Dashura është mjaltë zemre, por lehtë mund të shndërrohet në thikë e ngulur në shpinë...
exha...(Shpëtimi)
Kam ndegjuar te thuhet se dashuria eshte dicka qe nuk mund te jeton pa ate.Nese nuk dashuroni,nuk mund te thoni se keni jetuar.Prandaj duhet te perpiqeni te dashuroni,ne menyre qe nje dite te thoni se keni jetuar.
dashuria,
eshte nje emer,emer qe te therret ne zemer,qe kur permendet emri i saj lotet rrjedhin e vuajtja s'ka faj. Emer qe duhet me shume se vetvetja,emer qe e din se c'eshte e verteta,qe te ben njemije vjet te jetosh,e te ben cdo gje ta gezosh.
Me te mira se une,sa te duash,me te keqija,me lopate i gjen POr si une S'ekzistojne
E kam te veshtire ta shpreh me fjale se si , kur shoh syte e tu , besoj me gjithe shpirt se koha do te ndalet , dhe akrepat do te harrojne te levizin . Vetem kur me preke duart une fluturova , kur me puthe ndihesha si ne parajse , kur isha me ty harrova gjithcka , shpirt . Dhe vetem ti mund te kuptosh ate qe permes rreshtave dua te te them. Vetem ti e di se cfare brenda vetes mbaj. Ti i njeh edhe skutat me te thella te shpirtit tim. Ti e njeh trishtimin e loteve te mi . Ti e njeh buzeqeshjen time dhe je njeriu i pare qe me kupton ashtu si ne te vertete une jam!!!...
U come 2 love not by finding the perfect person,
but by seeing an imperfect person perfectly.
Do te thote t'i besh varrin vetes po shkoi keq...me mire te mos dashurohesh..![]()
https://www.behance.net/robberysk1100
dashuria eshte ajo qe te ben te vuash,,eshte ajo qe te lumturon ne jete...ka shume thenje per dashurine por mendoj qe dashuria nuk pershkruhet me fjale,, por me zemer dhe ndjenje...
NE QOFTE SE NJEREZIT FLASIN PRAPA KRAHEVE TE MI,ATEHERE DO TE THOTE QE UN JAM NJE HAP PERPARA TYRE.?
Nese do te zgjidhja midis teje dhe jetes sime.. Do te zgjidhja ty, Se ti je jeta ime...![]()
dashuria eshte:
dielli qe te rezaton kur je ne eresir,
ilaci qe te sheron kur nuk ndjehesh mire,
hena qe te ndricon rrugen kur kalon,
e vetmja ndjenje e paster qe njeriu posedon.
dashuria eshte:
buzeqeshje qe zbukuron c'do fytyr,
me e embela embelsir,
eshte ajo ndjenje qe teper te lendon,
dhe si e pafajshme kthehet dhe plaget ti sheron.
eshte ndjenja e vetme qe ne te njejten kohe
te jep gezim,vuajtje e lote,
edhe pse teper e ke dashur,pasi te iken,
thua perse e deshta kote.
eshte nje gje naj here shpirtin e zemren te shkatron,
por perseri ngritesh dhe i thua: te dua,te lutem dashurom...
Loti nuk sjell dhimbje,por dhimbja sjell lot,mos thuaj o Zot kam 1 dhimbje,por o dhimbje kam 1 Zot
Krijoni Kontakt