Qetsim truri, shqetsim zemre...
Qetsim truri, shqetsim zemre...
Rëndesia e një personi nuk vlerësohet nga hapësira që zë, por nga boshlleku që le kur nuk është më.
Ndjenje , deshire pasion per personin e zemres...
ndersa Dashuria ne teresi..nuk mund te perkufizohet...ska permasa apo nje fjal te caktuar...
Nje miku ime thote: Dashuria eshte nje mullar me bare , qe han me shume ai qe eshte gomar...
hahhahhaha sa fiks e ka then...
dikur shume e bukur .....sot me e leht.....me do apo sme do si te duash une kam tjetrin te thote .....hahahhhah
Nuk e di se cfar eshte dashuria,por fal dashuris lindin bebushet.
Rrofte pra dashuria.<3
- - Shumë shpesh ndodh rasti, kur dhembjen nuk mund ta ndash me askë!
Agim Metbala" ♥
Dashuria nuk e di se si duket si eshte,por fjala dashuri eshte fjale e bukure,ashtu dhe duhet te jete sidhe nje ndjenje e bukur.
Dashuria forcon te dobetin dhe dobeson te fortin e pata lexuar diku dikur,pos asaj ajo jep buzqeshje edhe ne fytyrat e pervuajtura dhe perfundimishte ne EMER te saj ekziston sote Bota/Njerzimi.
Nga Dashuria erdha edhe une ne kete bote dhe per hire te dashuris akoma vazhdoj te jetoj..
sidhe...duke dashuruar do ndroj Jete.
Dashuria te jep lumturi dhe hidherim,buzqeshje dhe lote ne te njeten kohe,shprese,force,te jep trishtim ndonjehere dhe perseri te lumturon- dhe pikerishte kjo eshte mrekullia dhe bukuria e saje...sepse vetem me gjera te bukura asgje nuk do te ishte interesante..do te ishte thjeshte banelitet.
Loti nuk sjell dhimbje,por dhimbja sjell lot,mos thuaj o Zot kam 1 dhimbje,por o dhimbje kam 1 Zot
.....dashuria eshte nje ndjenje e bukur e cila pushtone ter qenjen e njeriut, vjen ne menyre te heshtur dhe iken duke lene gjurme,thjeshte dashuria eshte nje kolonializatore e shpirtit te njeriut.
Ndryshuar për herë të fundit nga prishtina75 : 25-09-2012 më 17:59
Dashuria eshte dicka qe te ben ti ngjitesh lart mbi re, e me pas te perplas per dhe....
Nje semundje qe sherohet veq me dashuri.![]()
Krijoni Kontakt