Ka disa lloj dashurish,por e rendesishmja eshte se te gjitha njeriun e bejne te ndjehet mire.Falni sa me shume dashuri dhe jo urrejtje se jeta eshte shume shume e shkurter.![]()
Ka disa lloj dashurish,por e rendesishmja eshte se te gjitha njeriun e bejne te ndjehet mire.Falni sa me shume dashuri dhe jo urrejtje se jeta eshte shume shume e shkurter.![]()
Njerzit nuk i japin asgjeje rendesi me te madhe se asaj qe eshte qesharake.(Gete)
Jua them une cfar eshte dashuria ? Te fluturosh ne qiell pas nje ylli qe te ka pushtuar zemren, e cila nuk njeh arsye ku te con , je i lire si nje zog rebel duke e ndjekur ate ..
Ndryshuar për herë të fundit nga Noellag : 07-09-2010 më 12:14
Larguar
Duhet te perjetosh shume qe te behesh njeri
Dashuria.....c'eshte dashuria?
Sipas meje si krypa qe perdor ne gatim...,por sot ne jetojme ne epoken e shthurjes dhe i varferi njeri nuk di kujt ti besoje......me mire perdorni trupin dhe jo shpirtin....(del me i fituar)....
Dashuria eshte si nje liber qe po nuk te terhoqi qe ne fillim sado te mundohesh nuk do ta lexosh dot.
Dashuri eshte kur e pranon pertnerin/en ashtu sic eshte..
Da steh' ich nun, ich armer Tor,
Und bin so klug als wie zuvor!
Dashuria te kenaq kur e enderron, kur e prek te djeg, afshi i saj te mbyt, kujtimi i tij te torturon çdo mbremje... puthjet, perkedheljet, peshperitjet ne vesh mbytin boten qe ti njeh.
Dashuria te ben te buzeqeshesh mes lotesh..Dashuria ben te sillesh çuditshem,buzeqesh me mendimet e tua, sepse aty je vetem ti dhe ai qe do...Dashuria sjell kujtimet kudo ku je, bota jote behet e vogel e njekohesisht e paane..Dashuria eshte e tille plot iluzion mashtrues e veshur me pluhur deshirash e endrrash..Dashuria eshte e semure eshte e tille...
Unaza sipas gishtit,dashura sipas shpirtit.
Ndryshuar për herë të fundit nga Noellag : 10-09-2010 më 16:09
Larguar
Duhet te perjetosh shume qe te behesh njeri
Dashuria.......eshte nje liber qe duhet ta lexosh dhe ne fund e mbyll dhe fillon tjetrin
Para se te jepemi me zemer pas dickaje..lete vezhgojme sa te lumtur jane ata qe e zoterojne ate....!
nje lum i terbuar qe nuk dihet nga do te perplase
NESSUNA VITA PUO' DIRSI COMPLETA SENZA UN PIZZICO DI FOLLIA (COELHO)
Nje liber ne nje fjale
Nje oqean ne nje pike loti
Shtate pale qiej ne nje shikim
furtune ne nje psheretim
Rrufe ne nje prekje
Nje mije vjet prita per nje cast
Krijoni Kontakt