O dashuri!
Ti je perendia e se keqes,
se ne fund te fundit,
s'te therrasin djall.
-Lord Byron
O dashuri!
Ti je perendia e se keqes,
se ne fund te fundit,
s'te therrasin djall.
-Lord Byron
E zymt sikur muzgu i vjeshtes![]()
Rëndesia e një personi nuk vlerësohet nga hapësira që zë, por nga boshlleku që le kur nuk është më.
Dashuria është si një lule. Asaj i nevojitet shumë përkujdesje.
Respekti dhe besimi janë dielli që i jep jetë asaj, përqafimet janë ushqimi, ndërsa puthjet janë uji që shuan etjen. Pa këto elemente, edhe dashuritë më të mëdha ... shuhen..!!
Loti nuk sjell dhimbje,por dhimbja sjell lot,mos thuaj o Zot kam 1 dhimbje,por o dhimbje kam 1 Zot
Dashuria Nje emer qe nuk vendoset kurre!
If the sky is red dont cry the sky already cried for you
Dashuria është të aftësia për të vënë re të ngjashmen tek e pangjashmja.
nuk di ta them me fjale te perkufizuar por dashuria eshte vete jeta njeriu qekur lind ushqehet me dashuri
dhe dashuria eshte psh per mua te jem prane njeriu qe dua sikur me pelcet zemra edhe pse mund te kesh vite me te eshte si te jetosh per here te pare sa here qe ndjen nje perqafim ose nje fjale te vetme nga ai
"Mundohu te jesh i lumtur me ato qe ke dikush tjeter buzeqesh edhe pse ska asgje"
Ai tha : - Nuk di ta shpjegoj,dicka kimike ndodh mes nesh.Po po,reaksion kimik,sdi pse pikerisht me ty.Jonet e mia negative takohen me jonet e tua pozitive dhe nje reaksion ndodh ne trupin tim.Kembet me dridhen,bllokohem,sflas dot...ndihem keq.....ama me pelqen kjo ndjesi,me pelqen fakti qe jam me ty.
I like it when you smile, but I love it when I'm the reason. :)
Uaaaaaaauuuuu Etna.![]()
tempus fugit, amor manet in aeternum corde
Dashuria eshte enderr. Jo qe sheh naten por ajo qe nuk te len te flesh.
Mɛ мιяɛ тɛ ʝɛм иɛ ɛяяɛƨιяɛ ɛ тɛ и∂ʝɛʝ αяσмɛи ɛ ∂яιтɛƨ, ƨɛƨα тɛ ʝɛм иɛ ∂яιтɛ ɛ тɛ мσƨ ɛ ƨнσн ғαяɛ✿⊱╮
E kjo puna e dashurickave interesant![]()
Krijoni Kontakt