndalesat' vlejne shume me teper se vete udhetimi...
    Kush eshte autori?

Anëtarësuar
    15-06-2003
    Vendndodhja
    Intravenous..
    Postime
    1,667

Pse, une, s'ta mbush karadaken e mendjes ty or lal?!? apo, i kishe vene vetes detyre te beje interesantin me kete bir pyetje?! Dhe, e di pse e them kete, se kur nje njeri krijon bindje, apo edhe dyshim... jo fort te mbeshtetur ne nje vertetim te pakundershtueshem si ky i mesipermi, ku luan rol nje ndergjegje e paster ose jo, jo vetem qe une ' i akuzuari' do te bej te ndihesh copa me e madhe e idiotit, por njekohesisht ajo me e rendesishmja eshte qe ti do mesosh, me hir o me pahir, qe une s'te kisha faj, por shkalla e injorances me te cilen ty do te te duhet te vazhdosh te jetosh...ose jo, pasi kjo e fundit do te varej vetem prej teje!

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    02-04-2010
    Vendndodhja
    unided states of europe
    Postime
    682

Citim Postuar më parë nga EXODUS Lexo Postimin
    Pse, une, s'ta mbush karadaken e mendjes ty or lal?!? apo, i kishe vene vetes detyre te beje interesantin me kete bir pyetje?! Dhe, e di pse e them kete, se kur nje njeri krijon bindje, apo edhe dyshim... jo fort te mbeshtetur ne nje vertetim te pakundershtueshem si ky i mesipermi, ku luan rol nje ndergjegje e paster ose jo, jo vetem qe une ' i akuzuari' do te bej te ndihesh copa me e madhe e idiotit, por njekohesisht ajo me e rendesishmja eshte qe ti do mesosh, me hir o me pahir, qe une s'te kisha faj, por shkalla e injorances me te cilen ty do te te duhet te vazhdosh te jetosh...ose jo, pasi kjo e fundit do te varej vetem prej teje!
    Do te doja te pergjigjesha edhe une me te njejten monedhe ,por....as qe me rruhet kanatjerja...nuk ja vlen.
    Ishte nje pyetje e thjeshte dhe nuk kishte nevoje te jep je ktu leksione leshi hamami....pra nese pergjigja do ishte sic e shkruajte dhe me larte
    do te replikoja edhe une...; bravo ne te vertete shume e bukur....por nejse vari k.... themi ne injorantet....

Anëtarësuar
    15-06-2003
    Vendndodhja
    Intravenous..
    Postime
    1,667

E di qe ke ardh ke ustai?! e di ti sa qejf i kam sojro-tipat e kallepit tat?! Mua do me pergjigjshe ti ashtu si te thote ajo "as 2lekshe" qe ke or duduk?!?
    S'ia vlen, pse?! u kape ngushte, te doli bitha zbuluar?!
    Ajo pyetje qe ti bere, ishte vertet shume e thjeshte edhe mund ta anashkaloja(biles nuk e meritoje as edhe nje pergjigje te thjeshte), duke te lene te kuptosh se mund t'i 'gezoheshe' per nje fare kohe vetpelqimit qe te krijon vetja! Por ajo pyejte permbante nje ironi kaq te gjalle dhe kaq te paramenduar sa une duhet te te jepja jo leksione po nese do me jepshe mundesia, do te te denoja te jetoje per nje muaj ne nje stalle me hajvane...

Ato varjet... i bej rreth qafes, qe heres tjeter kur te te shkoje ndermend te flasesh 'bikutina' te mos te te rreshqasin nga goja lloj-lloj jashtqitjesh!!

Perjashtuar nga Mod.
    Anëtarësuar
    07-09-2012
    Vendndodhja
    Ne Shqiperi
    Postime
    5,308

Citim Postuar më parë nga Blinaa Lexo Postimin
    ahahahah,,epo shyqyr qe i kemi mendjet te ndara vec e vec,secili vepron sipas mendjes se tij
    sigurisht. Qejfe qejfe kjo pune.

i/e regjistruar Maska e KORCARI 2
    Anëtarësuar
    26-12-2012
    Vendndodhja
    Thesaloniqi
    Postime
    360

“A ja vlen pёr njё ndjenjё qё tё vuash,
    Qofsh, moj ti, emёrmadhja DASHURI…?!
    Mё kot pritёm qё nё shekuj tё na thuash:
    A je mjaltё, a je helm, a SKLLAVERI…?!”

Djalë Drenice Maska e Lexuesi_
    Anëtarësuar
    18-06-2010
    Vendndodhja
    Ne vendin e ngjarjeve
    Postime
    6,014

Eshte dicka si puna e Kofes apo si i thoni andej nga shqiperia Kofes se bunarit , qe hin e tert e del e lagt .

****Undisputed**** Maska e Lumi_ftp
    Anëtarësuar
    26-01-2013
    Vendndodhja
    Ne zon te luftes
    Postime
    1,174

Ti Lexuesi_ : duhesh me dit ca eshte dashuria sepse ti lexon shum hahahahaha ke koh ma shum mi kushtu rendesi :P
    Improvise, Adapt, Overcome

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    04-09-2003
    Vendndodhja
    USA, Evrope:P
    Postime
    12

Plot 230 faqe dhe asnjeri se ka thene nje llaf te hajrit per dshurine hahhahahahhahahahahha

Tema të Ngjashme

1. SPIRITUALITETI: Kapitulli IV - Dashuria është virtyti më i madh
    Nga Albo në forumin Komuniteti orthodhoks
    Përgjigje: 4
    Postimi i Fundit: 01-10-2006, 14:57
  2. Koncepti i Dashurisë Kristiane
    Nga Albo në forumin Komuniteti orthodhoks
    Përgjigje: 7
    Postimi i Fundit: 14-08-2005, 19:05
  3. Dashuria rilind çdo ditë
    Nga Xhuxhumaku në forumin Në kërkim të romancës
    Përgjigje: 5
    Postimi i Fundit: 10-07-2005, 09:57
  4. Lumi i zjarrtë
    Nga Matrix në forumin Komuniteti orthodhoks
    Përgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 25-02-2005, 08:04
  5. Dashuria Romanca Dhe Shen Valentini
    Nga Klevis2000 në forumin Në kërkim të romancës
    Përgjigje: 20
    Postimi i Fundit: 15-02-2005, 12:20

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •