Eshte ndjenja me e forte qe ka njeriu, drite per erresiren, ngrohtesi per te ftohurin, shendet per te semurin, lumturi per te pikelluarin, etj.
Pa te as qe mund te mendohet jeta.
Eshte ndjenja me e forte qe ka njeriu, drite per erresiren, ngrohtesi per te ftohurin, shendet per te semurin, lumturi per te pikelluarin, etj.
Pa te as qe mund te mendohet jeta.
"Fet` e besëtë t`i kemi, po të ndarë të mos jemi." Naim Frashëri
Une nuk e kam provuar akoma dashurine,por mesa kam degjuar eshte shume vuajtje dhe shume pak lumturi.
Keshtu qe larg meje![]()
E si vertetohet ndjenja e dashurise ?
Un amigo verdadero es algien que cree en ti aunque tu hayas dejado de creer en ti mismo.
Çfarë është dashuria?
Dashuria dhe buka jan dhurat prej zoti, vetem buken duhesh me mbjell e me perpunu e me dashurin shum kush ben shaka e pra dashuria ta ndrron jeten , pa dashuri vjen pleqria shpejt...bin flokt bin dhomt e smund han edhe buk !....
pse asht dhurat askush smundohet per te per ata shqiptaret e kan qpik nese don nuse duhet me ble e me punu pes vjet deri sa ta pagun ...![]()
"Msyja Henes po smujte me u ndal ne Hene,mbi yje ateron gjitsesi" ....
nuk ka ........A ka ndonje formule magjike ose mrekulli per ne te tjeret qe nuk na shkon jeta kaq mire?
Ndryshuar për herë të fundit nga Izadora : 11-04-2009 më 13:51
Jeto sot se neser nuk i dihet
Dashuria eshte iluzioni me i pakapshem i njerezimit.Shum pak vet e kan njohur,kurse te tjeret thjesht jan genjyer nga grackat e saj...
Really Dude... Get A Life!!!
Cfare grackash?
Ndryshuar për herë të fundit nga ivana : 11-04-2009 më 19:03
Krijoni Kontakt