Dashuria fillon atehere kur kuptohemi edhe pa folur dhe mbaron atehere kur nuk kuptohemi edhe kur flasim...
Dashuria fillon atehere kur kuptohemi edhe pa folur dhe mbaron atehere kur nuk kuptohemi edhe kur flasim...
Dashuria nuk eshte te gjesh nje njeri me te cilin mund te jetosh, dashuria eshte te gjesh nje njeri pa te cilin nuk mundesh te jetosh.
Wir leben alle unter dem gleichen Himmel, aber wir haben nicht alle den gleichen Horizont.
dashuria ka nje natyre paradoksale, duke dashuruar kerkon tek tjetri-ra identikun dhe te ndryshmin nga ty ne te njejten kohe. jo ate qe te ngjan shume, jo dhe jo, ate qe te ngjan shume nuk mund ta duash, ai eshte pasion dhe pasioni vdes.
dashuria eshte fuzion total, nuk vdes kurre.
fatkeqesisht pak vete e njohin.
-ULISSE-
PS.e thene me pak fjale ne menyre te koncentruar, mund ta zhvilloja gjeresisht.
Ndryshuar për herë të fundit nga land : 13-08-2011 më 13:04
Dashuria per mua nuk eshte gje tjeter vecse nje Pyetje Retorike .
Ne rast se i ben pyetje vetes ose partnerit "A me do ?" dhe vete je ne gjendje t'ja japesh kete pergjigje, se e ndjen thelle, e kupton vete; ne momentin qe ajo pyetje kthehet ne nje pyetje retorike dmth qe s'ka nevoje per pergjigje atehere ne menyre solemne ke arritur ne stadin me te larte qe quhet DASHURI .
UNE JAM TI-TI JE UNE
E LA NOSTRA GIOIA CON NOI
Dashuria nuk u haroka kurre
Unë jam njeri i thjeshtë.
Kënaqem me pak.
Më mjafton më e mira.
Dashuria eshte gjeja me e poshter,her te pervelon,her te gezon,her te deshpron,te mbyt,ben si ti teket,prandaj
Tragjedia me e madhe e jetes nuk eshte se njerezit vdesin, por kur ngaterrojne sex me dashurine !!!
UNE JAM TI-TI JE UNE
E LA NOSTRA GIOIA CON NOI
Dashuria eshte ndjenj e thell ne zemer, qe kurr nuk largohet nga zemra .
Wir leben alle unter dem gleichen Himmel, aber wir haben nicht alle den gleichen Horizont.
Dashuria eshte gjeja me e bukur
HESHTJA ESHTE FLORI
FJALA ESHTE ARGJEND
dashuria esht gje shume e bukur per mua...se ka dhe ca qe e mendojn ndryshe
zemra ime tull shpirti jot llac dashurija jon pallat 15 kac
Krijoni Kontakt